Catladiysa 13.de catlamis gibi görünüyor ama belli de olmaz benim bu ay yüksek ateste catladi normalde ovulasyon testi yapmasam gecen ayki gibi erken catladi derdim o yüzden bugunu ve yarını da degerlendirin derimAcaba çatlamış olabilir mi?
Bugün sağlıklı tam zamanında ölçüm yatpım biraz çıkmış hatta saat 8 de tekrar ölçtüm yine aynı çıktı.
Sağlıklısız olanları hep geç saatte ölçmüstüm genelde saat ilerledikçe benim yüksek çıkardı bu ay dibe vurdu.
12.gün sabah uzayan akıntı vardı vardı .. gece değerlendirme şansın oldu anca.
13.gün de uzayan akıntı vardı ama 13.gündeki akıntıdan pek emin değilim ilişki sonrası akıntı olabilir mi diye
Bir de bu sabah afedersin ne krem gibi ne de sıvı gibi kreme biraz daha yakın bir akıntı geldi
12 de çatladıysa evet geç kalmış olursun.13te çatladıysa yetişirsin zannımca.sen adamı kapıda böyle bekleanca yakalarsın diiim.
Ölçümü normal saatlerinde yapamadığın için çok da takılma.ihtimalleri değerlendirmeye bak.
Catladiysa 13.de catlamis gibi görünüyor ama belli de olmaz benim bu ay yüksek ateste catladi normalde ovulasyon testi yapmasam gecen ayki gibi erken catladi derdim o yüzden bugunu ve yarını da degerlendirin derim
Sanki daha netHala hamilemsiyimlekeler azaldı gibi...
Maşallah çok iyi tatlım. Katlana katlana artsın.Sonuç : 211.7
Düne göre daha koyuHala hamilemsiyimlekeler azaldı gibi...
Maşallah canım. Kat kat artsınSonuç : 211.7
Sonuç : 211.7
Ooo maşallah sağlıkla devam etsinSonuç : 211.7
Sonuç : 211.7
Maşallah çok iyi tatlım. Katlana katlana artsın.
Düne göre daha koyu
Maşallah canım. Kat kat artsın
Maşallah canım sağlıkla devam etsin inşallahhh
Çok sağolun kızlar iyi ki varsınız.sadece sizinle paylaştım şimdiye kadar.büyük bir aile burası,sıcacık.teşekkürler hepinize.Ooo maşallah sağlıkla devam etsin
Valla şuanda anası babasını vurmak üzere.verem etti beni.haberi almaya hak edene kadar söylemeyeceğim.uyuz oldum uyuzzzAnası kılıklı gümbür gümbür geliyor maşallah
Valla şuanda anası babasını vurmak üzere.verem etti beni.haberi almaya hak edene kadar söylemeyeceğim.uyuz oldum uyuzzz
Şu günlerin tadını çıkar lütfennnnnValla şuanda anası babasını vurmak üzere.verem etti beni.haberi almaya hak edene kadar söylemeyeceğim.uyuz oldum uyuzzz
hem de cok cabuk geçiyor gerçekten. bir bakmıssın senin de öyle olacak cok sagol canım dualarım seninle benım de. ara ara gırıp okuyordum sizleri ama çok yoğun gecıyor buraya takılamıyorum senı görunce yazmak ıstedım cok. ınsallah hayırlı haberının devamını da okurumSağol canım.umarım dediğin gibidir.olmasa da çift çizgi gördüm testte,bu bile motive etti beni.napalım nasip böyleymiş diyeceğim.
Senin kız büyümüş.zaman ne de çabuk geçiyor zaman.vuslata 5 kala,dikkat et meleğimize.
Hmm super. Hadi bakalim ins keseyi de gorursunuz biran once de icin rahatlar.Sonuç : 211.7
çok güzelll gözümüz aydınnnn canımmmSonuç : 211.7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?