Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Catladiysa 13.de catlamis gibi görünüyor ama belli de olmaz benim bu ay yüksek ateste catladi normalde ovulasyon testi yapmasam gecen ayki gibi erken catladi derdim o yüzden bugunu ve yarını da degerlendirin derim

Zaten sapığa çıkardı adımı artık asansörde yaklarım :)
Şaka maka inş. 12.günde değerlendirmem de işe yarar bugün ve yarını da değerlendiririm Allah izin verirse
Aynen dediğin gibi bu ay çok takılmıyorum bi yandan bir an önce regl olup doktora gitmek istemiyorum

Catladiysa 13.de catlamis gibi görünüyor ama belli de olmaz benim bu ay yüksek ateste catladi normalde ovulasyon testi yapmasam gecen ayki gibi erken catladi derdim o yüzden bugunu ve yarını da degerlendirin derim

Bu ayı çok dikkate almadığım için (yoğunluğumdan dolayı) ovü. testi almadım
tamamdır bugün ve yarını da değerlendiririm Allah izin verirse :)

Maşallah çok iyi tatlım. Katlana katlana artsın.

Düne göre daha koyu

Maşallah canım. Kat kat artsın

Maşallah canım sağlıkla devam etsin inşallahhh

Ooo maşallah sağlıkla devam etsin
Çok sağolun kızlar iyi ki varsınız.sadece sizinle paylaştım şimdiye kadar.büyük bir aile burası,sıcacık.teşekkürler hepinize.

Çok sağolun kızlar iyi ki varsınız.sadece sizinle paylaştım şimdiye kadar.büyük bir aile burası,sıcacık.teşekkürler hepinize.
Ben hepinizi Veson ve LeYLa_21 sayesinde tanıdım takip ettim. Ateş ölçmüyorum ara ara girip bakıyorum hayırlı haber alan herkes için kendimmiş gibi seviniyorum.

hem de cok cabuk geçiyor gerçekten. bir bakmıssın senin de öyle olacak cok sagol canım dualarım seninle benım de. ara ara gırıp okuyordum sizleri ama çok yoğun gecıyor buraya takılamıyorum senı görunce yazmak ıstedım cok. ınsallah hayırlı haberının devamını da okurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…