- 23 Aralık 2008
- 2.239
- 3.513
- 658
- 48
Şimdi benim olduğum gibi acabalar çok kafamda adet sonrası gittiğimde herşeyin normal olduğunu söyledi. Son başımdan geçeni anlatınca al ozaman dedi. Kanamam yok adete 10 gün var. İlaç kullanmayı hiç istemiyorum. Burada Doktorlar Doğru dürüst ilgilenmiyor.Canım,rahim kalınlığın yeterli değildir,hormonların düşüktür,kanaman vs bir sorunun vardır elbette kullanmalısın.kullanmamak cahillik olur;benim anlam veremediğim şey hiç şikayet yokken dr ların gereksiz hormon yükleme yapmasına,önüne gelene progestan ,coraspin yazmasına o kadar alışmışız Kİ çok normal geliyor hormon almak.hatta abartıp almadığımızda bebeğimizi koruyamamış gibi kötü hissediyoruz.nasıl bir algı yanılmasıysa artık....
Kullanmanda belli bir sebep gösterdi ise dr elbette kullan.ama önlem amaçlı verildi ise çok da bir espirisi yok gibi geliyor bana.sanki dr lar rutine bağlamış zor hamile kalanlara muhakkak yazıyorlar gibi .bunA Dr la istişare ederek karar vermen daha doğru.ateş iyi gidiyor çalışmalar çok güzel artık ilişki isteğe bağlı olsunKullanıp kullanmama konusunda kararsız olarak başlamıştım. Sizde böyle yazınca kafam karıştı. 12. Gün başlamalıydım ama başlamadım sonra da acabalsrım oldu bir gün aldım ertesi gün almadım. Pazar günü öğleden sonra bel ağrım oldu adette olduğu gibi ogün den bugünede akşamları alıyorum. Son transferimde dr rahim duvarının inceliğini söylemişti ilaçlarla 6.80 olmuştu ve bebek tutunamamıştı. hala da kafamda ilacı kullanıp kullanmama konusunda şüphem var. Sizce ne yapayım? Birde bugünden sonra ilişki olmasada olur mu?
Evet Hatırlıyorum.30.gün yumurtlayıp hamile kalan arkadaş :))hadi hayırlısı 2..zamanı geldi desene:)Merhaba arkadaşlar bende bu ay ateş ölçme yöntemini uygulamayı düşünüyorum. Adet oylamayı bekliyorum. 2016 da bu yöntemle hamile kalmıştım çok şükürVeson belki hatırlar çok yardımcı olmuştu. Inşaallah Rabbim herkesin gönlüne göre verir
Benim 30 diye aklımda kalmış 42 imiş
Teşekkürler canım. .Kullanmanda belli bir sebep gösterdi ise dr elbette kullan.ama önlem amaçlı verildi ise çok da bir espirisi yok gibi geliyor bana.sanki dr lar rutine bağlamış zor hamile kalanlara muhakkak yazıyorlar gibi .bunA Dr la istişare ederek karar vermen daha doğru.ateş iyi gidiyor çalışmalar çok güzel artık ilişki isteğe bağlı olsun
Evet arayı çok açmayın diyorum Allah nasip ederse 2. Düşünüyorum. Oğlum geçen ay 2 yaşına girdi memeden kestim. Bu ay da adetim gecikti dün kan testi yaptım 0.1. Inanırmısin hamilelik belirtilerini birebir yaşadım sadece göğüs hassasiyeti yok. Adet olacak gibi kaşık agrisi su gibi akinti ateş basmalari iştah açılması. Adetim de düzenliydi. Kesin hamileyim dedim ama değilmişim. Ovulasyon testi de almayı düşünüyorum bu ay. Inşaallah isteyen herkese sağlıklı gebelik ve evlat nasip olur.Evet Hatırlıyorum.30.gün yumurtlayıp hamile kalan arkadaş :))hadi hayırlısı 2..zamanı geldi desene:)
Testler yanıltır kanda takip etKızlar kafama takıldı sormadan edemiyorum sabah ilk idrarla test yapayım dedim ama sanki dünkine göre koyulaşmasını beklerken daha da açık gibi geldi bu durum normal mi canım sıkıldı baya paylaşmak istedim sizle en alttaki bugün ortadaki dün
Kana yarın gidicem ama testte en azından fikir vermezmiydiTestler yanıltır kanda takip et
Dediğim gibi Kafa karışıklığı yapabiliyor .kötü Şeyler niye aklına getiriyorsun rahat ol.içtiğin su wc ye gitme sıklığı herşey etkiler idrarı.kan kesindirKana yarın gidicem ama testte en azından fikir vermezmiydi
İşte ilk idrar ya ondan belkide beklediğim gibi olmayıncaDediğim gibi Kafa karışıklığı yapabiliyor .kötü Şeyler niye aklına getiriyorsun rahat ol.içtiğin su wc ye gitme sıklığı herşey etkiler idrarı.kan kesindir
Günaydın canım ben geçtiğimiz 2 ay klomen kullandım doktor kontrolü dışında şükür bi sorun yaşamadım. Ama tabi bünyeden bünyeye değişir bu klomen kontrolsüz büyüttüğü için çoğu zaman kist yapabiliyor.Veson elimde 5 tane klomen var.adetin 5.günü başlasam benim icin bi sakıncası olurmu sence.yumurtam gelisince kendiliginden catlarmi.klomeni hep asilamada kullandığım icin igneyle catlatilmisti
Bende tam hatirlamiyorumda sanki gene böyle kalan klomenleri icmistim bisey olmamıştı diye.çünkü sonrasinda gene aşılama oldum.kist felan olsa vajinal ultrasonda çıkardı.zaten kist olunca aşılama yapmıyorlar.Günaydın canım ben geçtiğimiz 2 ay klomen kullandım doktor kontrolü dışında şükür bi sorun yaşamadım. Ama tabi bünyeden bünyeye değişir bu klomen kontrolsüz büyüttüğü için çoğu zaman kist yapabiliyor.
Canım ben bu sabah doktora gittim yine geçen ay klomen kullanıp iğne olmama rağmen geriden gelen yumurta var 26 mmlik. doktor bu atık yumurta, yumurta gelişimini belki etkiler belki etkilemez bilemeyiz dedi. Bence kullan ama daha sonra takip için doktora gidebilirsin bence 13. Gün flnBende tam hatirlamiyorumda sanki gene böyle kalan klomenleri icmistim bisey olmamıştı diye.çünkü sonrasinda gene aşılama oldum.kist felan olsa vajinal ultrasonda çıkardı.zaten kist olunca aşılama yapmıyorlar.
Doktora gidemem heralde.zaten bu ay adetimde çok az geldi.sadece tuvalete gidince icerde birikmis gibi pıhtı falan geliyor.onlarla birlikte normal kanda geliyor tabi.ama pede bisey gelmiyor fazla.ta dün aksam uzeri koydugum pedin sadece ortasi kirlendi daha yeni değiştirdim.Canım ben bu sabah doktora gittim yine geçen ay klomen kullanıp iğne olmama rağmen geriden gelen yumurta var 26 mmlik. doktor bu atık yumurta, yumurta gelişimini belki etkiler belki etkilemez bilemeyiz dedi. Bence kullan ama daha sonra takip için doktora gidebilirsin bence 13. Gün fln
İlk gün yoğun bakıma alacaklar sanırım biraz zor yazar bugünDoğdu mu doğdu muuuuu?cibi35
Hilal cnm benim Dr her klomen kullanacağım zaman kist var mı diye kontrol eder öyle başlatırdı klomene. F Frdglr nin dediği gibi önceki aydan kalma adet ile atılacak basit kistler olabiliyor işte o zaman sıkıntı çünkü klomen o kistleri de büyütüyor maalesef.Doktora gidemem heralde.zaten bu ay adetimde çok az geldi.sadece tuvalete gidince icerde birikmis gibi pıhtı falan geliyor.onlarla birlikte normal kanda geliyor tabi.ama pede bisey gelmiyor fazla.ta dün aksam uzeri koydugum pedin sadece ortasi kirlendi daha yeni değiştirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?