Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım demiştin valla geciktikten sonraki ay gebe kalınır diye okumuştum gerçekten doğruluğu var demekki inş kanda da çıkar

Hormon eksikliğidir,kanaman vardır vs o durumlar da elbette kullanılmalı.kullanmamak hata olur.ben her önüne gelenin hiçbir sebep yokken progesteron kullanmasını,bunun mecburiyet gibi algılanmasını garipsiyorum.zaten herkese düşünmeden verildiği için sanırım mecburi algısı oluşup vicdan yapıyor insan.

Kızlar silik çizginin yanlış olma olasılığı var mı az önce test yaptım
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin değerinde gayet iyi çıkmış. İki gün sonra tekrar eder sonuca göre randevu alırsın inşallah
Canım sağlıkla gelsin bebeğin inşallah ağrısız sızısız bir Doğum olur

Amin canım çok sağol inş tekrar kan vericem bakalım güzel ilerler inşallah

Kızlar adete 3 gün var oran 88 nasıl sizce birde tekrar kan vermem gerekiyormu ben Dr görünmedim çünkü kan verdim sadece
Kuzum ben hic beta icin kan vermedim daha dogrusu bir tek o testi yapmamışlar kendi ihmalleri bir daha da gitmedim 6+3 te kalp kese bebek hepsini usg de gordum ama diğer testler icin kan vermelisin tsh hemogram karaciger enzimleri bir de idrar testi.. İcin nasil rahat ediyorsa oyle davran canim

aynen katiliyorum sana

Tamam canım öğleden sonra gel dedi arkadaşım hastanede çalışıyor en azından sonucuna bakar muayene eder dedi gidicem bakalım

Hayırla sağlıkla kavuşun inşallah

hayırlı ve sağlıklı bi şekilde gerçekleşir inşallah doğumunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…