- 20 Şubat 2017
- 645
- 1.064
- 113
- 39
Canım demiştin valla geciktikten sonraki ay gebe kalınır diye okumuştum gerçekten doğruluğu var demekki inş kanda da çıkarTebrikler kuzumsağlıkla kavuşun, kolay bir hamilelik sureci diliyorum ben sana demiştim dimi önümüzdeki ay şansın cok yuksek diye bak Rabbim nasip etti
Benim regl 5 gun kala hassas gebelik testinde hayalet cizgi bile çıkmadı bata 4 gun kalaya gore cok iyiicini ferah tut kuzum..
Beklenen gun geldiRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızçeni İkinize de güç versin ağrısız sızısız kolay bir doğum olsun ins.
Hormon eksikliğidir,kanaman vardır vs o durumlar da elbette kullanılmalı.kullanmamak hata olur.ben her önüne gelenin hiçbir sebep yokken progesteron kullanmasını,bunun mecburiyet gibi algılanmasını garipsiyorum.zaten herkese düşünmeden verildiği için sanırım mecburi algısı oluşup vicdan yapıyor insan.Aslnda ben bu sekilde dusunmuyorum canim. Bebek sagliksiz ise ne yaparsan yap duser kismina katiliyorum. Ama ben gibi progesteron hormonu eksik kadinlarda da, bu hormon takviye edilmezse saglikli bebek de duser. O nedenle dr kullan derse kullanilmali...
Bir hamiş gördüm sankiKızlar silik çizginin yanlış olma olasılığı var mı az önce test yaptım
Sağol canımBir hamiş gördüm sankimaş tebrikler canım
Canım değerin gayet güzel.Kızlar adete 3 gün var oran 88 nasıl sizce birde tekrar kan vermem gerekiyormu ben Dr görünmedim çünkü kan verdim sadece
Tamam canım çok tşkler bu günler için güzel mi sonuç senceCanım değerin gayet güzel.2 gün sonra tekrar kan verebilirsin artışı görmek için.
Allah hayırlı etsin inşallah tebrik ederim darısı başımıza inşallah aminnnKızlar bunu da şimdi yaptım kan sonucu bekliyorum hep okumuştum ovu testi koyulaşır diye gerçekten alttaki ovu testi daha koyu
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin değerinde gayet iyi çıkmış. İki gün sonra tekrar eder sonuca göre randevu alırsın inşallahKızlar silik çizginin yanlış olma olasılığı var mı az önce test yaptım
Canım sağlıkla gelsin bebeğin inşallah ağrısız sızısız bir Doğum olurO zaman benden de bir haber gelsin :) bugünkü USG ile yarın öğleden sonra veya çarşambaya doğum dedi Dr.
Bebek gayet iyi belki kuveze bile gerek kalmazmış. Benim rahim de kalacak gibi görünüyor Allah'ın izniyle damarlar çok ilerlememiş :)
Belki kan alacağım için 1 gece yoğun bakımda kalabilirmişim. O ameliyatta belli olacakmis.
Sizlerin duasına çok inanıyorum canlar beni yalnız bırakmayın
Amin canım darısı tüm isteyenlere olsun inşallahAllah hayırlı etsin inşallah tebrik ederim darısı başımıza inşallah aminnn
Amin canım çok sağol inş tekrar kan vericem bakalım güzel ilerler inşallahHayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin değerinde gayet iyi çıkmış. İki gün sonra tekrar eder sonuca göre randevu alırsın inşallah
Canım sağlıkla gelsin bebeğin inşallah ağrısız sızısız bir Doğum olur
Kuzum ben hic beta icin kan vermedim daha dogrusu bir tek o testi yapmamışlar kendi ihmalleri bir daha da gitmedim 6+3 te kalp kese bebek hepsini usg de gordum ama diğer testler icin kan vermelisin tsh hemogram karaciger enzimleri bir de idrar testi.. İcin nasil rahat ediyorsa oyle davran canimKızlar adete 3 gün var oran 88 nasıl sizce birde tekrar kan vermem gerekiyormu ben Dr görünmedim çünkü kan verdim sadece
aynen katiliyorum sanaHormon eksikliğidir,kanaman vardır vs o durumlar da elbette kullanılmalı.kullanmamak hata olur.ben her önüne gelenin hiçbir sebep yokken progesteron kullanmasını,bunun mecburiyet gibi algılanmasını garipsiyorum.zaten herkese düşünmeden verildiği için sanırım mecburi algısı oluşup vicdan yapıyor insan.
Tamam canım öğleden sonra gel dedi arkadaşım hastanede çalışıyor en azından sonucuna bakar muayene eder dedi gidicem bakalımKuzum ben hic beta icin kan vermedim daha dogrusu bir tek o testi yapmamışlar kendi ihmalleri bir daha da gitmedim 6+3 te kalp kese bebek hepsini usg de gordum ama diğer testler icin kan vermelisin tsh hemogram karaciger enzimleri bir de idrar testi.. İcin nasil rahat ediyorsa oyle davran canim
Hayırla sağlıkla kavuşun inşallahEveeet yarın sabah doguyoruz kızlar kesinleşti. Hemen kavuşur muyuz bilmiyorum ama umarım uzun surmez..
Şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum o güzel dualarınız dilekleriniz icin.
Hemen yazamasam da vesona kendime geldiğimde mesaj aticam
hayırlı ve sağlıklı bi şekilde gerçekleşir inşallah doğumunuzEveeet yarın sabah doguyoruz kızlar kesinleşti. Hemen kavuşur muyuz bilmiyorum ama umarım uzun surmez..
Şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum o güzel dualarınız dilekleriniz icin.
Hemen yazamasam da vesona kendime geldiğimde mesaj aticam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?