Insallah devamını getirirsin canım.ve kafan onunla mesgulken sürpriz bir sekilde bebeginde gelirİşte aslında kilo vermeye odaklansak bebek de gelecek kafa boşalacak da bakalım başarabilecek miyim? Geçen hafta başladım spora devamı gelir inşallah
Bende aynısını düşünüyorum benim demek istediğim ya hamileysem diye diye hiç kendime bakamadım. Artık kendime odaklanıcam çocuk olayının da olacağı varsa olur ben saldım çocuk işini :)
Bu kafadan atıp salma olayını bi ben yapamadim.2 yıldır hep ayni kafadayim.surda tüp bebek icin 10 ay kaldi diyorum ama bi taraftanda benim oylede olmaz diyorum.hem bu kadar umutsuzum hemde olsun diye her ay umut ediyorumAl benden de o kadar eskisi gibi heyecanım hiç bir şeyim kalmdi.
Bir tek soğan suyu denemedim bu ay da onu deneyeceğim sonra Allah a bırakıyorum.
Bu kafadan atıp salma olayını bi ben yapamadim.2 yıldır hep ayni kafadayim.surda tüp bebek icin 10 ay kaldi diyorum ama bi taraftanda benim oylede olmaz diyorum.hem bu kadar umutsuzum hemde olsun diye her ay umut ediyorum
Onunda garantisi yok ki.tüp bebeklede olumsuz sonuc alan cok.Allahım hayırlısını versin ne diyelim.her türlü stresiz zatenBence tüp en güzeli .. bana aksine en garantisi geliyor. Böyle psikolijik olarak çöküyoruz. Yok yumurtlama tuttu mu tutmadı mı .. sperm yeterli mi yetersiz mi bir sürü stresimiz var.
Onunda garantisi yok ki.tüp bebeklede olumsuz sonuc alan cok.Allahım hayırlısını versin ne diyelim.her türlü stresiz zaten
Bize doktor hic bir sey demedi canım.sebepsiz infertilite denildi.sonuclarima normal dediler.esimin ileri hızlı spermi ilk testlerde iyiydi ama son iki asilamada kötüydü.ilk tahlillerini biz baska doktorlarada gösterdik hatta görümcem canakkalede ebe hemsire.ona yolladik ordaki doktorda bakti eşimin sonuclarina hepsi iyi dedi.ama son asilamada ileri hızlı sıfır.Sana doktor ne demişti sperm sayısı mı azdı sizde
Hep klomen yüzünden.regli çok azaltıyor.Doktora gidemem heralde.zaten bu ay adetimde çok az geldi.sadece tuvalete gidince icerde birikmis gibi pıhtı falan geliyor.onlarla birlikte normal kanda geliyor tabi.ama pede bisey gelmiyor fazla.ta dün aksam uzeri koydugum pedin sadece ortasi kirlendi daha yeni değiştirdim.
Belki de hiçbirşey yapmaman gerekiyor.rahatlamaya çalışDoğru söylüyorsunuz.ama iste insan bisey yapmak istiyor.sanki biseyler yapmam gerekiyor gibi bi yük hissediyorum.olmadikca stresim kaygim artıyor.farkli bi hastaneye gidecektim ramdevulari dolmus ona bile sıkıntı yaptim.ates olcmeyim ovu testi almayim takip yapmayim diyorum kafa karışıkligindan onuda yapamıyorum
hic takilma. testte kullandigin idrar miktari bile etkiler. birini 2 birini 3 damlaysa yapsan sonuclar farkli cikar. test yapma istersen. doktor takibine devam etmen kafanin rahat kalmasini saglarİşte ilk idrar ya ondan belkide beklediğim gibi olmayıncainş canım kötü düşünmek istemiyorum şimdi yarın kana gidicem 2 gün sonra tekrar mı gitmek gerek yoksa yarın yeterli olur mu artışa göre
aradim ama acan yok canim... haber alamadim ben de..Nil Sena geliyooooooor.hadi bekliyoruz tatlım güzel haberlerinizi. @cibi35
Canim aslinda aşılama zamanlarında klomen kullandığım zamanlar ben cok adet oluyorum affedersin su gibi giderdi.son 3 aydir birsey kullanmadim.bu ay böyle az oldu anlamadim.bugune light girdim ama bitti aslında.Hep klomen yüzünden.regli çok azaltıyor.
Belkide..benim gercekten rahatlamam gerekiyor.klomenide icmeyim demi.kas yaparken göz çıkarmayim.simdiye kadar bisey olmadi ama simdi kist olacagi tutar bide onunla ugrasirimBelki de hiçbirşey yapmaman gerekiyor.rahatlamaya çalış
Aynen cnm kontrol olmadan kullanmak riskli.kimseye olmaz tutar sana olur.ilaçlardan ziyade doğal şeylere yönel hormon almaktan iyidir.hayıt adaçayı bal çörek tarçın falan.hamile kalır musın bilmem ama klomen gibi yumurta geliştirici kürler bunlar.Belkide..benim gercekten rahatlamam gerekiyor.klomenide icmeyim demi.kas yaparken göz çıkarmayim.simdiye kadar bisey olmadi ama simdi kist olacagi tutar bide onunla ugrasirim
Hadi hayırlı haberlerle gel canımaradim ama acan yok canim... haber alamadim ben de..
yarin benim icin buyuk gun
4+5 ama dr kese icin cagirdi. bakalim ne olacak
amin canim.Hadi hayırlı haberlerle gel canım
Bal çörek otu karisimida kullandım.aslinda cok sey kullandim ama hep 1 ay kullanip biraktim.ama duyduğum çoğu seyi kulladim.hayıt çayını hic kullanmadim ama su an bisey kullanmak istemiyorum galiba.bide bisey yapmadan deneyim.hatta yapabilirsem ateşi de takip etmeyeceğimAynen cnm kontrol olmadan kullanmak riskli.kimseye olmaz tutar sana olur.ilaçlardan ziyade doğal şeylere yönel hormon almaktan iyidir.hayıt adaçayı bal çörek tarçın falan.hamile kalır musın bilmem ama klomen gibi yumurta geliştirici kürler bunlar.
Hayırlı haberlerle gel inşallaharadim ama acan yok canim... haber alamadim ben de..
yarin benim icin buyuk gun
4+5 ama dr kese icin cagirdi. bakalim ne olacak
En güzeli akışına bırakBal çörek otu karisimida kullandım.aslinda cok sey kullandim ama hep 1 ay kullanip biraktim.ama duyduğum çoğu seyi kulladim.hayıt çayını hic kullanmadim ama su an bisey kullanmak istemiyorum galiba.bide bisey yapmadan deneyim.hatta yapabilirsem ateşi de takip etmeyeceğim
Çok şükürKızlar cibi ameliyattan çıkmış servise almışlar.rahmini almamışlar çok şükür.bebrk yoğun bakımdaymış.solunum için burundan oksijen veriyorlarmış makineye bağlı değilmiş.süt sağıp gönderiyormuş.eşi görmüş ama kendisi henüz görmemiş.yarın gidecekmiş yanına.ne zaman çıkacağı hakkında kesin birşey dememişler.son gelişmeler bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?