- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
Mesajlarından çok kaygılı ve stresli olduğunu hissediyorum.bu Yüzden tekrar tekrar kan verme.dayanabiliyorsan keseye kadar bekle derim.bu aşamada maalesef insanın iradesi dışında gelişen olaylar.inşallah bebeğin içerde sağlıkla büyüyor.sen kan versen de vermesen de sonuç değişmeyecek.stres yokİşte ilk idrar ya ondan belkide beklediğim gibi olmayıncainş canım kötü düşünmek istemiyorum şimdi yarın kana gidicem 2 gün sonra tekrar mı gitmek gerek yoksa yarın yeterli olur mu artışa göre
Doğru söylüyorsunuz.ama iste insan bisey yapmak istiyor.sanki biseyler yapmam gerekiyor gibi bi yük hissediyorum.olmadikca stresim kaygim artıyor.farkli bi hastaneye gidecektim ramdevulari dolmus ona bile sıkıntı yaptim.ates olcmeyim ovu testi almayim takip yapmayim diyorum kafa karışıkligindan onuda yapamıyorum
Canim bende n11 den alıyorum.sabah aksam test yaparim diyorsan o coklulardan alabilirsin.ben 6li aliyordum.gunde 1 tane yapiyorum bide ovu zamanimi bildigim icin yetiyordu.zaten n11 e girdiginde en cok goze batan tek marka var.Laqouick mi neydi.ben hep onu alıyorumKızlar hangi marka ovü. testi kullanıyorsunuz ben de sipariş vericem
N11 den mi alıyorsunuz? 20 tane ovü 6 tane gebelik testi 28 tl ye falan var ondan mı alsam
Canım çok tşk ederim doğru söylüyorsun hayırlısı ne ise o olsun demekten başka çaremiz yok inşallah sağlıkla büyürMesajlarından çok kaygılı ve stresli olduğunu hissediyorum.bu Yüzden tekrar tekrar kan verme.dayanabiliyorsan keseye kadar bekle derim.bu aşamada maalesef insanın iradesi dışında gelişen olaylar.inşallah bebeğin içerde sağlıkla büyüyor.sen kan versen de vermesen de sonuç değişmeyecek.stres yok
Aynı kafa karışıklığı bende de mevcut seni o kadar iyi anlıyorum ki. Bugün eşimin iki sene önceki değerlerini gösterdik doktora bu şekilde hamile kalman imkansız değil ama ihtimali zor dedi bana. Aşılama yapabiliriz dedi. Değerleri iyi çıkmamış. Bende eşime bir kez daha gitmesini söyledim ürologa. Ona göre aşılama yapılacak sanırım ama hiç yüreğim kalmadı valla hiç hamile kalamayacakmışım gibi hissediyorumDoğru söylüyorsunuz.ama iste insan bisey yapmak istiyor.sanki biseyler yapmam gerekiyor gibi bi yük hissediyorum.olmadikca stresim kaygim artıyor.farkli bi hastaneye gidecektim ramdevulari dolmus ona bile sıkıntı yaptim.ates olcmeyim ovu testi almayim takip yapmayim diyorum kafa karışıkligindan onuda yapamıyorum
Doktorlar kime ümitsiz vaka gözüyle baksa o hamile kalıyor.imkansiz kelimesine inanmiyorum artık.ama biz hic hamile kalamadigimiz icin bize su an hamilelik bile imkansiz bir rüya gibi geliyor.bazen hic inanmadigim halde biri büyü mü yapti bedduami etti bize niye olmuyor diye düşünüyorumAynı kafa karışıklığı bende de mevcut seni o kadar iyi anlıyorum ki. Bugün eşimin iki sene önceki değerlerini gösterdik doktora bu şekilde hamile kalman imkansız değil ama ihtimali zor dedi bana. Aşılama yapabiliriz dedi. Değerleri iyi çıkmamış. Bende eşime bir kez daha gitmesini söyledim ürologa. Ona göre aşılama yapılacak sanırım ama hiç yüreğim kalmadı valla hiç hamile kalamayacakmışım gibi hissediyorum
Canim bende n11 den alıyorum.sabah aksam test yaparim diyorsan o coklulardan alabilirsin.ben 6li aliyordum.gunde 1 tane yapiyorum bide ovu zamanimi bildigim icin yetiyordu.zaten n11 e girdiginde en cok goze batan tek marka var.Laqouick mi neydi.ben hep onu alıyorum
Amin canım amin. İllaki olacaktır bende imkansıza inanmıyorum etrafımda örneği çok ama yüreğim kalmadı valla hele bugün onu duyunca ne yapsam diye şaşırdım. Madem olmuyo bende spora başlamıştım zayıflamaya odaklanayım bari o arada zayıflarım. Şimdiye kadar ya hamile kalırsam diye düşünmekten ne spora başlayabildim ne diyete. Bir senedir kilo veremedimDoktorlar kime ümitsiz vaka gözüyle baksa o hamile kalıyor.imkansiz kelimesine inanmiyorum artık.ama biz hic hamile kalamadigimiz icin bize su an hamilelik bile imkansiz bir rüya gibi geliyor.bazen hic inanmadigim halde biri büyü mü yapti bedduami etti bize niye olmuyor diye düşünüyorumesimin tarafından birinin gelini abartisiz 150 kilo yada üstü.doktorlar sen ne yaparsan yap cocugun olmaz demis.3.yillarinda hamile kaldi.oglu oldu.oğlu 4 aylikken gene hamile kaldi o düşük oldu.oğlu 1 yasini doldurdu tekrar hamile kaldı doguma 2 ayi falan kaldi.o yüzden olacak olduktan sonra her türlü oluyor.Allah o zamana kadar bekleyecek sabrı versin bize
Tebrik ederim.Allah sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin insallahikince kez ates yontemiyle hamile olsugumu ogrendim akliniza soru. takilirsa yarim edebilirim
Al bendende o kadar.her ay hamile kalırsam diye kendimi salmaktan cok kilo aldim.normalde cok azimli ve kararliyimdir.kilo veririm.ama veremiyorum artık. Çünkü kafami bosaltamiyorum.tek düşündüğüm bebekAmin canım amin. İllaki olacaktır bende imkansıza inanmıyorum etrafımda örneği çok ama yüreğim kalmadı valla hele bugün onu duyunca ne yapsam diye şaşırdım. Madem olmuyo bende spora başlamıştım zayıflamaya odaklanayım bari o arada zayıflarım. Şimdiye kadar ya hamile kalırsam diye düşünmekten ne spora başlayabildim ne diyete. Bir senedir kilo veremedim
İşte aslında kilo vermeye odaklansak bebek de gelecek kafa boşalacak da bakalım başarabilecek miyim? Geçen hafta başladım spora devamı gelir inşallahAl bendende o kadar.her ay hamile kalırsam diye kendimi salmaktan cok kilo aldim.normalde cok azimli ve kararliyimdir.kilo veririm.ama veremiyorum artık. Çünkü kafami bosaltamiyorum.tek düşündüğüm bebek
İşte aslında kilo vermeye odaklansak bebek de gelecek kafa boşalacak da bakalım başarabilecek miyim? Geçen hafta başladım spora devamı gelir inşallah
amin canm benimTebrik ederim.Allah sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin insallah
Bende aynısını düşünüyorum benim demek istediğim ya hamileysem diye diye hiç kendime bakamadım. Artık kendime odaklanıcam çocuk olayının da olacağı varsa olur ben saldım çocuk işini :)Valla geleceği varsa gelir..
Ben kiloma da sporuma da dikkat ediyorum da ne oluyor yine yok..
Yeni bir tanıdık evlendi 1 buçuk ay önce kadın acayip kilolu hemen hamile kalmış.
Ben zayıfım yememe içmeme vücut yapıma çok dikkat ederim ama yok yani olmuyor :)
Kızlar size belki fikir olur ben 7 aydır bebek istiyordum ama bunun 2 ayında korunmadan ama bebek odaklı olmadan birşeyler yaşadıkbu ay sıkı çalışmalara başlayacaktım keçi boynuzu özünü aldım hayıt çayını ara ara içtim soğan suyunu geçtiğimiz aylarda 15 gün boyunca düzenli içmiştim ve en son rahimde tıkanıklık varsa diye duyduğum kaynar süt maydonoz buharına oturmak bunu da denedim ama 3 kere falan oturdum.Eşim bu ay bebek yapmadığımızı biliyordu o gece kendi çok istekli olarak geldi ve tamda yum 2 gün vardı ya tutarsa diyerek ilk defa o gece wc bile kalkmadım sabaha kadar yattım.ertesi gece yum akıntısı oldu ilk defa içinde kan vardı o anda içime doğmuştu aslında yani demek istediğim kafalar boş olacak eşiniz ve sizde stres altındasınız ve ilişki sadece onun için olunca tutmuyor maalesef çok şükür ummadığım ayda tuttu ama bu buhar olayını deneyin derim birde ben folidays içiyordum onuda Dr devam et dedi hala
Bende aynısını düşünüyorum benim demek istediğim ya hamileysem diye diye hiç kendime bakamadım. Artık kendime odaklanıcam çocuk olayının da olacağı varsa olur ben saldım çocuk işini :)
Amin canım çok sağol darısı başınıza inşallah en kısa zamanda kuzumAy tebrik edeirm ben yeni gördüm hamile olduğunu :) Rabbim sağlıkla evladını kucağina almayi nasip etsin..
Yoğunluğumdan mesajları okuyamiyorum hiç çok sevindim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?