- 16 Nisan 2017
- 1.816
- 3.636
- 83
Sağlıkla gel Nil Sena...senin için de her şey yolunda gitsin canım.Eveeet yarın sabah doguyoruz kızlar kesinleşti. Hemen kavuşur muyuz bilmiyorum ama umarım uzun surmez..
Şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum o güzel dualarınız dilekleriniz icin.
Hemen yazamasam da vesona kendime geldiğimde mesaj aticam
Hayırlısıyla ve sağlıkla kavusun insallah canım.umarim hic bir sorun olmaz, umarim senin icin herhangi bir müdahaleye gerek kalmaz ikinizde sağlıklı sihhatle çıkarsınız ordan.Allah yardımcınız olsunEveeet yarın sabah doguyoruz kızlar kesinleşti. Hemen kavuşur muyuz bilmiyorum ama umarım uzun surmez..
Güzel haberlerinizi bekliyoruz canimEveeet yarın sabah doguyoruz kızlar kesinleşti. Hemen kavuşur muyuz bilmiyorum ama umarım uzun surmez..
Hadi inşallah canım az olması ilginç ateşin düşük ama bugün bi tık artmış bakalım yarında artışa geçerse kanamanda az olursa ilk idrarla testini yap inş bebişin seninledirKızlar bugün adetimin ikinci günü ama bugün bitecek gibi.benim normalde ikinci günüm cok yogun olurdu pet yetistiremezdim.dunden beri toplasam bi ped bile doldurmayacak bi kanamam oldu.sadece tuvalete gittigimde o uzayan pıhtı seklindeki akintilar oldu.açık açık yazdığım icin cok özür dilerim.eger yarina cogalmaz biterse ilk kez bu kadar az adet olmus olacağım.
Keşke öyle bisey olsa ama sanmıyorum canım.hic olmadi demiyorum normal kanama oldu ama benim normal zamanlarima göre cok cok az.sık sık tuvalete gidiyorum pedim dolarda uzerime gecer diye ama yok.Hadi inşallah canım az olması ilginç ateşin düşük ama bugün bi tık artmış bakalım yarında artışa geçerse kanamanda az olursa ilk idrarla testini yap inş bebişin seninledir
Canım üstüne görme durumlarında her zamankinden farklı olur diyorlar sen farklı diyorsun zaten hormonal başka birşey yoksa inş üstüne görmedir yarın bi olsun bakalım inş güzel haber verirsinKeşke öyle bisey olsa ama sanmıyorum canım.hic olmadi demiyorum normal kanama oldu ama benim normal zamanlarima göre cok cok az.sık sık tuvalete gidiyorum pedim dolarda uzerime gecer diye ama yok.
Canim bazı aylar az bazen çok kanama olabilir eğer devamlı boyle her ay devam ederse bir hormon tahlili yaptirirsin..Kızlar bugün adetimin ikinci günü ama bugün bitecek gibi.benim normalde ikinci günüm cok yogun olurdu pet yetistiremezdim.dunden beri toplasam bi ped bile doldurmayacak bi kanamam oldu.sadece tuvalete gittigimde o uzayan pıhtı seklindeki akintilar oldu.açık açık yazdığım icin cok özür dilerim.eger yarina cogalmaz biterse ilk kez bu kadar az adet olmus olacağım.
Benim hic az olmaz.hele ikinci gün felaket olurum.üçüncü gun azalır dördüncü günde lekelenme seklinde olur biter.bu ay adet oncesi cok fazla kasık ve bel ağrısi yaşadım.iltihap yada kisten falan olabilir mi diye düşündüm.zaten önümüzde ki ay bi aksilik olmazsa hastaneye gidecegimCanim bazı aylar az bazen çok kanama olabilir eğer devamlı boyle her ay devam ederse bir hormon tahlili yaptirirsin..
Üstüne gormede genelde az ve rengi normal kan seklinde değil diyorlar ya o yüzden ona pek ihtimal vermedim.insallah hormanal yada baska birsey yoktur.Canım üstüne görme durumlarında her zamankinden farklı olur diyorlar sen farklı diyorsun zaten hormonal başka birşey yoksa inş üstüne görmedir yarın bi olsun bakalım inş güzel haber verirsin
Ben de bu zihniyetteyim cnm.her seferinde diyorum hiçbir ilaç almayacağım.sonra hamile kalıyorum Başlıyor kanama Dr kullan deyince eş de baskı yapınca birşey olsa bak kullanmadın ondan oldu diyecek ben biliyorum.o Yüzden mecbur hissediyordum ama artık sağlıksız bebek olduğu belgelerle kanıtlandı.kullanmamak da ısrarcı olurum.sakat bebek istemiyorsan baskı yapma oluruna bırak derim olur biter.Ben hiç mecbur hissetmiyorum bunda.aksine ne kadar az ilaç alsam o kadar iyi gibi.zaten sağlıklı bir bebekse tutunuyor annesine.değilse ne yapsan çözüm olmuyor.
Ateşin yükselene kadar mümkünse düzenli gün aşırı ilişki.yükselişten bir gün önce çatladığını varsayarız ama bazı arkadaşlarda Dr kontrolünde yükseldiği gğn çatladığı da olmuştuKızlar merhaba.ben ateş ölçme yöntemini yapıyorum iki aydır.bu ay yumurtlama günümde 36.8 di bı önceki gün ise 36.4. benim merak ettiğim hangi günleri degerlendirmek önemli. Ateşin en yüksek olduğu gün kasık ağrım ve kahverengi pembe akintim oluyor. Tecrübesi bilgisi olan varmı acaba :)
Herşey sağlıklı bir şekilde kolaylıkla olacak inşallah dualarımdasınEveeet yarın sabah doguyoruz kızlar kesinleşti. Hemen kavuşur muyuz bilmiyorum ama umarım uzun surmez..
Kullanıp kullanmama konusunda kararsız olarak başlamıştım. Sizde böyle yazınca kafam karıştı. 12. Gün başlamalıydım ama başlamadım sonra da acabalsrım oldu bir gün aldım ertesi gün almadım. Pazar günü öğleden sonra bel ağrım oldu adette olduğu gibi ogün den bugünede akşamları alıyorum. Son transferimde dr rahim duvarının inceliğini söylemişti ilaçlarla 6.80 olmuştu ve bebek tutunamamıştı. hala da kafamda ilacı kullanıp kullanmama konusunda şüphem var. Sizce ne yapayım? Birde bugünden sonra ilişki olmasada olur mu?Ben de bu zihniyetteyim cnm.her seferinde diyorum hiçbir ilaç almayacağım.sonra hamile kalıyorum Başlıyor kanama Dr kullan deyince eş de baskı yapınca birşey olsa bak kullanmadın ondan oldu diyecek ben biliyorum.o Yüzden mecbur hissediyordum ama artık sağlıksız bebek olduğu belgelerle kanıtlandı.kullanmamak da ısrarcı olurum.sakat bebek istemiyorsan baskı yapma oluruna bırak derim olur biter.
Teşekkür ederim cevabın için :) hayırlısı artıkAteşin yükselene kadar mümkünse düzenli gün aşırı ilişki.yükselişten bir gün önce çatladığını varsayarız ama bazı arkadaşlarda Dr kontrolünde yükseldiği gğn çatladığı da olmuştu
Canım,rahim kalınlığın yeterli değildir,hormonların düşüktür,kanaman vs bir sorunun vardır elbette kullanmalısın.kullanmamak cahillik olur;benim anlam veremediğim şey hiç şikayet yokken dr ların gereksiz hormon yükleme yapmasına,önüne gelene progestan ,coraspin yazmasına o kadar alışmışız Kİ çok normal geliyor hormon almak.hatta abartıp almadığımızda bebeğimizi koruyamamış gibi kötü hissediyoruz.nasıl bir algı yanılmasıysa artık....Kullanıp kullanmama konusunda kararsız olarak başlamıştım. Sizde böyle yazınca kafam karıştı. 12. Gün başlamalıydım ama başlamadım sonra da acabalsrım oldu bir gün aldım ertesi gün almadım. Pazar günü öğleden sonra bel ağrım oldu adette olduğu gibi ogün den bugünede akşamları alıyorum. Son transferimde dr rahim duvarının inceliğini söylemişti ilaçlarla 6.80 olmuştu ve bebek tutunamamıştı. hala da kafamda ilacı kullanıp kullanmama konusunda şüphem var. Sizce ne yapayım? Birde bugünden sonra ilişki olmasada olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?