Ben bu ay ateş takibi yapmıyorum kafam rahat hatta regl uygulamamı da kaldırdım yumurtlama ne zaman bi sonraki adet ne zaman şuan bilmiyorum böylesi iyiymiş açıkcası :)Bal çörek otu karisimida kullandım.aslinda cok sey kullandim ama hep 1 ay kullanip biraktim.ama duyduğum çoğu seyi kulladim.hayıt çayını hic kullanmadim ama su an bisey kullanmak istemiyorum galiba.bide bisey yapmadan deneyim.hatta yapabilirsem ateşi de takip etmeyeceğim
Bir an önce sağlıkla kavuşurlar inşallah. Alkah anne babasıyla uzun ömürler nasip etsin sağlıkla inşallahKızlar cibi ameliyattan çıkmış servise almışlar.rahmini almamışlar çok şükür.bebrk yoğun bakımdaymış.solunum için burundan oksijen veriyorlarmış makineye bağlı değilmiş.süt sağıp gönderiyormuş.eşi görmüş ama kendisi henüz görmemiş.yarın gidecekmiş yanına.ne zaman çıkacağı hakkında kesin birşey dememişler.son gelişmeler bunlar
günaydın canım.bende dün yatarken dereceyi yanimdan kaldırdım ölcmeyim diye.bu ay bende ates takibi yapmıyorumBen bu ay ateş takibi yapmıyorum kafam rahat hatta regl uygulamamı da kaldırdım yumurtlama ne zaman bi sonraki adet ne zaman şuan bilmiyorum böylesi iyiymiş açıkcası :)
Bize doktor hic bir sey demedi canım.sebepsiz infertilite denildi.sonuclarima normal dediler.esimin ileri hızlı spermi ilk testlerde iyiydi ama son iki asilamada kötüydü.ilk tahlillerini biz baska doktorlarada gösterdik hatta görümcem canakkalede ebe hemsire.ona yolladik ordaki doktorda bakti eşimin sonuclarina hepsi iyi dedi.ama son asilamada ileri hızlı sıfır.
Insallah canım.umarim hepimiz cok beklemeden hayırlısıyla güzel haberler veririz.zaten bu ay takip falan hic birsey yapmayacagim.randevuyu ayarlayabilirsem önümüzdeki ay gitcem doktora insallahCiddi bi sorununuz yok çok şükür hatta erkekte bu tarz şeyler çıkınca tedavi daha rahat oluyor.
İnşallah tüpe gerek kalmadan güzel haberler verirsin bize
Aynen süper insan ister istemez beklentiye giriyor çünkü ilişki günlerini de didik didik etmemek lazım akışına canımız ne zaman istersegünaydın canım.bende dün yatarken dereceyi yanimdan kaldırdım ölcmeyim diye.bu ay bende ates takibi yapmıyorum
Aynen.biz iliski dedikce kaciyorlar zaten.Aynen süper insan ister istemez beklentiye giriyor çünkü ilişki günlerini de didik didik etmemek lazım akışına canımız ne zaman isterse
Kızlar bugün ki sonucum 250 olmuş çok şükürhafta sonunda ist gitmem gerekiyor eşimde uçak bileti almıştı yani bir gün arayla gidip dönücem hiç bilmediğim için soruyorum şu dönemde uçak yolculuğunun sakıncası olur mu sizce
Ikinizede maşallah kızlarselam herkese. 4+5 bugun. sukur 2.2mm lik kesemi gordum
amin cnm..darisi da hepinize...Ikinizede maşallah kızlarsonuna sağlıkla ilerlesin insallah
Canım ben öncesinde de kullandım. Adetime bir etkisi olmadı onunla ilgili olduğunu sanmam senin adet durumunun. İçeriğinde benim yumurta toplamadan önce aldığım vitaminler var çoğunluklaVeson ben folik asit olarak pregnom kullaniyorum ya bunu genelde hamileler mi kullanılır yoksa boyle hamilelik öncesi de kullanilabilir mi.internette baktım birsey bulamadim da acaba senin bilgin varmidir ? Bu ay adetimde az oldu.acaba bununla ilgisi olabilirmi diye düşündüm
Çok güzel canım.. sonuna kadar sağlıkla ilerlesin inşallah. .selam herkese. 4+5 bugun. sukur 2.2mm lik kesemi gordum
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallahselam herkese. 4+5 bugun. sukur 2.2mm lik kesemi gordum
Canım folidays içsene birde bende etkisi oldu mu bilmiyorum ama b6 b12 vitaminleride var yorumlarda hiç göremedim ama dr tavsiye etti ve hala iç dedi banaVeson ben folik asit olarak pregnom kullaniyorum ya bunu genelde hamileler mi kullanılır yoksa boyle hamilelik öncesi de kullanilabilir mi.internette baktım birsey bulamadim da acaba senin bilgin varmidir ? Bu ay adetimde az oldu.acaba bununla ilgisi olabilirmi diye düşündüm
Maşallah canım. Değerin çok güzel artmışKızlar bugün ki sonucum 250 olmuş çok şükürhafta sonunda ist gitmem gerekiyor eşimde uçak bileti almıştı yani bir gün arayla gidip dönücem hiç bilmediğim için soruyorum şu dönemde uçak yolculuğunun sakıncası olur mu sizce
Gözün aydın canım. Darısı kalp atışlarınaselam herkese. 4+5 bugun. sukur 2.2mm lik kesemi gordum
Sagol canım.evet bende icindeki vitaminlerden dolayi kullanmaya basladim zaten.sadece merak ettim.artik önümüzdeki ay nasıl olacak bakalımCanım ben öncesinde de kullandım. Adetime bir etkisi olmadı onunla ilgili olduğunu sanmam senin adet durumunun. İçeriğinde benim yumurta toplamadan önce aldığım vitaminler var çoğunlukla
Benim bu kullandigimin icinde de baya bi var canım.degistirmeyim zaten ilk kez kullanmaya başladım.bununla devam ederim.olurda hamile kalirsamda doktor ne derse onu kullanirim.cok sagolCanım folidays içsene birde bende etkisi oldu mu bilmiyorum ama b6 b12 vitaminleride var yorumlarda hiç göremedim ama dr tavsiye etti ve hala iç dedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?