Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bu ay ateş takibi yapmıyorum kafam rahat hatta regl uygulamamı da kaldırdım yumurtlama ne zaman bi sonraki adet ne zaman şuan bilmiyorum böylesi iyiymiş açıkcası :)

Bir an önce sağlıkla kavuşurlar inşallah. Alkah anne babasıyla uzun ömürler nasip etsin sağlıkla inşallah

Ben bu ay ateş takibi yapmıyorum kafam rahat hatta regl uygulamamı da kaldırdım yumurtlama ne zaman bi sonraki adet ne zaman şuan bilmiyorum böylesi iyiymiş açıkcası :)
günaydın canım.bende dün yatarken dereceyi yanimdan kaldırdım ölcmeyim diye.bu ay bende ates takibi yapmıyorum

Ciddi bi sorununuz yok çok şükür hatta erkekte bu tarz şeyler çıkınca tedavi daha rahat oluyor.
İnşallah tüpe gerek kalmadan güzel haberler verirsin bize

Ciddi bi sorununuz yok çok şükür hatta erkekte bu tarz şeyler çıkınca tedavi daha rahat oluyor.
İnşallah tüpe gerek kalmadan güzel haberler verirsin bize
Insallah canım.umarim hepimiz cok beklemeden hayırlısıyla güzel haberler veririz.zaten bu ay takip falan hic birsey yapmayacagim.randevuyu ayarlayabilirsem önümüzdeki ay gitcem doktora insallah

selam herkese. 4+5 bugun. sukur 2.2mm lik kesemi gordum
Ikinizede maşallah kızlar sonuna sağlıkla ilerlesin insallah

Veson ben folik asit olarak pregnom kullaniyorum ya bunu genelde hamileler mi kullanılır yoksa boyle hamilelik öncesi de kullanilabilir mi.internette baktım birsey bulamadim da acaba senin bilgin varmidir ? Bu ay adetimde az oldu.acaba bununla ilgisi olabilirmi diye düşündüm

Canım ben öncesinde de kullandım. Adetime bir etkisi olmadı onunla ilgili olduğunu sanmam senin adet durumunun. İçeriğinde benim yumurta toplamadan önce aldığım vitaminler var çoğunlukla

Canım folidays içsene birde bende etkisi oldu mu bilmiyorum ama b6 b12 vitaminleride var yorumlarda hiç göremedim ama dr tavsiye etti ve hala iç dedi bana

Veson ben yeni bir grafik oluşturamadim canım uğraştım bayağı değerleri giriyorum ama grafik yok yardımcı olurmusun. Yada anlayan biri varsa yardımcı olursanız sevinirim

Maşallah canım. Değerin çok güzel artmış. Yolculuğu doktoruna sorsaydın keşke.

selam herkese. 4+5 bugun. sukur 2.2mm lik kesemi gordum
Gözün aydın canım. Darısı kalp atışlarına

Canım ben öncesinde de kullandım. Adetime bir etkisi olmadı onunla ilgili olduğunu sanmam senin adet durumunun. İçeriğinde benim yumurta toplamadan önce aldığım vitaminler var çoğunlukla
Sagol canım.evet bende icindeki vitaminlerden dolayi kullanmaya basladim zaten.sadece merak ettim.artik önümüzdeki ay nasıl olacak bakalım

Canım folidays içsene birde bende etkisi oldu mu bilmiyorum ama b6 b12 vitaminleride var yorumlarda hiç göremedim ama dr tavsiye etti ve hala iç dedi bana
Benim bu kullandigimin icinde de baya bi var canım.degistirmeyim zaten ilk kez kullanmaya başladım.bununla devam ederim.olurda hamile kalirsamda doktor ne derse onu kullanirim.cok sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…