Çok güzel canım.. sonuna kadar sağlıkla ilerlesin inşallah. .
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallah
Maşallah canım. Değerin çok güzel artmış. Yolculuğu doktoruna sorsaydın keşke.
Gözün aydın canım. Darısı kalp atışlarına
Hiç kullanmadım ilacı cnm inan hiç bir bilgim yok ama saye Sağolsun gereken açıklamayı yapmışVeson ben folik asit olarak pregnom kullaniyorum ya bunu genelde hamileler mi kullanılır yoksa boyle hamilelik öncesi de kullanilabilir mi.internette baktım birsey bulamadim da acaba senin bilgin varmidir ? Bu ay adetimde az oldu.acaba bununla ilgisi olabilirmi diye düşündüm
Cnm hangi aşamadasın bir foto atar mısınVeson ben yeni bir grafik oluşturamadim canım uğraştım bayağı değerleri giriyorum ama grafik yok yardımcı olurmusun. Yada anlayan biri varsa yardımcı olursanız sevinirim
amin canim insallah..dusuk tehlikem devam ediyor ama rahatim sukurHiç kullanmadım ilacı cnm inan hiç bir bilgim yok ama saye Sağolsun gereken açıklamayı yapmış
Hangimizsevmedik2000 R Rzg14 maşallah böyle sağlıkla ilerlesin inşallah
Bu kadar erken adet olmaz. Neden olmuş olabilir acaba? Progesteron ağız yoluyla alıyorsan böyle yan etkiler yapabilir. Vajinal yoldan almayı dene. Doktoruna da danışırsın. Bu progesteron ağız yoluyla da alınabiliyor, vajinal olarak da. Vajinal daha etkili ve en az yan etkili diye biliyorum.Merhaba kızlar cumartesiden bu güne ara ara bel ağrım var. Bugünde çok az yürüdüm markete kadar ayakta duramadım belim kopcsk gibi oşdu eve geldim hemen. Çok afedersiniz pedime birar pembelik gelmiş. Adete de 1 hafta var. Şimdi uzanıyorum. Sizce adet mi? 2 gündür progestan da almıyorum. Çok uyku yapıyor sersemgibi geziniyorum.
acaba ben gibi yerlesme lekesi mi yasadin? 3+3te yasadim ben de...Merhaba kızlar cumartesiden bu güne ara ara bel ağrım var. Bugünde çok az yürüdüm markete kadar ayakta duramadım belim kopcsk gibi oşdu eve geldim hemen. Çok afedersiniz pedime birar pembelik gelmiş. Adete de 1 hafta var. Şimdi uzanıyorum. Sizce adet mi? 2 gündür progestan da almıyorum. Çok uyku yapıyor sersemgibi geziniyorum.
Progestanı vajinal yoldan alıyorum. Progestan ı 2 gündür almıyorum. Hep dışarışardayım canım anlamadım.Bu kadar erken adet olmaz. Neden olmuş olabilir acaba? Progesteron ağız yoluyla alıyorsan böyle yan etkiler yapabilir. Vajinal yoldan almayı dene. Doktoruna da danışırsın. Bu progesteron ağız yoluyla da alınabiliyor, vajinal olarak da. Vajinal daha etkili ve en az yan etkili diye biliyorum.
Evet uyku yapıyor 2 gündür kullanmadım acaba ından mı oldu anlamadım. Birde 200mg kullanıyorum. Senin ki kaçlık?acaba ben gibi yerlesme lekesi mi yasadin? 3+3te yasadim ben de...
progestani vajinal kullanirsan sadece uyku halin olur...
200 mg... sabah ogle aksam.Evet uyku yapıyor 2 gündür kullanmadım acaba ından mı oldu anlamadım. Birde 200mg kullanıyorum. Senin ki kaçlık?
Tüp bebekte kullanmışyım iğneyle beraber öğlen 2 akşam 2 alıyordum. Şimdi akşam 2 tane alıyorum.200 mg... sabah ogle aksam.
ayrica 50 mg progestan igne gun asiri.
Insallah canım.umarim hepimiz cok beklemeden hayırlısıyla güzel haberler veririz.zaten bu ay takip falan hic birsey yapmayacagim.randevuyu ayarlayabilirsem önümüzdeki ay gitcem doktora insallah
Canım kendi sayfama giriyorum eski grafikler var yenisini nasıl oluşturabilirim. Mesela bugün ki tarihe ateş derecesini saatini giriyorum save yapıyorum ama yeni bir grafik çıkmıyorCnm hangi aşamadasın bir foto atar mısın
Gözün aydın cok sevindim ikiniz icin deGünaydın kızlar..
Çok şükür doğum oldu bebeğim ilk gün yoğun bakıma alınmış oksijen desteği verilmis. Dün destekten ayrilmis ciğerlerinde enfeksiyon varmış antibiyotik tedavisi için kuvez gözlemde duruyor.
Dün görebilirim hatta altını değiştirip besledim :)
Benim ameliyatim da çok iyi geçmiş kan takviyesi bile almadım direkt servise çıktım. Bu arada tuplerimi de baglattim. Bir sonraki gebeliklerde risk çok yüksek olduğu için eşim de dr.lar da bunu göze alamayiz dediler.
Rabbim hepinize sağlıklı hamilelikler sıhhatli bebekler nasip etsin. Ameliyata girerken tüm topige dua ettim unutmadım :)
Dualarınız için çok teşekkür ederim.
Canım gözünüz aydın.bebişte en kısa zamanda sağlığına kavuşur daha iyi olur insallahGünaydın kızlar..
Çok şükür doğum oldu bebeğim ilk gün yoğun bakıma alınmış oksijen desteği verilmis. Dün destekten ayrilmis ciğerlerinde enfeksiyon varmış antibiyotik tedavisi için kuvez gözlemde duruyor.
Benim ameliyatim da çok iyi geçmiş kan takviyesi bile almadım direkt servise çıktım. Bu arada tuplerimi de baglattim. Bir sonraki gebeliklerde risk çok yüksek olduğu için eşim de dr.lar da bunu göze alamayiz dediler.
Rabbim hepinize sağlıklı hamilelikler sıhhatli bebekler nasip etsin. Ameliyata girerken tüm topige dua ettim unutmadım :)
Böyle daha mi az stres olurum daha mı cok bilmiyorum.ama öbür türlü kafa olarak cok yoruluyordum.benim 2 tane derecem var evde biri yedek :) ikisinide basucumdan kaldırdım sifonyerin üzerine koydum.eşim aksam gördü dereceler niye burda dedi.ölçmeyeceğim dedim.yoruldum ugrasmaktan dedim.böyle bi enerji geldi adama.olsun aşkım bide böyle doğaçlama deneriz belki daha iyi olur.hayırlısı olsun falan.doğaçlama neyseBöyle daha az strese gireceksen bu ayda böyle dene.. benim de adet bugün bitti yarın soğan kürüne başlayacağım hamile kalmasamda en azından enfeksiyondan temizlenirim iyice
Çok şükür canım.her şey güzel olacak.sonunda kavuştun mis kokuluna.Günaydın kızlar..
Tebrik ederim canım.sağlıkla devam etsin.selam herkese. 4+5 bugun. sukur 2.2mm lik kesemi gordum
Son adet tarihine menses kısmına Light gir yeni grafik oluşurCanım kendi sayfama giriyorum eski grafikler var yenisini nasıl oluşturabilirim. Mesela bugün ki tarihe ateş derecesini saatini giriyorum save yapıyorum ama yeni bir grafik çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?