Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gözünüz aydın canım Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin yaşı uzun olsun meleğinin

Kesinlikle daha iyi olacak bak demişti dersin inşallah ilişki diye üstüne varma o kendi gelsin o günleri yine bilirsin zaten ama ona söyleme sende yaklaşırsın ama bebek için değil

Canım ben bu mesajı ancak şimdi gorebildim. İnşallah her şey yolundadır. Allah yardımcınız olsun.

İlk zamanlar bende de oldu. Hiç kafana takma. Önemli olan kan testindeki yükselme.

Bu kafadan atıp salma olayını bi ben yapamadim.2 yıldır hep ayni kafadayim.surda tüp bebek icin 10 ay kaldi diyorum ama bi taraftanda benim oylede olmaz diyorum.hem bu kadar umutsuzum hemde olsun diye her ay umut ediyorum

Benim beş yıldır olmuyordu. Şu an tam olarak kırk yaşındayım. Tüp bebeğe başlayalım ocakta dedik. Ve sonuç bu. Umudunu sakin kaybetme canım.

Kesinlikle daha iyi olacak bak demişti dersin inşallah ilişki diye üstüne varma o kendi gelsin o günleri yine bilirsin zaten ama ona söyleme sende yaklaşırsın ama bebek için değil
Insallah canım.yok zaten bu sefer ne onun üstüne giderim nede ben gün hesaplarim.yani hesaplamamaya çalışacağım.gerci ovu zamani gelince benim akıntım kasık ağrım artıyor.o kendini belli ediyor ben hesaplamasamda.

Benim beş yıldır olmuyordu. Şu an tam olarak kırk yaşındayım. Tüp bebeğe başlayalım ocakta dedik. Ve sonuç bu. Umudunu sakin kaybetme canım.
Ben cok iyi anladigina eminim.sende benim düştüğüm umutsuzluğa düşmüşsündür zaman zaman belki.elimde degilki.bende 36 yaşıma girdim.ettafimdaki bütün arkadaslarimin ikişer tane olunca hep cok gec kaldim yaşım geciyor diye karamsarlığa giriyorum.halbuki o minik kac yaşında gelirse gelsin hissetcegim duygu ayni olacak.yeter ki sağlıkla gelsin

cok sukir canim.
saglikla buyut artik kuzumuzu..

Tebrik ederim canım.sağlıkla devam etsin.
amin canim.

Canım gözün aydın. Rabbim biran önce sağlıkla evinize dönmeyi nasip etsin. Kızını sağlıkla mutlulukla büyüt inşallah. Biz hamilelere sağlıklı doğumlar, İsteyen herkese de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Canım gözünaydın sağlıkla büyüt bebeğini, hayırlı uzun sağlıklı ömrü oldun inşallah. Alkah isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah, bizlerede kucağımıza almak nasip etsin hayırlısıyla

Canım gözünüz aydın allahım sağlıklı bir şekilde en kısa zamanda evinizde mutluluğunuzu daim etsin

Veson sen nasılsın canım 2016 da düşüğün olmuştu sonrasında gebelik durumu oldu mu
Cnm sen kaçıncı kayıpta kaldın bilmiyorumara ara hamile kalıp kaybediyorum.7 oldu kayıp en son 4-5 ay önce kürtaj oldum.bebeğin genetiğine bakıldı sağlıksız trizomi 9 kız bebek çıktı.şimdilik akışına bırakmış durumdayız takip falan yapmıyoruz

ben bugün adet oldum bilgi girişi de yaptım ama doğru oldu mu bilmiyorum Veson bakar mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…