- 20 Şubat 2017
- 645
- 1.064
- 113
- 39
Gözünüz aydın canım Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin yaşı uzun olsun meleğininGünaydın kızlar..
Çok şükür doğum oldu bebeğim ilk gün yoğun bakıma alınmış oksijen desteği verilmis. Dün destekten ayrilmis ciğerlerinde enfeksiyon varmış antibiyotik tedavisi için kuvez gözlemde duruyor.
Dün görebilirim hatta altını değiştirip besledim :)
Benim ameliyatim da çok iyi geçmiş kan takviyesi bile almadım direkt servise çıktım. Bu arada tuplerimi de baglattim. Bir sonraki gebeliklerde risk çok yüksek olduğu için eşim de dr.lar da bunu göze alamayiz dediler.
Rabbim hepinize sağlıklı hamilelikler sıhhatli bebekler nasip etsin. Ameliyata girerken tüm topige dua ettim unutmadım :)
Dualarınız için çok teşekkür ederim.
Kesinlikle daha iyi olacak bak demişti dersin inşallah ilişki diye üstüne varma o kendi gelsin o günleri yine bilirsin zaten ama ona söyleme sende yaklaşırsın ama bebek için değilBöyle daha mi az stres olurum daha mı cok bilmiyorum.ama öbür türlü kafa olarak cok yoruluyordum.benim 2 tane derecem var evde biri yedek :) ikisinide basucumdan kaldırdım sifonyerin üzerine koydum.eşim aksam gördü dereceler niye burda dedi.ölçmeyeceğim dedim.yoruldum ugrasmaktan dedim.böyle bi enerji geldi adama.olsun aşkım bide böyle doğaçlama deneriz belki daha iyi olur.hayırlısı olsun falan.doğaçlama neyse
Aynen sogan kürü iyi oluyor.iceriyi baya temizliyor.bende yapmıştım 15 gün
Eveeet yarın sabah doguyoruz kızlar kesinleşti. Hemen kavuşur muyuz bilmiyorum ama umarım uzun surmez..
Şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum o güzel dualarınız dilekleriniz icin.
Hemen yazamasam da vesona kendime geldiğimde mesaj aticam
Kızlar kafama takıldı sormadan edemiyorum sabah ilk idrarla test yapayım dedim ama sanki dünkine göre koyulaşmasını beklerken daha da açık gibi geldi bu durum normal mi canım sıkıldı baya paylaşmak istedim sizle en alttaki bugün ortadaki dün
Bu kafadan atıp salma olayını bi ben yapamadim.2 yıldır hep ayni kafadayim.surda tüp bebek icin 10 ay kaldi diyorum ama bi taraftanda benim oylede olmaz diyorum.hem bu kadar umutsuzum hemde olsun diye her ay umut ediyorum
Insallah canım.yok zaten bu sefer ne onun üstüne giderim nede ben gün hesaplarim.yani hesaplamamaya çalışacağım.gerci ovu zamani gelince benim akıntım kasık ağrım artıyor.o kendini belli ediyor ben hesaplamasamda.Kesinlikle daha iyi olacak bak demişti dersin inşallah ilişki diye üstüne varma o kendi gelsin o günleri yine bilirsin zaten ama ona söyleme sende yaklaşırsın ama bebek için değil
Ben cok iyi anladigina eminim.sende benim düştüğüm umutsuzluğa düşmüşsündür zaman zaman belki.elimde degilki.bende 36 yaşıma girdim.ettafimdaki bütün arkadaslarimin ikişer tane olunca hep cok gec kaldim yaşım geciyor diye karamsarlığa giriyorum.halbuki o minik kac yaşında gelirse gelsin hissetcegim duygu ayni olacak.yeter ki sağlıkla gelsinBenim beş yıldır olmuyordu. Şu an tam olarak kırk yaşındayım. Tüp bebeğe başlayalım ocakta dedik. Ve sonuç bu. Umudunu sakin kaybetme canım.
cok sukir canim.Günaydın kızlar..
Çok şükür doğum oldu bebeğim ilk gün yoğun bakıma alınmış oksijen desteği verilmis. Dün destekten ayrilmis ciğerlerinde enfeksiyon varmış antibiyotik tedavisi için kuvez gözlemde duruyor.
Benim ameliyatim da çok iyi geçmiş kan takviyesi bile almadım direkt servise çıktım. Bu arada tuplerimi de baglattim. Bir sonraki gebeliklerde risk çok yüksek olduğu için eşim de dr.lar da bunu göze alamayiz dediler.
Rabbim hepinize sağlıklı hamilelikler sıhhatli bebekler nasip etsin. Ameliyata girerken tüm topige dua ettim unutmadım :)
amin canim.Tebrik ederim canım.sağlıkla devam etsin.
Canım gözün aydın.Günaydın kızlar..
Nasıl gidiyor gebelik ne aşamadasın kese gözüktü müBenim beş yıldır olmuyordu. Şu an tam olarak kırk yaşındayım. Tüp bebeğe başlayalım ocakta dedik. Ve sonuç bu. Umudunu sakin kaybetme canım.
Evet canım çok şükür yükseldi bıkmadım bugün de test yaptım koyu çizgiyi gördüm sonundaİlk zamanlar bende de oldu. Hiç kafana takma. Önemli olan kan testindeki yükselme.
Canım gözünaydın sağlıkla büyüt bebeğini, hayırlı uzun sağlıklı ömrü oldun inşallah. Alkah isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah, bizlerede kucağımıza almak nasip etsin hayırlısıylaGünaydın kızlar..
Teşekkür ederim yaptım. Benim adet doğumdan sonra düzelmişti bu ay 6 gün gecikti 4 gün önce kan testi yaptım 0.1 cıktı soğan suyuna başladım bakalım hayirlisiSon adet tarihine menses kısmına Light gir yeni grafik oluşur
Canım gözünüz aydınGünaydın kızlar..
Cnm sen kaçıncı kayıpta kaldın bilmiyorumVeson sen nasılsın canım 2016 da düşüğün olmuştu sonrasında gebelik durumu oldu mu
Nasıl gidiyor gebelik ne aşamadasın kese gözüktü mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?