Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba hamilesiniz sanirim oncesinde evlat edinmeyle ilgili bir paylasiminiz oldu mu

Benim bu ay ateş olcme islemim çok değişik oldu ya
Adetimin 12. Günü 36.4
13.gunu 36.4
14.gunu 36.3
15. Günü 36.4
16.gunu 36.4
17.gunu 36.7
18.gunu 36.6
19.gunu 36.8
20.gunu 36.6
21.gunu 36.8 adetime 9 gün var
Hicbirsey anlamadım uzun oldu kusura bakmayın yardımcı olursanız sevinirim

peki bişey sormam lazım, çatlama olduktan sonra artarak ateş yükselmesi ve sonra da düşmesi ne oluyor acaba? döllenme mi olmuyor böyle olunca?
Ateş ölçme yöntemi bize sadece ovulasyon Gününü gösterir.hamile olup olmadığımızı ya da döllenmenin gerçekleşip gerçekleşmediğini ateşten anlayamayız.adet günün geçtiyse ve hala ateşin yüksek seyrediyorsa hamile olma ihtimalin var digebiliriz

16. Gün çatlamış gibi duruyor ateşe göre

Günaydın bacılar :)
Dün zor da olsa kızımızı hastanede bırakıp eve geldik. Sezeryanin sancıları dışında bir sıkıntım yok çok şükür.
Senacık da çok iyi sadece antibiyotik tedavisi 7 güne tamamlayıp öyle taburcu edilecek.
Günde 2 defa anneye hafta da 1 defa babaya izin veriyorlar. Eşim çok bozuk bu duruma.. bende kızımın yanına girince bol bol dokunup kokusunu taşıyorum babasına..
Bugün emzirmeye çalışacağım şans dinleyin bize :)
Rabbim sizlerinde kucağını boş bırakmasın hastanede her dakikam duayla geçti. İnsallah faydası olur.

Günaydın canım.cok şükür bununla gecmis olsun insallah umarim başarılı bir emzirme operasyonu olur :)) insallah Senamız hemen alır memeyi guzel güzel emer sorunsuz

Allahim ikinize de sifa ve bol sabir versin. hemencecik emsin sena hanim sutun yarasin sifa olsun. hop diye buyusun.

Canım inşallah miniğin hemencecik kavrar memeyi, rabbim sağlıkla evinize gittiğiniz günleri de göstersin

allahım kolaycık herşeyi yolununa çıkarsın canım.

teşekkürler

Hadi yaa ben doğumdan sonra takip edemedim çok ge mis olsun canım Allah en kısa zamanda sağlıklı evlat nasip etsin neyseki bir tane evlâdın var onu bagislasin size. Hiç olmadigindaki üzüntü korku daha kötü hiç mi olmayacak korkusu. Onu yaşadım 18 ay cok zor ama suan pskolojik olarak daha rahatim Rabbim verdi bir tane inş isteyen herkese nasip olsun.

Sağol cnm .aynen öyle Rabbim olmayanlara versin.o kadar çok takmıyorum artık
Merhaba kizlarr ates olcmeye basladim :) folik asitte iciyorum hazirliklar son gaz devam ediyor yani bu ayin 11inde adet oldum 10unda testte cift cizgi cikmasina ragmen 11inde adet oldum sanirim kimyasaldi bakalim bu ay ne olacak :)
kimyasaldan sonra çabuk olur derşer hafi hayırlısı

cibi35 cnm Rabbim şifa versin her ikinize inşallah kısa zamanda kavuşursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…