Ateş ve ovu testine göre 13.gün çatlamışkızlar selamlar,
ben bugün ateş ölçümü hakkında topic açmıştm, tablomu bilenler yorumlayabilir mi?
detaylı yazdım, görseli de var
teşekkürler
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/junesin-ates-olcumu-yardiminiz-gerek.1102048/
Yok olmamış menses kısmı var ateş girdiğin yerde oraya Light gir servival fluid de Watery silben bugün adet oldum bilgi girişi de yaptım ama doğru oldu mu bilmiyorumVeson bakar mısın
peki bişey sormam lazım, çatlama olduktan sonra artarak ateş yükselmesi ve sonra da düşmesi ne oluyor acaba? döllenme mi olmuyor böyle olunca?Ateş ve ovu testine göre 13.gün çatlamış
merhaba hamilesiniz sanirim oncesinde evlat edinmeyle ilgili bir paylasiminiz oldu muCanım gözün aydın.Rabbim biran önce sağlıkla evinize dönmeyi nasip etsin. Kızını sağlıkla mutlulukla büyüt inşallah . Biz hamilelere sağlıklı doğumlar, İsteyen herkese de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Evet canım. Yine bu topicte bir ara konuşmuştum evlat edinmeyi. Düşüncelerimi paylaşmıştım. Bu topic dışında herhangi bir yerde paylaşım yapmıyorum.merhaba hamilesiniz sanirim oncesinde evlat edinmeyle ilgili bir paylasiminiz oldu mu
Ateş ölçme yöntemi bize sadece ovulasyon Gününü gösterir.hamile olup olmadığımızı ya da döllenmenin gerçekleşip gerçekleşmediğini ateşten anlayamayız.adet günün geçtiyse ve hala ateşin yüksek seyrediyorsa hamile olma ihtimalin var digebilirizpeki bişey sormam lazım, çatlama olduktan sonra artarak ateş yükselmesi ve sonra da düşmesi ne oluyor acaba? döllenme mi olmuyor böyle olunca?
16. Gün çatlamış gibi duruyor ateşe göreBenim bu ay ateş olcme islemim çok değişik oldu ya
Adetimin 12. Günü 36.4
13.gunu 36.4
14.gunu 36.3
15. Günü 36.4
16.gunu 36.4
17.gunu 36.7
18.gunu 36.6
19.gunu 36.8
20.gunu 36.6
21.gunu 36.8 adetime 9 gün var
Hicbirsey anlamadım uzun oldu kusura bakmayın yardımcı olursanız sevinirim
Günaydın canım.cok şükür bununla gecmis olsun insallahGünaydın bacılar :)
Dün zor da olsa kızımızı hastanede bırakıp eve geldik. Sezeryanin sancıları dışında bir sıkıntım yok çok şükür.
Senacık da çok iyi sadece antibiyotik tedavisi 7 güne tamamlayıp öyle taburcu edilecek.
Günde 2 defa anneye hafta da 1 defa babaya izin veriyorlar. Eşim çok bozuk bu duruma.. bende kızımın yanına girince bol bol dokunup kokusunu taşıyorum babasına..
Bugün emzirmeye çalışacağım şans dinleyin bize :)
Rabbim sizlerinde kucağını boş bırakmasın hastanede her dakikam duayla geçti. İnsallah faydası olur.
Allahim ikinize de sifa ve bol sabir versin. hemencecik emsin sena hanimGünaydın bacılar :)
Dün zor da olsa kızımızı hastanede bırakıp eve geldik. Sezeryanin sancıları dışında bir sıkıntım yok çok şükür.
Senacık da çok iyi sadece antibiyotik tedavisi 7 güne tamamlayıp öyle taburcu edilecek.
Günde 2 defa anneye hafta da 1 defa babaya izin veriyorlar. Eşim çok bozuk bu duruma.. bende kızımın yanına girince bol bol dokunup kokusunu taşıyorum babasına..
Rabbim sizlerinde kucağını boş bırakmasın hastanede her dakikam duayla geçti. İnsallah faydası olur.
Canım inşallah miniğin hemencecik kavrar memeyi, rabbim sağlıkla evinize gittiğiniz günleri de göstersinGünaydın bacılar :)
Hadi gözümüz aydın olsun.bol sütlü günler diliyorumGünaydın canım.cok şükür bununla gecmis olsun insallahumarim başarılı bir emzirme operasyonu olur :)) insallah Senamız hemen alır memeyi guzel güzel emer sorunsuz
Günaydın bacılar :)
teşekkürlerAteş ölçme yöntemi bize sadece ovulasyon Gününü gösterir.hamile olup olmadığımızı ya da döllenmenin gerçekleşip gerçekleşmediğini ateşten anlayamayız.adet günün geçtiyse ve hala ateşin yüksek seyrediyorsa hamile olma ihtimalin var digebiliriz
evlat edinmeyi dusundunuz anda mi hamile kaldinizEvet canım. Yine bu topicte bir ara konuşmuştum evlat edinmeyi. Düşüncelerimi paylaşmıştım. Bu topic dışında herhangi bir yerde paylaşım yapmıyorum.
Hadi yaa ben doğumdan sonra takip edemedim çok ge mis olsun canım Allah en kısa zamanda sağlıklı evlat nasip etsin neyseki bir tane evlâdın var onu bagislasin size. Hiç olmadigindaki üzüntü korku daha kötü hiç mi olmayacak korkusu. Onu yaşadım 18 ay cok zor ama suan pskolojik olarak daha rahatim Rabbim verdi bir tane inş isteyen herkese nasip olsun.Cnm sen kaçıncı kayıpta kaldın bilmiyorumara ara hamile kalıp kaybediyorum.7 oldu kayıp en son 4-5 ay önce kürtaj oldum.bebeğin genetiğine bakıldı sağlıksız trizomi 9 kız bebek çıktı.şimdilik akışına bırakmış durumdayız takip falan yapmıyoruz
Sağol cnm .aynen öyle Rabbim olmayanlara versin.o kadar çok takmıyorum artıkHadi yaa ben doğumdan sonra takip edemedim çok ge mis olsun canım Allah en kısa zamanda sağlıklı evlat nasip etsin neyseki bir tane evlâdın var onu bagislasin size. Hiç olmadigindaki üzüntü korku daha kötü hiç mi olmayacak korkusu. Onu yaşadım 18 ay cok zor ama suan pskolojik olarak daha rahatim Rabbim verdi bir tane inş isteyen herkese nasip olsun.
kimyasaldan sonra çabuk olur derşer hafi hayırlısıMerhaba kizlarr ates olcmeye basladim :) folik asitte iciyorum hazirliklar son gaz devam ediyor yanibu ayin 11inde adet oldum 10unda testte cift cizgi cikmasina ragmen 11inde adet oldum sanirim kimyasaldi bakalim bu ay ne olacak :)
Doktora gitmedim ama bir gece once cift cizgi olup ertesi gun adet olunca kimyasal heralde dedimkimyasaldan sonra çabuk olur derşer hafi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?