- 10 Mart 2017
- 715
- 2.066
- 113
- 39
Çok fazla kayıp yaşadım. Ve bir çoğunda yapılan genetik araştırmada bebeklerde kromozom anomalisi olduğu ortaya çıktı. O süreçte demekki bizim sağlıklı evladımız olmayacak diye düşünmeye başladık. Eşimle ilk tanıştığımız zamanlarda bile evlat edinmeye çok sıcak bakıyorduk. Belki de bizi bekleyen bir evlat vardı bi yerlerde. Onun sayesinde anne baba olacaktık. O bize aile olacak, biz ona aile olacaktık. Bu süreci düşünmeye başladığımızda sürecin biraz uzun olacağını öğrendim. Ve tabi kafamızda çok fazla soru işaretleri, korkular vardı. Bu süreçte tüp bebekte ptt yöntemi önerdiler. Ama onda da aynı riskler olduğu anlatıldı. Normal yoldan devam etmemizi önerdiler. Biz de bu süreçte normal denemeye karar verdik. Ama evlat edinmeye ilgili araştırmalar yapmaya başlamıştım. Herşeyin zamanı varmış. 7 kayıptan sonra Rabbim bu sefer nasip etti. Allah isteyen herkese en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinevlat edinmeyi dusundunuz anda mi hamile kaldiniz
rabbim saglikla kucagina almak nasip etsin. İsteyip dileyen herkeze ins. Benimde çok kayiplarim oldu cok olumsuzluklarla mucadele ettim etmeyede devam ediyorum ben pek sicak bakmiyorum ama esim cok istekli hatta fazla yaptirimci onun icin bi arastirma yaparken size denk geldim sormak istedim tesekkur ederim aciklamaniz icinÇok fazla kayıp yaşadım. Ve bir çoğunda yapılan genetik araştırmada bebeklerde kromozom anomalisi olduğu ortaya çıktı. O süreçte demekki bizim sağlıklı evladımız olmayacak diye düşünmeye başladık. Eşimle ilk tanıştığımız zamanlarda bile evlat edinmeye çok sıcak bakıyorduk. Belki de bizi bekleyen bir evlat vardı bi yerlerde. Onun sayesinde anne baba olacaktık. O bize aile olacak, biz ona aile olacaktık. Bu süreci düşünmeye başladığımızda sürecin biraz uzun olacağını öğrendim. Ve tabi kafamızda çok fazla soru işaretleri, korkular vardı. Bu süreçte tüp bebekte ptt yöntemi önerdiler. Ama onda da aynı riskler olduğu anlatıldı. Normal yoldan devam etmemizi önerdiler. Biz de bu süreçte normal denemeye karar verdik. Ama evlat edinmeye ilgili araştırmalar yapmaya başlamıştım. Herşeyin zamanı varmış. 7 kayıptan sonra Rabbim bu sefer nasip etti. Allah isteyen herkese en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
gozlerim doldu..Çok fazla kayıp yaşadım. Ve bir çoğunda yapılan genetik araştırmada bebeklerde kromozom anomalisi olduğu ortaya çıktı. O süreçte demekki bizim sağlıklı evladımız olmayacak diye düşünmeye başladık. Eşimle ilk tanıştığımız zamanlarda bile evlat edinmeye çok sıcak bakıyorduk. Belki de bizi bekleyen bir evlat vardı bi yerlerde. Onun sayesinde anne baba olacaktık. O bize aile olacak, biz ona aile olacaktık. Bu süreci düşünmeye başladığımızda sürecin biraz uzun olacağını öğrendim. Ve tabi kafamızda çok fazla soru işaretleri, korkular vardı. Bu süreçte tüp bebekte ptt yöntemi önerdiler. Ama onda da aynı riskler olduğu anlatıldı. Normal yoldan devam etmemizi önerdiler. Biz de bu süreçte normal denemeye karar verdik. Ama evlat edinmeye ilgili araştırmalar yapmaya başlamıştım. Herşeyin zamanı varmış. 7 kayıptan sonra Rabbim bu sefer nasip etti. Allah isteyen herkese en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Canım biz de sizleri çok seviyoruz. Burada sizleri ailem gibi gördüm. Üzüntülerimi sıkıntılarımı paylaştım. Her birinizin kalbi o kadar güzelki dertlerime ortak oldunuz. Kızım çok şanslı o daha gelmeden onun hikayesini bilen ve onu ve annesini görmeden de çok seven Teyzeleri var. İyiki varsınız. Hepinizi çok seviyoruzgozlerim doldu..
severim seni de bebegini de...
Canım kasıklardaki ağrı gebelikte normal. Rahim büyüsüğü için olabiliyor. Ara ara olur. Bi de yorulduysan onun da etkisi var. Genellikle batmalar uzun sürmez. Uzun süren ve geçmeyen bir ağrı olursa, hareketini uzun süre kısıtlayan bir ağrı olursa o zaman muhakkak doktora git. Bi dahaki kontrolünde doktora sorarsın bu batmalar. O daha iyi bir açıklama yapar. Riskli bir durum olup olmadığına bakar. Ama için rahat etmiyorsa yarın bi doktora görün istersen. Kendini de çok yorma dikkat et.Kızlar bugün ara ara sol kasığımda batmalar oluyor neden olur bu normal mi oğlumda bunları yaşamadım yada hatırlamıyorum bilmiyorum ama endişe ettim biraz yoruldum sanırım oda etkilermiş
Sağol canım arada batıp geçiyor iğne sokuluyor gibi bu iki gündür yoruldum gerçekten sanırım ondan ve aşırı şişkinlik var 2 aylık hamileyim sanki göbeğim çıktı su içsem şişiyorCanım kasıklardaki ağrı gebelikte normal. Rahim büyüsüğü için olabiliyor. Ara ara olur. Bi de yorulduysan onun da etkisi var. Genellikle batmalar uzun sürmez. Uzun süren ve geçmeyen bir ağrı olursa, hareketini uzun süre kısıtlayan bir ağrı olursa o zaman muhakkak doktora git. Bi dahaki kontrolünde doktora sorarsın bu batmalar. O daha iyi bir açıklama yapar. Riskli bir durum olup olmadığına bakar. Ama için rahat etmiyorsa yarın bi doktora görün istersen. Kendini de çok yorma dikkat et.
Kızlar bugün ara ara sol kasığımda batmalar oluyor neden olur bu normal mi oğlumda bunları yaşamadım yada hatırlamıyorum bilmiyorum ama endişe ettim biraz yoruldum sanırım oda etkilermiş
hepsi normal. merak etmeSağol canım arada batıp geçiyor iğne sokuluyor gibi bu iki gündür yoruldum gerçekten sanırım ondan ve aşırı şişkinlik var 2 aylık hamileyim sanki göbeğim çıktı su içsem şişiyor
Evet göbeğin çıkmış gibi olur. Ama ilk zamanlardaki göbek tamamen şişkinliktenSağol canım arada batıp geçiyor iğne sokuluyor gibi bu iki gündür yoruldum gerçekten sanırım ondan ve aşırı şişkinlik var 2 aylık hamileyim sanki göbeğim çıktı su içsem şişiyor
Hemde nasıl şişkinlik pantolon sıkıyor artık ama dediğin gibi gece uyuyunca sönüyorEvet göbeğin çıkmış gibi olur. Ama ilk zamanlardaki göbek tamamen şişkinlikten. Benim se akşamları baya 4 aylık gibi oluyordum. Sabah kalkınca eski haline dönüyordu.
Cnm ilk Sayfayı oku baştan sona tabloları incele anlamadığın kısımları sor yardımcı olalımKızlar banada anlatrmsnz ateş ölçme yöntemini anlayamadm yaaaa yumrtlamayı anlayabilyormyz ateş ölçme yöntemiyle
İnceldim kuzm ama pek bişy anlmdımCnm ilk Sayfayı oku baştan sona tabloları incele anlamadığın kısımları sor yardımcı olalım
Canım adet olduğun günden itibaren her sabah belirlediğin aynı saatte yataktan ayağını yere bile basmadan dil altından ateşini ölçüyorsun tabloya girişini yapıyorsun yumurtlama dönemlerinde ateş düşüyor ve yumurta çatladığında ateşin bariz yükseliyor tabloları incelersen fikir verir.1-2 ay sonra hangi günler yumurtladın hangi gün çatladı tahmin edebilirsin ateş düşük olduğunda yanı adetten sonra sık ilişkiyle gebelik şansın yüksek oluyor ilk sayfadaki linkle tabloyu indir öncelikle kolay gelsinİnceldim kuzm ama pek bişy anlmdım
Allah razı olsnnn kuzm tabloya bakaym anlrm belki aama bnde dil altı değilde alnından ölçülen var olmaz mı kuzmCanım adet olduğun günden itibaren her sabah belirlediğin aynı saatte yataktan ayağını yere bile basmadan dil altından ateşini ölçüyorsun tabloya girişini yapıyorsun yumurtlama dönemlerinde ateş düşüyor ve yumurta çatladığında ateşin bariz yükseliyor tabloları incelersen fikir verir.1-2 ay sonra hangi günler yumurtladın hangi gün çatladı tahmin edebilirsin ateş düşük olduğunda yanı adetten sonra sık ilişkiyle gebelik şansın yüksek oluyor ilk sayfadaki linkle tabloyu indir öncelikle kolay gelsin
En sağlıklı dil altından diye biliyorum canım en kötü alırsın bi tane 15 tl civarında onlar zatenAllah razı olsnnn kuzm tabloya bakaym anlrm belki aama bnde dil altı değilde alnından ölçülen var olmaz mı kuzm
Tmmm kuzmEn sağlıklı dil altından diye biliyorum canım en kötü alırsın bi tane 15 tl civarında onlar zaten
Olmaz ilk sayfadaki dereceden dil altından olmalıAllah razı olsnnn kuzm tabloya bakaym anlrm belki aama bnde dil altı değilde alnından ölçülen var olmaz mı kuzm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?