Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim beş yıldır olmuyordu. Şu an tam olarak kırk yaşındayım. Tüp bebeğe başlayalım ocakta dedik. Ve sonuç bu. Umudunu sakin kaybetme canım.
Merhaba canım tesadüfen seni gördüm. Bebek haberine çok sevindim :) Sağlıkla gelsin, hayırlı evlat olsun inşallah :)

Evet göbeğin çıkmış gibi olur. Ama ilk zamanlardaki göbek tamamen şişkinlikten. Benim se akşamları baya 4 aylık gibi oluyordum. Sabah kalkınca eski haline dönüyordu.
Sabah okula giderken hamile değilim,akşam eve dönerken 5 aylık hamileyim.göbeğim kendiliğinden çoşuyor in çık in çık.niye acep?yorgunlukla mı ilgili acaba?

Sabah okula giderken hamile değilim,akşam eve dönerken 5 aylık hamileyim.göbeğim kendiliğinden çoşuyor in çık in çık.niye acep?yorgunlukla mı ilgili acaba?
İlk zamanlarda sanırım gaz ve şişkinlik oluyor gün içinde . Sabah da eski haline dönüyor. Ben bi de vücudun hormonal değişime alışma süreci diye düşünüyorum. İleriki haftalarda artık o karın şişliği bebekten dolayı olacak ve daha akşam geçmeyecek

hayır akşamları karın daha şiş oluyor kuzum.
sabahları daha az görünür.
nedenini bende bilmiyorum ama böyle :)

Kızlar bir süredir uğramıyorum buralara baya saldım ben hamilelik durumunu.. sadece ateş ölçüyorum.
Cinsellikten acayip soğudum bu ay eşim bile şokta o istedikçe erteliyorum (aylardır ben koşuyordum peşinden) bi tuhaf hallere girdim.
Ruh halim bozuldu 3 gündür hiç bir sebep olmamasına rağmen çok mutsuzum. Içimde sanki hep kötü bir şey olacakmıs hissi var.
2 gündür erken yatıyorum.. eşim bile şaşırıyor.
İçimden sohbet etmek, gülmek, eğlenmek gelmiyor hiç mal mal uykum olmasa da yatakda uzanıyorum. Ufak tefek şeyleri kafama takıyorum içimi kemirtiyorum.
Resmen hiç bir sorunum yokken kendime sorun üretiyorum.. kısacası 3 gündür bir garip hallerdeyim..

Bu sabah yatakta sırtımın sol tarafı cok ağırdı.. şuanda da belim çok ağırıyor.
Adet tarihime çok olduğunu bilmesem bugün adet olacağım derim.
Acaba ovü. döneminden mi böyle oluyor?

Canım belki senide bu hamilelik mevzuları yormustur.ister istemez cok fazla kafaya takıp kendimizi yoruyoruz.olacakmi olmayacakmi korkularını icimizde cok yaşıyoruz cok senaryolar kuruyoruz kafamizda.farkinda olmadan bunlardan dolayı bu ruh haline girmiş olabilirsin.sana iyi geldiğini düşündüğün şeyleri yapmaya çalış,arkadaslarinla bulusup onlarla vakit gecirmeye çalış.ağrıların sürekli yatiyorsan ondanda olabilir.mesela ben hafta sonlari hep bel agrisiyla uyanirim.herzamankinden cok yattığım icin.bak buraya yazdığına göre durumunun sende farkindasin.bu ruh halinden cikabilirsin.kötü bisey olmayacak.at bunlari kafandan

Çok haklısın çok fazla yoruldum hamilelik düşüncesi psikolojimi alt üst etti..
Şuan yazdığını okurken bile gözlerim doluyor niye resmen bunalıma girmiş gibi hissediyorum.
Bugün aslında planım vardı kız kardeşimle alışveriş yapacaktık onu bile iptal ettim perşembeye erteledim.
Eşime de yansıtıyorum.. hatta o alttan aldıkca daha çok sinirleniyorum sonra pişman oluyorum.
Sanki böyle büyük bir patlamaya ihtiyacım var..
Telefonla annem falan arıyor açıp konuşasım bile gelmiyor.

Sabahtan beri elimi hiç bir şeye sürmedim telefon elimde boş boş geziyorum..
Aklıma ovü dönemi geldi acaba ondan mıdır diye yazayım dedim ağrılarımda olunca.

Ama haklısın yatmaktan da ağrılarım olabilir.
Sanki dünya'nın bütün yükü sırtımda :)

Bugünü de böyle melankolik geçireyim de yarın kendimi zorla dışarı atayım dediğin gibi hava değişmi yaşarsam geçer çok sağol

Sen ovu testi alacaktin canım almadın mı.belkide ovu zamanıdır.zaman zaman hepimize oluyor bu yazdiklarin.sen de cik gez kafani dagit.ne kadar kafamiza taksakta hersey olacagina varıyor.ben ateste ölçmüyorum gün de saymiyorum.hatta dün yattık.esim yarın çalışma yapsak olurmu dedi.ne zaman istersen dedim.heralde yarindan sonra başlarsak senin günlerinde baslamak üzere dedi.bilmiyorum dedim.nasıl yani nasıl bilmiyorsun dedi.bilmiyorum takip etmiyorum saymadim dedim.sende bosvermeyi dene istersen.belki rahatarsin

Ovü testini de almadım içimden gelmedi bu ay da benden çöp olsun artık.. :)
En güzelini yaptın valla
Eşinin de stresini azalttın bence onlarında stres altında olmamaları lazım.
Biz adamlara robot muamelesi yapıyoruz aylardır
Şuan onları daha iyi anlıyorum inan içimden zerre birlikte olmak gelmiyor.

Aynen can istemeyince hersey işkence gibi geliyor insan.bizim ovu zamanlari gözümüz döndüğü icin onlari hic umursamiyoruz.bu ay da sen biraz rahatla önümüzdeki ay rahat kafayla devam edersiniz

Aynen can istemeyince hersey işkence gibi geliyor insan.bizim ovu zamanlari gözümüz döndüğü icin onlari hic umursamiyoruz.bu ay da sen biraz rahatla önümüzdeki ay rahat kafayla devam edersiniz

Çok sağol valla iyi geldi konuşmak.. dediğin gibi yapacağım bu ay bende salacağım.
Bir de şeye çok takıldım belki de çok hassaslaştım bu konuda ondan mı bilmiyorum..
Ablamla yengem hamile benim ikisi de sağolsun çok taktikler verdi hamile kalmam için her ay benle ilgileniyorlar.
Geçen bütün aile toplanmıştık benim yanımda sanki hamilelikten bahsetmemeye çalışıyorlar gibi hissettim. Etkilendiğimi üzülebileceğimi düşündüler sanki.. aksine onları görünce motive oluyorum ben. Kendim kalmış gibi çok çok sevindim.. kendilerince beni düşünüyorlar ama daha çok içten kırıldım.. Bende daha çok soruyorum ilgileniyorum sanki bana acınıyormuş gibi hissediyorum artık :)
Sürekli bana dua ediyorlar..
Nasıl bir etki yarattıysam çevremdekilere herkes dört gözle hamile kalmamı bekliyor :)
Artık ablamlarla da bu konuyu konuşmama kararı aldım kimse deli gibi bebek istediğimi bilmesin bi tek onlarla ve burada konuşuyordum artık sadece burada konuşacağım :)

Arkadaşlar gebeliği boyunca coraspirin yada bebe aspirini kullanan oldumu bebeğe zararı olurmu ki

O hataya bende düşmüştüm aileme bu istegimi ve üzüntümü cok yansıtmıştım.bi süre sonra beni anlamadıklarını düşündüm. Bana moral vermeye çalıştıklarında daha cok kirildim.sonra bıraktım bu konu hakkında konusmayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…