- 20 Şubat 2017
- 645
- 1.064
- 113
- 39
Sağol canım tşk ederimMasallah canim tebrikler
Bebek yaşasaydı ben hala kullanıyor olacaktım ama Dr önerdi kullan diye kafana göre kullanma cnmArkadaşlar gebeliği boyunca coraspirin yada bebe aspirini kullanan oldumu bebeğe zararı olurmu ki
Maşallah gözünüz aydın:)merhabalar. sanirim hayatimin en yogun kosturmali gunlerini yasiyorum. herkes iyidir umarim.
dun 5+3 te nokta kadar bebegimi gordum cok sukur
saol canim. darisi tum topige insallah..Maşallah gözünüz aydın:)
cok sukur kuzumKızlar biz yarın taburcuyuz dua eden herkesten Allah razı olsun. En yakın zamanda Rabbim sizlere de sağlıklı hayırlı evlatlar mujdelesin
Maşallah çok şükür canımmerhabalar. sanirim hayatimin en yogun kosturmali gunlerini yasiyorum. herkes iyidir umarim.
dun 5+3 te nokta kadar bebegimi gordum cok sukur
Hadi gözünüz aydın. Rabbim bi daha ayırmasın sizi. Sağlıkla büyüt inşallahKızlar biz yarın taburcuyuz dua eden herkesten Allah razı olsun. En yakın zamanda Rabbim sizlere de sağlıklı hayırlı evlatlar mujdelesin
Gözünüz aydın canım.sağlıkla güle güle büyüt evladını insallahKızlar biz yarın taburcuyuz dua eden herkesten Allah razı olsun. En yakın zamanda Rabbim sizlere de sağlıklı hayırlı evlatlar mujdelesin
SelamlarMasallah canim tebrikler
Ne kullandım cnm sen ama tekrarlayan dusuklerde mutlaka kullanılması gerekiyor şuanda bebe aspirinini kullanıyorum gebe olsam bebeğe zarar verirmikiBebek yaşasaydı ben hala kullanıyor olacaktım ama Dr önerdi kullan diye kafana göre kullanma cnm
Coraspin kullandım cnm.ama tekrarlayan düşüklerde mutlaka kullanılacak diye birşey yok.evet çoğu hekim önlem amaçlı veriyor bu gibi durumlarda ama asıl kayıpların nedeni önemli.mezela kan sulandırıcı ilaçlar pıhtılaşma sorunu olan gebelerde şart.benimkiler sağlıksız gebelik.hatta iki Prof la görüştüm ikisi de benim kullanmama gerek olmadığını söyledi.hatta biri kesinlikle karşı çıktı sadece kan sulandırıcı iğne verdi.sen kaza geçirsen bir yerin kesilip kanama durmazsa ben bu Sorumluluğu alamam falan dedi sasece kan sulandırıcı iğne vermişti.o Yüzden Dr la görüşüp kullanman çok daha doğru olurNe kullandım cnm sen ama tekrarlayan dusuklerde mutlaka kullanılması gerekiyor şuanda bebe aspirinini kullanıyorum gebe olsam bebeğe zarar verirmiki
Kızlar biz yarın taburcuyuz dua eden herkesten Allah razı olsun. En yakın zamanda Rabbim sizlere de sağlıklı hayırlı evlatlar mujdelesin
Sağolasın canım . Yarın adet günü zaman geçmiyor. Gerçi hiçbir hamilelik belirtisi yok. Yarını atlatırsam cumartesi test yapacağım.:)
Bosver belirtiyiSağolasın canım . Yarın adet günü zaman geçmiyor. Gerçi hiçbir hamilelik belirtisi yok. Yarını atlatırsam cumartesi test yapacağım.:)
Canım hayırlı olsun. Sağlıkla kavuş bebeğine.Sağol canım tşk ederim
Amin. Çok sevindim. Darısı bizim başımızaKızlar biz yarın taburcuyuz dua eden herkesten Allah razı olsun. En yakın zamanda Rabbim sizlere de sağlıklı hayırlı evlatlar mujdelesin
Güzel şeyler olsun. Sağlıkla gelsin bebeğin.Merhaba kizlarr ates olcmeye basladim :) folik asitte iciyorum hazirliklar son gaz devam ediyor yanibu ayin 11inde adet oldum 10unda testte cift cizgi cikmasina ragmen 11inde adet oldum sanirim kimyasaldi bakalim bu ay ne olacak :)
Hayırlısı olsun. Güzel haberler duyalım inşallah.Kısmetse Çarşamba günü göreceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?