Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhabalar. sanirim hayatimin en yogun kosturmali gunlerini yasiyorum. herkes iyidir umarim.
dun 5+3 te nokta kadar bebegimi gordum cok sukur
Maşallah çok şükür canım

Kızlar biz yarın taburcuyuz dua eden herkesten Allah razı olsun. En yakın zamanda Rabbim sizlere de sağlıklı hayırlı evlatlar mujdelesin
Hadi gözünüz aydın. Rabbim bi daha ayırmasın sizi. Sağlıkla büyüt inşallah

Bebek yaşasaydı ben hala kullanıyor olacaktım ama Dr önerdi kullan diye kafana göre kullanma cnm
Ne kullandım cnm sen ama tekrarlayan dusuklerde mutlaka kullanılması gerekiyor şuanda bebe aspirinini kullanıyorum gebe olsam bebeğe zarar verirmiki

Ne kullandım cnm sen ama tekrarlayan dusuklerde mutlaka kullanılması gerekiyor şuanda bebe aspirinini kullanıyorum gebe olsam bebeğe zarar verirmiki
Coraspin kullandım cnm.ama tekrarlayan düşüklerde mutlaka kullanılacak diye birşey yok.evet çoğu hekim önlem amaçlı veriyor bu gibi durumlarda ama asıl kayıpların nedeni önemli.mezela kan sulandırıcı ilaçlar pıhtılaşma sorunu olan gebelerde şart.benimkiler sağlıksız gebelik.hatta iki Prof la görüştüm ikisi de benim kullanmama gerek olmadığını söyledi.hatta biri kesinlikle karşı çıktı sadece kan sulandırıcı iğne verdi.sen kaza geçirsen bir yerin kesilip kanama durmazsa ben bu Sorumluluğu alamam falan dedi sasece kan sulandırıcı iğne vermişti.o Yüzden Dr la görüşüp kullanman çok daha doğru olur

Merhaba kizlarr ates olcmeye basladim :) folik asitte iciyorum hazirliklar son gaz devam ediyor yani bu ayin 11inde adet oldum 10unda testte cift cizgi cikmasina ragmen 11inde adet oldum sanirim kimyasaldi bakalim bu ay ne olacak :)
Güzel şeyler olsun. Sağlıkla gelsin bebeğin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…