Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ateş ölçümüm nasıl gidiyor kızlar Veson sayesinde aranıza katılmaya çalıştım umarım doğrudur bişey sormak istiyorum takvimin başında cd 7 yazıyor o ne oluyor ben biraz karıştırdım şimdi telefonda görünmüyor da ondan sordum bi de programı kaldırıp yeniden kursam aynı kaldığı yerden devam eder mi

Banada bir prof mutlaka kullanmalısın dedi şuanda bebe aspirini kullanıyorum her ihtimale karşı hatta kürtaj olurken drlar kan sulandırıcı kullanıp kullanmadığımı sordu bende
Banada bir prof mutlaka kullanmalısın dedi şuanda bebe aspirini kullanıyorum her ihtimale karşı hatta kürtaj olurken drlar kan sulandırıcı kullanıp kullanmadığımı sordu bende Kullanmadığımı soledim neden ki dr un mutlaka vermeliydi dedi bende pıhtılaşma sorunum olmadığını soledim ve tekrarlayan tüp dusuklerde verilir hatta tüp bebek yapılınca bile önlem amaçlı hap verilir dedi Her dr farklı bir yol izliyor bilemedim

Selamlar
Hamissin sanirim. Ne guzel cok sevindim senin adina. Bikac ay evvel buralardaydim. Sonra giremedim pek. Ara ara girip baktim sadece sizlere. Bir caydan bahsetmissin sanirim ustlerde gordum. Nedir tam olarak rica etsem?
Tesekkur ederim canim. Cay degil sekerim toz. Maca koku tozu diye bitkisel bi urun. Nurbal.com dan inceleuebilirsin urunu ben ordan aldim. Fayfasini gordum ins rabbim bebis isteyen herkesin yuzunu guldurur.

Tesekkur ederim canim. Cay degil sekerim toz. Maca koku tozu diye bitkisel bi urun. Nurbal.com dan inceleuebilirsin urunu ben ordan aldim. Fayfasini gordum ins rabbim bebis isteyen herkesin yuzunu guldurur.
Peki bu bitkisel ürünün faydası ne herkes kullanabilir mi ki

Cd7 adetin 7. Günündesin

Aynen cnm her yiğidin yoğurt yiyici farklı olan bize oluyor.kullansan mı kullanmasam mı? Diye

Kizlar bugun doktora gittim sol yumurtalikta yumurta gelisiyor mu diye karindan bakti normalde vajinal bakmasi lazimdi büyüklüğünü falan olcmek icin ama devlet iste soyle bak boyle bak diyemiyosun neyse 2 tane folikul var gelisen dedi karindan baktigi icin vajinal kadar net goremiyor buyuklugu olculmuyor yani ama ben karindan o kadar gozukuyorsa (cunku ekranda bende gordum buyuktuler) baya buyuk folikul olduklarini dusunuyorum sizce?

Ateş yakında söyler. Ama senin yumurtlaman düzenli. 14-15 mm olmuştur yumurtan. Çalışmaları ihmal etme.

Ilk mesaji okudum ben ancak dogrumu anlamisim sormak istiyorum. Ates bat gününe kadar düsmüyor eger iki gün kalada düsmezse ozaman gebelik mi var?

Ilk mesaji okudum ben ancak dogrumu anlamisim sormak istiyorum. Ates bat gününe kadar düsmüyor eger iki gün kalada düsmezse ozaman gebelik mi var?
Yok cnm adet günün geçmesine rağmen ateşin düşmedi ise gebelik olma ihtimali yüksek desek daha doğru olur

Günaydın herkese.. Gece 1 de yattım sabah 5.20 gibi uyandım tekrar uyumaya çalıştım 6.13 de dayanamadım ölçtüm. 36.2 çıktı normalde 6.40 da ölçüm yapardım. Test yaptım negatif çıktı gelen giden kanama lekelenme de yok. Kafam karıştı.

Gunaydin kizlar. Bata 6 gun kala gebeligimi ogrenenlerdenim. Bu ay ilk defa ates olcme yontemini kullandim. Olcumlerim sabbah 7.30 ile 10 arasindaydi ama buna ragmen sansliydim ki atesim bu zaman dilimlerinde 36.2 36.4 arasinda seyrederken reglimin 12. Gunu sabah 7.30 da 35.5a dustugunu farkettim. Herkes de bu kadar sert bir dusus oluyor mu bilmiyorum ama o sabahin aksamini ve ertesi gununu degerlendirdik. Ve yumurtlamadan sonra 9 dpo normal 5 tllik test yaptim ve hooop 2. Cizgi silik. Aksam da esime hassas 30 tllik testlerden aldirdim. Aksam 2 saatlik idrarla hooppp ikinci cizgi.. darisi basiniza. 1 bos gebelik yasadim 1.5 sene once. 1.5 senedir hamile kalamamistim. Belki sans belki olmasi gereken zaman buydu. Bilmiyorum.. ama yabanci forumlarda da gordugum en dusuk ates gunu cok onemli. Cok bilgi sahibi degildim bu konu da ama sansliydim ki sert ates dususunu yakaladim... buraya yazmamin sebebi bu cuma yuzu suyu hurmetine dilerim gebelik isteyen her anne adayi tez vakitte muradina kavusur. Allahim bu vakti hayirli kilip, hayirli gebelikler yasamamizi nasip etsin. Sevgiler herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…