Amin canım çok sağolCanım hayırlı olsun. Sağlıkla kavuş bebeğine.
amin tesekkur ediyorum.
Banada bir prof mutlaka kullanmalısın dedi şuanda bebe aspirini kullanıyorum her ihtimale karşı hatta kürtaj olurken drlar kan sulandırıcı kullanıp kullanmadığımı sordu bendeCoraspin kullandım cnm.ama tekrarlayan düşüklerde mutlaka kullanılacak diye birşey yok.evet çoğu hekim önlem amaçlı veriyor bu gibi durumlarda ama asıl kayıpların nedeni önemli.mezela kan sulandırıcı ilaçlar pıhtılaşma sorunu olan gebelerde şart.benimkiler sağlıksız gebelik.hatta iki Prof la görüştüm ikisi de benim kullanmama gerek olmadığını söyledi.hatta biri kesinlikle karşı çıktı sadece kan sulandırıcı iğne verdi.sen kaza geçirsen bir yerin kesilip kanama durmazsa ben bu Sorumluluğu alamam falan dedi sasece kan sulandırıcı iğne vermişti.o Yüzden Dr la görüşüp kullanman çok daha doğru olur
Banada bir prof mutlaka kullanmalısın dedi şuanda bebe aspirini kullanıyorum her ihtimale karşı hatta kürtaj olurken drlar kan sulandırıcı kullanıp kullanmadığımı sordu bende Kullanmadığımı soledim neden ki dr un mutlaka vermeliydi dedi bende pıhtılaşma sorunum olmadığını soledim ve tekrarlayan tüp dusuklerde verilir hatta tüp bebek yapılınca bile önlem amaçlı hap verilir dedi Her dr farklı bir yol izliyor bilemedimCoraspin kullandım cnm.ama tekrarlayan düşüklerde mutlaka kullanılacak diye birşey yok.evet çoğu hekim önlem amaçlı veriyor bu gibi durumlarda ama asıl kayıpların nedeni önemli.mezela kan sulandırıcı ilaçlar pıhtılaşma sorunu olan gebelerde şart.benimkiler sağlıksız gebelik.hatta iki Prof la görüştüm ikisi de benim kullanmama gerek olmadığını söyledi.hatta biri kesinlikle karşı çıktı sadece kan sulandırıcı iğne verdi.sen kaza geçirsen bir yerin kesilip kanama durmazsa ben bu Sorumluluğu alamam falan dedi sasece kan sulandırıcı iğne vermişti.o Yüzden Dr la görüşüp kullanman çok daha doğru olur
Tesekkur ederim canim. Cay degil sekerim toz. Maca koku tozu diye bitkisel bi urun. Nurbal.com dan inceleuebilirsin urunu ben ordan aldim. Fayfasini gordum ins rabbim bebis isteyen herkesin yuzunu guldurur.Selamlar
Hamissin sanirim. Ne guzel cok sevindim senin adina. Bikac ay evvel buralardaydim. Sonra giremedim pek. Ara ara girip baktim sadece sizlere. Bir caydan bahsetmissin sanirim ustlerde gordum. Nedir tam olarak rica etsem?
Hmm hadi bakalim hayirlisiVeson içim kıpır kıpır. Güzel birşeyler olacak.
Tesekkurler canim isteyen herkesin yuzu gulsun bu sene ins.
Peki bu bitkisel ürünün faydası ne herkes kullanabilir mi kiTesekkur ederim canim. Cay degil sekerim toz. Maca koku tozu diye bitkisel bi urun. Nurbal.com dan inceleuebilirsin urunu ben ordan aldim. Fayfasini gordum ins rabbim bebis isteyen herkesin yuzunu guldurur.
Senin için ne zaman kıpır kıpır olsa güzel Şeyler olur hadi inşallah.topiğin güzel haberlere ihtiyacı var.uzun zaman oldu yine güzel haber gelmedi:)Veson içim kıpır kıpır. Güzel birşeyler olacak.
Cd7 adetin 7. Günündesinateş ölçümüm nasıl gidiyor kızlarVeson sayesinde aranıza katılmaya çalıştım umarım doğrudur bişey sormak istiyorum takvimin başında cd 7 yazıyor o ne oluyor ben biraz karıştırdım şimdi telefonda görünmüyor da ondan sordum bi de programı kaldırıp yeniden kursam aynı kaldığı yerden devam eder mi
Aynen cnm her yiğidin yoğurt yiyici farklı olan bize oluyor.kullansan mı kullanmasam mı? DiyeBanada bir prof mutlaka kullanmalısın dedi şuanda bebe aspirini kullanıyorum her ihtimale karşı hatta kürtaj olurken drlar kan sulandırıcı kullanıp kullanmadığımı sordu bende
Banada bir prof mutlaka kullanmalısın dedi şuanda bebe aspirini kullanıyorum her ihtimale karşı hatta kürtaj olurken drlar kan sulandırıcı kullanıp kullanmadığımı sordu bende Kullanmadığımı soledim neden ki dr un mutlaka vermeliydi dedi bende pıhtılaşma sorunum olmadığını soledim ve tekrarlayan tüp dusuklerde verilir hatta tüp bebek yapılınca bile önlem amaçlı hap verilir dedi Her dr farklı bir yol izliyor bilemedim
Amin amin amin.Tesekkurler canim isteyen herkesin yuzu gulsun bu sene ins.
Ateş yakında söyler. Ama senin yumurtlaman düzenli. 14-15 mm olmuştur yumurtan. Çalışmaları ihmal etme.Kizlar bugun doktora gittim sol yumurtalikta yumurta gelisiyor mu diye karindan bakti normalde vajinal bakmasi lazimdi büyüklüğünü falan olcmek icin ama devlet iste soyle bak boyle bak diyemiyosun neyse 2 tane folikul var gelisen dedi karindan baktigi icin vajinal kadar net goremiyor buyuklugu olculmuyor yani ama ben karindan o kadar gozukuyorsa (cunku ekranda bende gordum buyuktuler) baya buyuk folikul olduklarini dusunuyorum sizce?
Gunasiri deniyoruz canim bakalim nolacak birde karindan baktigi halde gorunce folikulleri baya buyukler diye dusundumAteş yakında söyler. Ama senin yumurtlaman düzenli. 14-15 mm olmuştur yumurtan. Çalışmaları ihmal etme.
Yok cnm adet günün geçmesine rağmen ateşin düşmedi ise gebelik olma ihtimali yüksek desek daha doğru olurIlk mesaji okudum ben ancak dogrumu anlamisim sormak istiyorum. Ates bat gününe kadar düsmüyor eger iki gün kalada düsmezse ozaman gebelik mi var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?