Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminn Allahım sanada hayırlı sağlıklı bir hamilelik süreci nasip etsin.sağlıkla yavrunu kucağına al inşallah

Sağlıksız ölçüm olmuş ama ateş de Bayağı düşmüş.yarın ki ateşi görelim,hayırlısı

Kızlar nasılsınız ben bugün kese için gittim çok şükür gördük ama dedi ki arkasında bi tane daha var gibi ama kesin demiyorum sonradan yok olabilir dedi kafam karıştı birde ben 5 haftalık hesaplarken 4 haftalık dedi bebeği göremedik yani ama geç döllenme olsa erkenden idrarda gösterdi kendini sizin yorumunuz nedir sizle paylaşmak istedim birde ultrasonu da yüklüyorum çünkü kese boyutu falan hiçbirşey anlatmadı bana nerde yazar bunlar bi bakar mısınız

Eklentiler

• AB52B0B3-9A83-4F53-ABA9-E91BFD020915.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 70
Baska usg kağıdı verdi mi burda kese olcmemis bir de keseyi yakın cekip koyarsan daha saglikli yorum yapabiliriz 4-5 haftalık yorumlara cok takılma cm mm farkı hafta oynatır ilk gittigimde 6+3 tu dr 5+6 olctu bi kac gun sonra 7+6 ölçtü bu haftalarda yanilma payi yuksek

Yani değerler erken arttı 4 hafta demesi tuhaf geldi canım foto yakından koyuyorum ama diğer kese gibi şey arkasında dedi onu bende gördüm onun fotosunu çekmemiş boyutu da yazmıyor sanırım demi kesenin yani o yok olabilir umutlanma sakın dedi hayırlısı artık bakalım en alt sağda ilk resimde 19.58 yazıyor ama o değil sanırım

Eklentiler

• 5940F4B8-176E-4BE3-BF26-89419993B474.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 64
Sanmıyorum o boyutta olsa 4 hafta olcmezdi, ama dedigim gibi eli bile titrese drun hafta oynar su zamanlarda, icini ferah tut canim, her sey yolunda görülüyor bi kac haftaya kalp atışını bile duyarsın ins.

Sanmıyorum o boyutta olsa 4 hafta olcmezdi, ama dedigim gibi eli bile titrese drun hafta oynar su zamanlarda, icini ferah tut canim, her sey yolunda görülüyor bi kac haftaya kalp atışını bile duyarsın ins.
Valla yarın özele randevu aldım hiç içim rahat etmedi muayenesinden zaten hiçbirşeyde sorulmuyor çok kalabalık sağol canım cvpların için

Kesinlikle bende artık senin gibi yapacağım :) Kendime geldim bu arada attım dışarı gezdim tozdum çok iyi geldi
Ateşim de bugün düşmüş değerlendirmelik olmuş sanırım :)
Sen ölçüm yapmıyorsun nasıl gidiyor daha rahat mısın bu ay faydasını görebildin mi

Tebrik ederim ne güzel bir haber Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah:)
Bu tarz haberler bizleri çok motive ediyor inşallah darısı buradaki kızların ve benim başıma olur

Yok cnm adet günün geçmesine rağmen ateşin düşmedi ise gebelik olma ihtimali yüksek desek daha doğru olur

Ya bana kisa bi özet gecermisiniz? Ben tamamen yanlis anlamisim. Ben atesin cok yüksek oldugu zaman degerlendirilmeli diye anlamisim. Siz ates düsünce diyorsunuz

Tebrikler ilk defa bukadar erken ögrenen gördüm. Yani yunurtlamanin 9. Günü mü silik cizgi cikti?

En kısa şu şekilde yazayım sana ateş yükselene kadar Günaşırı ilişki yükseldikten sonra da 1-2 ilişki daha sonrası size kalmış

Tesekkurler evet... 9 dpo silik cizgi hem de 2 saatlik idrarla. Biz de cok sasirdik. Ama gogus uclarimdan ve yumurtlama gununden sonraki 3 5 gun icindeki istah acikligindan suphelendim. Tatliyla aram yoktur tatli yedim bu surede her gun. Ve surekli aciktim. Beslenmeme dikkat eden birisiyim. Ilk hamileligimde de kisa suren bir istah acikligi olmustu. Ama adet 3 gun geciktiginde kan vermistim ve beta hcg 20 cikmisti. Bos gebelik sebebiyle onu kaybettik. 1.5 sene sonra gebe kalabildim. Bunun sebebi de once Allah tabiki ama b12 ve d vitaminim dusuk oldugu icin takviye kullandim. 1 ay sonrasinda da gebe kaldim cok sukur. Ve atesim sert dusus yapti o gunu ve ertesi gununu degerlendirdik. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Saglikli gebelikler yasayalim insallah

Ayrica gebelige hazirlik bolumune konu actim ama pek ilgi cekmedi. Halbuki cok onemli oldugunu dusunuyorum. Buraya da iletiyorum. Belki ilgilenen olur....
Merhaba, 1.5 sene once bos gebelik sebebiyle dusuk yapmistim. Aradan aylar gecti hamile kalamamistim. Bir cok yabanci forum sitesinde b12 ve d vitamini eksikliginin gebe kalmaya ve dusuk yapmaya sebep oldugunu ogrendim. ekim ayinda doktora gittim (devlet has._kadin dogum) hic muayene bile olmadan vitamin degerlerime, tam kan sayimj, karaciger degerli vs hepsini istedim. Sonuc d vitamini eksik, b12 100 küsürlerde.... b12 normal sinirlari icerisinde gozukmesine ragmen ulkemizde pek sevilmeyen Canan hoca gibi doktorlarin iddiasi 600 _800lerde olmasi gerektigi. Hemen eczaneye gittim. D vitamini ve b12 takviyesi aldim. 2 hafta hergun kullandim. B12 ozellikle bebegin tutunmasi icin cok onemliymis. 2 hafta sonraki kan tahlillerimde b12 680lere d vitamini de 30larin ustune cikmisti. D vitaminini hala kullaniyorum. B12 haftada 1 emme tableti aliyorum. Ve ilk dongumde hamile kaldim. Sizden ricam bir suru kur deneyen arkadaslar, oncelikle bu 2 vitamin degerinize baktirin. Aldigim sonuclari doktora bile goturmedim cunku normal sinirlar icinde deyip beni gonderecekti. B12 o kadar onemliymis mi dollenme gerceklesse bile rahime tutunamiyormus cocuk. Ben cok faydasini gordum. Denemenizde yarar var. Allahim hepinize bu vakti hayirli eyleyip gebe kalmanizi, gebe kalanlarimizin da saglikla kucaklarina almalarini nasip etsin. Sevgiler

Merhaba kızlar. Benim adetime 2 gün var ateşim 5 gündür falan sabitlendi hep 36.8 bu ne anlama geliyor geçen ay hergun değişiyordu bu ay çok sabit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…