AminnGunaydin kizlar. Bata 6 gun kala gebeligimi ogrenenlerdenim. Bu ay ilk defa ates olcme yontemini kullandim. Olcumlerim sabbah 7.30 ile 10 arasindaydi ama buna ragmen sansliydim ki atesim bu zaman dilimlerinde 36.2 36.4 arasinda seyrederken reglimin 12. Gunu sabah 7.30 da 35.5a dustugunu farkettim. Herkes de bu kadar sert bir dusus oluyor mu bilmiyorum ama o sabahin aksamini ve ertesi gununu degerlendirdik. Ve yumurtlamadan sonra 9 dpo normal 5 tllik test yaptim ve hooop 2. Cizgi silik. Aksam da esime hassas 30 tllik testlerden aldirdim. Aksam 2 saatlik idrarla hooppp ikinci cizgi.. darisi basiniza. 1 bos gebelik yasadim 1.5 sene once. 1.5 senedir hamile kalamamistim. Belki sans belki olmasi gereken zaman buydu. Bilmiyorum.. ama yabanci forumlarda da gordugum en dusuk ates gunu cok onemli. Cok bilgi sahibi degildim bu konu da ama sansliydim ki sert ates dususunu yakaladim... buraya yazmamin sebebi bu cuma yuzu suyu hurmetine dilerim gebelik isteyen her anne adayi tez vakitte muradina kavusur. Allahim bu vakti hayirli kilip, hayirli gebelikler yasamamizi nasip etsin. Sevgiler herkese
Sağlıksız ölçüm olmuş ama ateş de Bayağı düşmüş.yarın ki ateşi görelim,hayırlısıGünaydın herkese.. Gece 1 de yattım sabah 5.20 gibi uyandım tekrar uyumaya çalıştım 6.13 de dayanamadım ölçtüm. 36.2 çıktı normalde 6.40 da ölçüm yapardım. Test yaptım negatif çıktı gelen giden kanama lekelenme de yok. Kafam karıştı.
Baska usg kağıdı verdi mi burda kese olcmemis bir de keseyi yakın cekip koyarsan daha saglikli yorum yapabiliriz 4-5 haftalık yorumlara cok takılma cm mm farkı hafta oynatır ilk gittigimde 6+3 tu dr 5+6 olctu bi kac gun sonra 7+6 ölçtü bu haftalarda yanilma payi yuksekKızlar nasılsınız ben bugün kese için gittim çok şükür gördük ama dedi ki arkasında bi tane daha var gibi ama kesin demiyorum sonradan yok olabilir dedi kafam karıştı birde ben 5 haftalık hesaplarken 4 haftalık dedi bebeği göremedik yani ama geç döllenme olsa erkenden idrarda gösterdi kendini sizin yorumunuz nedir sizle paylaşmak istedim birde ultrasonu da yüklüyorum çünkü kese boyutu falan hiçbirşey anlatmadı bana nerde yazar bunlar bi bakar mısınız
Yani değerler erken arttı 4 hafta demesi tuhaf geldi canım foto yakından koyuyorum ama diğer kese gibi şey arkasında dedi onu bende gördüm onun fotosunu çekmemiş boyutu da yazmıyor sanırım demi kesenin yani o yok olabilir umutlanma sakın dedi hayırlısı artık bakalım en alt sağda ilk resimde 19.58 yazıyor ama o değil sanırımBaska usg kağıdı verdi mi burda kese olcmemis bir de keseyi yakın cekip koyarsan daha saglikli yorum yapabiliriz 4-5 haftalık yorumlara cok takılma cm mm farkı hafta oynatır ilk gittigimde 6+3 tu dr 5+6 olctu bi kac gun sonra 7+6 ölçtü bu haftalarda yanilma payi yuksek
Sanmıyorum o boyutta olsa 4 hafta olcmezdi, ama dedigim gibi eli bile titrese drun hafta oynar su zamanlarda, icini ferah tut canim, her sey yolunda görülüyor bi kac haftaya kalp atışını bile duyarsın ins.Yani değerler erken arttı 4 hafta demesi tuhaf geldi canım foto yakından koyuyorum ama diğer kese gibi şey arkasında dedi onu bende gördüm onun fotosunu çekmemiş boyutu da yazmıyor sanırım demi kesenin yani o yok olabilir umutlanma sakın dedi hayırlısı artık bakalım en alt sağda ilk resimde 19.58 yazıyor ama o değil sanırım
Valla yarın özele randevu aldım hiç içim rahat etmedi muayenesinden zaten hiçbirşeyde sorulmuyor çok kalabalık sağol canım cvpların içinSanmıyorum o boyutta olsa 4 hafta olcmezdi, ama dedigim gibi eli bile titrese drun hafta oynar su zamanlarda, icini ferah tut canim, her sey yolunda görülüyor bi kac haftaya kalp atışını bile duyarsın ins.
O hataya bende düşmüştüm aileme bu istegimi ve üzüntümü cok yansıtmıştım.bi süre sonra beni anlamadıklarını düşündüm. Bana moral vermeye çalıştıklarında daha cok kirildim.sonra bıraktım bu konu hakkında konusmayi
Gunaydin kizlar. Bata 6 gun kala gebeligimi ogrenenlerdenim. Bu ay ilk defa ates olcme yontemini kullandim. Olcumlerim sabbah 7.30 ile 10 arasindaydi ama buna ragmen sansliydim ki atesim bu zaman dilimlerinde 36.2 36.4 arasinda seyrederken reglimin 12. Gunu sabah 7.30 da 35.5a dustugunu farkettim. Herkes de bu kadar sert bir dusus oluyor mu bilmiyorum ama o sabahin aksamini ve ertesi gununu degerlendirdik. Ve yumurtlamadan sonra 9 dpo normal 5 tllik test yaptim ve hooop 2. Cizgi silik. Aksam da esime hassas 30 tllik testlerden aldirdim. Aksam 2 saatlik idrarla hooppp ikinci cizgi.. darisi basiniza. 1 bos gebelik yasadim 1.5 sene once. 1.5 senedir hamile kalamamistim. Belki sans belki olmasi gereken zaman buydu. Bilmiyorum.. ama yabanci forumlarda da gordugum en dusuk ates gunu cok onemli. Cok bilgi sahibi degildim bu konu da ama sansliydim ki sert ates dususunu yakaladim... buraya yazmamin sebebi bu cuma yuzu suyu hurmetine dilerim gebelik isteyen her anne adayi tez vakitte muradina kavusur. Allahim bu vakti hayirli kilip, hayirli gebelikler yasamamizi nasip etsin. Sevgiler herkese
Geldi kırmızılarSağlıksız ölçüm olmuş ama ateş de Bayağı düşmüş.yarın ki ateşi görelim,hayırlısı
Olabilir.... Madem birden fazla 20. Güne kadar bol çalışma yap. Ateşe göre sonrasına bakarsın.Gunasiri deniyoruz canim bakalim nolacak birde karindan baktigi halde gorunce folikulleri baya buyukler diye dusundum
Önümüzdeki ay gelmez inşallah. Hayırlısı ile güzel haber verirsin.Geldi kırmızılaryarına ateşi beklemeye gerek kalmadı.
Yok cnm adet günün geçmesine rağmen ateşin düşmedi ise gebelik olma ihtimali yüksek desek daha doğru olur
Gunaydin kizlar. Bata 6 gun kala gebeligimi ogrenenlerdenim. Bu ay ilk defa ates olcme yontemini kullandim. Olcumlerim sabbah 7.30 ile 10 arasindaydi ama buna ragmen sansliydim ki atesim bu zaman dilimlerinde 36.2 36.4 arasinda seyrederken reglimin 12. Gunu sabah 7.30 da 35.5a dustugunu farkettim. Herkes de bu kadar sert bir dusus oluyor mu bilmiyorum ama o sabahin aksamini ve ertesi gununu degerlendirdik. Ve yumurtlamadan sonra 9 dpo normal 5 tllik test yaptim ve hooop 2. Cizgi silik. Aksam da esime hassas 30 tllik testlerden aldirdim. Aksam 2 saatlik idrarla hooppp ikinci cizgi.. darisi basiniza. 1 bos gebelik yasadim 1.5 sene once. 1.5 senedir hamile kalamamistim. Belki sans belki olmasi gereken zaman buydu. Bilmiyorum.. ama yabanci forumlarda da gordugum en dusuk ates gunu cok onemli. Cok bilgi sahibi degildim bu konu da ama sansliydim ki sert ates dususunu yakaladim... buraya yazmamin sebebi bu cuma yuzu suyu hurmetine dilerim gebelik isteyen her anne adayi tez vakitte muradina kavusur. Allahim bu vakti hayirli kilip, hayirli gebelikler yasamamizi nasip etsin. Sevgiler herkese
Teşekkürler canım. İnşallah birdaki ay gelmez..Önümüzdeki ay gelmez inşallah. Hayırlısı ile güzel haber verirsin.
En kısa şu şekilde yazayım sana ateş yükselene kadar Günaşırı ilişki yükseldikten sonra da 1-2 ilişki daha sonrası size kalmışYa bana kisa bi özet gecermisiniz? Ben tamamen yanlis anlamisim. Ben atesin cok yüksek oldugu zaman degerlendirilmeli diye anlamisim. Siz ates düsünce diyorsunuz
Tebrikler ilk defa bukadar erken ögrenen gördüm. Yani yunurtlamanin 9. Günü mü silik cizgi cikti?
Hayırlısı:-/Geldi kırmızılaryarına ateşi beklemeye gerek kalmadı.
Tesekkurler evet... 9 dpo silik cizgi hem de 2 saatlik idrarla. Biz de cok sasirdik. Ama gogus uclarimdan ve yumurtlama gununden sonraki 3 5 gun icindeki istah acikligindan suphelendim. Tatliyla aram yoktur tatli yedim bu surede her gun. Ve surekli aciktim. Beslenmeme dikkat eden birisiyim. Ilk hamileligimde de kisa suren bir istah acikligi olmustu. Ama adet 3 gun geciktiginde kan vermistim ve beta hcg 20 cikmisti. Bos gebelik sebebiyle onu kaybettik. 1.5 sene sonra gebe kalabildim. Bunun sebebi de once Allah tabiki ama b12 ve d vitaminim dusuk oldugu icin takviye kullandim. 1 ay sonrasinda da gebe kaldim cok sukur. Ve atesim sert dusus yapti o gunu ve ertesi gununu degerlendirdik. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Saglikli gebelikler yasayalim insallahYa bana kisa bi özet gecermisiniz? Ben tamamen yanlis anlamisim. Ben atesin cok yüksek oldugu zaman degerlendirilmeli diye anlamisim. Siz ates düsünce diyorsunuz
Tebrikler ilk defa bukadar erken ögrenen gördüm. Yani yunurtlamanin 9. Günü mü silik cizgi cikti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?