- 20 Şubat 2017
- 645
- 1.064
- 113
- 39
Bende aynı fikirdeyim canım ben ayrı ayrı kullanmadım ama içtiğim folik asiti dr ısrarla iç demişti arkadaşımda onunla hamile kaldı çok şükür bana da vesile olduğunu düşünüyorum b12 b6 vitaminleri ve bu ayda olmasaydı bende omega almayı düşünüyordum hayırlı olsun bebeğinAyrica gebelige hazirlik bolumune konu actim ama pek ilgi cekmedi. Halbuki cok onemli oldugunu dusunuyorum. Buraya da iletiyorum. Belki ilgilenen olur....
Merhaba, 1.5 sene once bos gebelik sebebiyle dusuk yapmistim. Aradan aylar gecti hamile kalamamistim. Bir cok yabanci forum sitesinde b12 ve d vitamini eksikliginin gebe kalmaya ve dusuk yapmaya sebep oldugunu ogrendim. ekim ayinda doktora gittim (devlet has._kadin dogum) hic muayene bile olmadan vitamin degerlerime, tam kan sayimj, karaciger degerli vs hepsini istedim. Sonuc d vitamini eksik, b12 100 küsürlerde.... b12 normal sinirlari icerisinde gozukmesine ragmen ulkemizde pek sevilmeyen Canan hoca gibi doktorlarin iddiasi 600 _800lerde olmasi gerektigi. Hemen eczaneye gittim. D vitamini ve b12 takviyesi aldim. 2 hafta hergun kullandim. B12 ozellikle bebegin tutunmasi icin cok onemliymis. 2 hafta sonraki kan tahlillerimde b12 680lere d vitamini de 30larin ustune cikmisti. D vitaminini hala kullaniyorum. B12 haftada 1 emme tableti aliyorum. Ve ilk dongumde hamile kaldim. Sizden ricam bir suru kur deneyen arkadaslar, oncelikle bu 2 vitamin degerinize baktirin. Aldigim sonuclari doktora bile goturmedim cunku normal sinirlar icinde deyip beni gonderecekti. B12 o kadar onemliymis mi dollenme gerceklesse bile rahime tutunamiyormus cocuk. Ben cok faydasini gordum. Denemenizde yarar var. Allahim hepinize bu vakti hayirli eyleyip gebe kalmanizi, gebe kalanlarimizin da saglikla kucaklarina almalarini nasip etsin. Sevgiler
Canım tablonu görmeden yorum yapmak çok sağlıklı değil ama sabit olması iyiye işaret benimde öyle olmuştu eğer adet günündede bu şekilde olursa sabah ilk idrarınla test yap inşallah bebeğin seninledirMerhaba kızlar. Benim adetime 2 gün var ateşim 5 gündür falan sabitlendi hep 36.8 bu ne anlama geliyor geçen ay hergun değişiyordu bu ay çok sabit
Tesekkur ederim canim. Saglikla tasiyalim, saglikla dogum yapalim insallahBende aynı fikirdeyim canım ben ayrı ayrı kullanmadım ama içtiğim folik asiti dr ısrarla iç demişti arkadaşımda onunla hamile kaldı çok şükür bana da vesile olduğunu düşünüyorum b12 b6 vitaminleri ve bu ayda olmasaydı bende omega almayı düşünüyordum hayırlı olsun bebeğin
13.gunu 36.4Canım tablonu görmeden yorum yapmak çok sağlıklı değil ama sabit olması iyiye işaret benimde öyle olmuştu eğer adet günündede bu şekilde olursa sabah ilk idrarınla test yap inşallah bebeğin seninledir
Tesekkurler evet... 9 dpo silik cizgi hem de 2 saatlik idrarla. Biz de cok sasirdik. Ama gogus uclarimdan ve yumurtlama gununden sonraki 3 5 gun icindeki istah acikligindan suphelendim. Tatliyla aram yoktur tatli yedim bu surede her gun. Ve surekli aciktim. Beslenmeme dikkat eden birisiyim. Ilk hamileligimde de kisa suren bir istah acikligi olmustu. Ama adet 3 gun geciktiginde kan vermistim ve beta hcg 20 cikmisti. Bos gebelik sebebiyle onu kaybettik. 1.5 sene sonra gebe kalabildim. Bunun sebebi de once Allah tabiki ama b12 ve d vitaminim dusuk oldugu icin takviye kullandim. 1 ay sonrasinda da gebe kaldim cok sukur. Ve atesim sert dusus yapti o gunu ve ertesi gununu degerlendirdik. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Saglikli gebelikler yasayalim insallah
Ayrica gebelige hazirlik bolumune konu actim ama pek ilgi cekmedi. Halbuki cok onemli oldugunu dusunuyorum. Buraya da iletiyorum. Belki ilgilenen olur....
Merhaba, 1.5 sene once bos gebelik sebebiyle dusuk yapmistim. Aradan aylar gecti hamile kalamamistim. Bir cok yabanci forum sitesinde b12 ve d vitamini eksikliginin gebe kalmaya ve dusuk yapmaya sebep oldugunu ogrendim. ekim ayinda doktora gittim (devlet has._kadin dogum) hic muayene bile olmadan vitamin degerlerime, tam kan sayimj, karaciger degerli vs hepsini istedim. Sonuc d vitamini eksik, b12 100 küsürlerde.... b12 normal sinirlari icerisinde gozukmesine ragmen ulkemizde pek sevilmeyen Canan hoca gibi doktorlarin iddiasi 600 _800lerde olmasi gerektigi. Hemen eczaneye gittim. D vitamini ve b12 takviyesi aldim. 2 hafta hergun kullandim. B12 ozellikle bebegin tutunmasi icin cok onemliymis. 2 hafta sonraki kan tahlillerimde b12 680lere d vitamini de 30larin ustune cikmisti. D vitaminini hala kullaniyorum. B12 haftada 1 emme tableti aliyorum. Ve ilk dongumde hamile kaldim. Sizden ricam bir suru kur deneyen arkadaslar, oncelikle bu 2 vitamin degerinize baktirin. Aldigim sonuclari doktora bile goturmedim cunku normal sinirlar icinde deyip beni gonderecekti. B12 o kadar onemliymis mi dollenme gerceklesse bile rahime tutunamiyormus cocuk. Ben cok faydasini gordum. Denemenizde yarar var. Allahim hepinize bu vakti hayirli eyleyip gebe kalmanizi, gebe kalanlarimizin da saglikla kucaklarina almalarini nasip etsin. Sevgiler
Eski iki ayı kopyalar mısın buraya? Bir bakalım?Kızlar tabloma bakabilir misiniz?
13. gün ateşim düştü çıktı ama benim genelde çizgi 36.4 e çıkınca çeker
yarın 36.4 e çıkarsa 15.gün yumurtlamış olabilir miyim?
Yoksa 13.gün mü yumurtlama oldu
Eski tablolarımda hep 36.4 e çıktığının bir onceki gün çızgiyi çekmiş..
Bir tek gecen ay ki tablom sıkıntılı ama geçen ay ki tablomun da çizgisi bana yanlış yerde gibi geliyor
Eki Görüntüle 2218267Veson Merhaba canım nasılsın Uzun bir aradan sonra sana bir soruyla geldim ff fotoyla yükleyecem ben çözemedim yumurtlama gününü test yaptım pozitif görünüyor ama yinede emin değilim 3 değişik marka testte pozitif gösteriyor ama çizgi net değil dpo 14 için silik bir çizgi gibi geliyor bana yarın imkanım olursa kan vericem inşallah pozitiftir çünkü hala inanamıyorum
Geçen ay bence de yanlış 15 Olmalı .istersen çizgiyi kendin çektirebilirsin ilk Sayfanın sonlarında ablatoyor.bu ayki de bugün düşmüş.sanki yarın fırlayacak gibi duruyor ama bilemedim.dün çifte çalışma var zaten sabah ola hayrola:)Kızlar tabloma bakabilir misiniz?
13. gün ateşim düştü çıktı ama benim genelde çizgi 36.4 e çıkınca çeker
yarın 36.4 e çıkarsa 15.gün yumurtlamış olabilir miyim?
Yoksa 13.gün mü yumurtlama oldu
Eski tablolarımda hep 36.4 e çıktığının bir onceki gün çızgiyi çekmiş..
Bir tek gecen ay ki tablom sıkıntılı ama geçen ay ki tablomun da çizgisi bana yanlış yerde gibi geliyor
Üç test pozitif diyorsun tamamdır bu iş bence iki gün sonra da olabilir W Yu kaldır bir dene
Nasıl sevindim anlatamam eskiler gelip gelip hamileyim yazıyor
28 e W gir.kan sonucunu mutlaka yaz hatim topiğinden herkesin selamı var tebrik ediyorlar:)Eki Görüntüle 2218298
Teşekkürler canım umarım pozitiftir En garanti benim için kan tahlili biliyorsun bazen gebelik olmadığı halde testlerde çizgi çıkıyordu bende ama bu defa 3 değişik test yaptım bakalım hayırlısı W kaldırdım ama baya ileri attı bu defa nasıl olacak aslında C olanlarda W idi ama tabloyu etkilediği için hep C yaptım
Ayy canım yaa inşallah güzel sonuç alır yazarım çok tşkür ediyorum hepsine bendende slm orayı tamamen unutmuşum hala devam ediyormu oarası bilmiyordum28 e W gir.kan sonucunu mutlaka yaz hatim topiğinden herkesin selamı var tebrik ediyorlar:)
Olmuş tablo .böyle daha mantıklı.pregnancy test poxitif gir test yaptığın güne.sonuç çıkınca linkini de yolla ilk sayfaya ekleyeceğim.grup hala aktif devam ediyor.listede çok az kişi kaldı hamile kalamayan.uzun zamandır da müjdeli haber gelmiyordu.iyi geldin :))Eki Görüntüle 2218305
Ayy canım yaa inşallah güzel sonuç alır yazarım çok tşkür ediyorum hepsine bendende slm orayı tamamen unutmuşum hala devam ediyormu oarası bilmiyordumtablo oldu galiba canım sağol yardım için
Canım 3 test var diyorsa vardır. İnşallah kanda da güzel sonuçlar alırsın.28 e W gir.kan sonucunu mutlaka yaz hatim topiğinden herkesin selamı var tebrik ediyorlar:)
Ben de öyle düşünüyorum:)Canım 3 test var diyorsa vardır. İnşallah kanda da güzel sonuçlar alırsın.
Geçen ay bence de yanlış 15 Olmalı .istersen çizgiyi kendin çektirebilirsin ilk Sayfanın sonlarında ablatoyor.bu ayki de bugün düşmüş.sanki yarın fırlayacak gibi duruyor ama bilemedim.dün çifte çalışma var zaten sabah ola hayrola:)
Eski iki ayı kopyalar mısın buraya? Bir bakalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?