Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende aynı fikirdeyim canım ben ayrı ayrı kullanmadım ama içtiğim folik asiti dr ısrarla iç demişti arkadaşımda onunla hamile kaldı çok şükür bana da vesile olduğunu düşünüyorum b12 b6 vitaminleri ve bu ayda olmasaydı bende omega almayı düşünüyordum hayırlı olsun bebeğin

Merhaba kızlar. Benim adetime 2 gün var ateşim 5 gündür falan sabitlendi hep 36.8 bu ne anlama geliyor geçen ay hergun değişiyordu bu ay çok sabit
Canım tablonu görmeden yorum yapmak çok sağlıklı değil ama sabit olması iyiye işaret benimde öyle olmuştu eğer adet günündede bu şekilde olursa sabah ilk idrarınla test yap inşallah bebeğin seninledir

Tesekkur ederim canim. Saglikla tasiyalim, saglikla dogum yapalim insallah

13.gunu 36.4
14.gunu 36.3
15. Günü 36.4
16.gunu 36.4
17.gunu 36.7
18.gunu 36.6
19.gunu 36.8
20.gunu 36.6
21.gunu 36.8 canım tablom bu adetime 9 gün vardı bunu paylasmistim burada.daha sonrada 36.9 36.7 oldu sonra hep 36.8 diye devam etti hep sabit gidiyor

Tesekkürler bu bilgiler icin bende yapacagim

Veson Merhaba canım nasılsın Uzun bir aradan sonra sana bir soruyla geldim ff fotoyla yükleyecem ben çözemedim yumurtlama gününü test yaptım pozitif görünüyor ama yinede emin değilim 3 değişik marka testte pozitif gösteriyor ama çizgi net değil dpo 14 için silik bir çizgi gibi geliyor bana yarın imkanım olursa kan vericem inşallah pozitiftir çünkü hala inanamıyorum

Kızlar tabloma bakabilir misiniz?
13. gün ateşim düştü çıktı ama benim genelde çizgi 36.4 e çıkınca çeker
yarın 36.4 e çıkarsa 15.gün yumurtlamış olabilir miyim?
Yoksa 13.gün mü yumurtlama oldu

Eski tablolarımda hep 36.4 e çıktığının bir onceki gün çızgiyi çekmiş..
Bir tek gecen ay ki tablom sıkıntılı ama geçen ay ki tablomun da çizgisi bana yanlış yerde gibi geliyor

Eski iki ayı kopyalar mısın buraya? Bir bakalım?

Üç test pozitif diyorsun tamamdır bu işbence iki gün sonra da olabilir W Yu kaldır bir dene
Nasıl sevindim anlatamam eskiler gelip gelip hamileyim yazıyor

Geçen ay bence de yanlış 15 Olmalı .istersen çizgiyi kendin çektirebilirsin ilk Sayfanın sonlarında ablatoyor.bu ayki de bugün düşmüş.sanki yarın fırlayacak gibi duruyor ama bilemedim.dün çifte çalışma var zaten sabah ola hayrola:)

Üç test pozitif diyorsun tamamdır bu işbence iki gün sonra da olabilir W Yu kaldır bir dene
Nasıl sevindim anlatamam eskiler gelip gelip hamileyim yazıyor
Teşekkürler canım umarım pozitiftir En garanti benim için kan tahlili biliyorsun bazen gebelik olmadığı halde testlerde çizgi çıkıyordu bende ama bu defa 3 değişik test yaptım bakalım hayırlısı W kaldırdım ama baya ileri attı bu defa nasıl olacak aslında C olanlarda W idi ama tabloyu etkilediği için hep C yaptım

28 e W gir.kan sonucunu mutlaka yaz hatim topiğinden herkesin selamı var tebrik ediyorlar:)

28 e W gir.kan sonucunu mutlaka yaz hatim topiğinden herkesin selamı var tebrik ediyorlar:)
Ayy canım yaa inşallah güzel sonuç alır yazarım çok tşkür ediyorum hepsine bendende slm orayı tamamen unutmuşum hala devam ediyormu oarası bilmiyordum tablo oldu galiba canım sağol yardım için

Olmuş tablo .böyle daha mantıklı.pregnancy test poxitif gir test yaptığın güne.sonuç çıkınca linkini de yolla ilk sayfaya ekleyeceğim.grup hala aktif devam ediyor.listede çok az kişi kaldı hamile kalamayan.uzun zamandır da müjdeli haber gelmiyordu.iyi geldin :))

Tamamdir 15 i ne çekeyim çizgiyi
Bugün ki tahminim tutmadı :) Hiç beklemiyordum düşeceğini ama bugün değerlendirme şansım hiç yok malesef artık dünden olursa olur :)

kızlar ben bu ay ilk defa ateş ölçme yöntemini deniyorum şimdi ateşin düştüğü gün mü yumurtlama oluyor ben çok anlamadım biri beni aydınlatabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…