- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
kızlar ben bu ay ilk defa ateş ölçme yöntemini deniyorum şimdi ateşin düştüğü gün mü yumurtlama oluyor ben çok anlamadım biri beni aydınlatabilir mi?
teşekkür ederimGenelde ateşin düşüp ertesi gün birden çıkarsa düştüğü güne çizgiyi çekiyor. Birazda kişiden kişiye degişyor.
Mesela sabit düşükte ilerleyip bir de yükselirse yükselmeden bir önceki güne de çizgiyi çekebiliyor.
İstersen ilk sayfada ateş tabloları var hangi durumlarda çizgi çekilmiş incele daha iyi anlayabilirsin biraz anlatınca karışık oluyor :)
Senin mesela zigzag çizerek ilerliyor her bugün düşük yarın birden fırlama ihtimaline karşı bugünü de değerlendir belki yeterli ateş yarın çıkarsan bugüne çizgi çekebilir.
Yarın ki ateşe göre yine değerlendirme yaparız
Yarın yükselecek gibi geldi..
Canım dil altından ölçüyorsun dimi? PCO var mı sende?kızlar ben bu ay ilk defa ateş ölçme yöntemini deniyorum şimdi ateşin düştüğü gün mü yumurtlama oluyor ben çok anlamadım biri beni aydınlatabilir mi?
Olmuş tablo .böyle daha mantıklı.pregnancy test poxitif gir test yaptığın güne.sonuç çıkınca linkini de yolla ilk sayfaya ekleyeceğim.grup hala aktif devam ediyor.listede çok az kişi kaldı hamile kalamayan.uzun zamandır da müjdeli haber gelmiyordu.iyi geldin :))
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Çok mutluyum yaa hala inanamıyorum pozitif 161.6 sonucum sonunda hamile kalabildim şoktayım sanki bu duyguyu hiç yaşamış gibiyim rabbim en kısa zamanda sanada en sağlıklısını versin ve tüm istiyenlere tabi canım sanırım eskilerden bir sen kaldın umuyorum seninde olacak en kısa zamanda inşallah tabloyuda düzenleyip yollarım
Dünkü çalışmalar yeter bugünü es geç yarını değerlendirTamamdir 15 i ne çekeyim çizgiyi
Bugün ki tahminim tutmadı :) Hiç beklemiyordum düşeceğini ama bugün değerlendirme şansım hiç yok malesef artık dünden olursa olur :)
günaşırıya devam yeterli yükseliş yok henüzkızlar ben bu ay ilk defa ateş ölçme yöntemini deniyorum şimdi ateşin düştüğü gün mü yumurtlama oluyor ben çok anlamadım biri beni aydınlatabilir mi?
saat farkı çok fazla discard edebilirsinKizlar ben normalde 7. 15te olcuyorum atesimi bugun uyuyakalmisim uyandigimda 9.30du ve atesim 36.2 cikti tabloya ne gireyim sizce
cnm çok ama çok sevindim hatim grubunda da var eskilerden birkaç arkadaş.rabbim sağlıkla tamamına erdirsin.kızın adına da çok sevindim.özelden kızının yazdıklarını paylaşmıştın çok etkilenmiştim.rabbim ona bir kardeş nasip etti inşallah kendine çok dikkat et.linkini bekliyorumÇok mutluyum yaa hala inanamıyorum pozitif 161.6 sonucum sonunda hamile kalabildim şoktayım sanki bu duyguyu hiç yaşamış gibiyim rabbim en kısa zamanda sanada en sağlıklısını versin ve tüm istiyenlere tabi canım sanırım eskilerden bir sen kaldın umuyorum seninde olacak en kısa zamanda inşallah tabloyuda düzenleyip yollarım
Amin darısı tüm isteyenlere inşallah çok teşekkür ederimAllahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Tebrikler canım...Darısı isteyen herkese inşallah.
Sağol canım aminDünkü çalışmalar yeter bugünü es geç yarını değerlendir
günaşırıya devam yeterli yükseliş yok henüz
saat farkı çok fazla discard edebilirsin
cnm çok ama çok sevindim hatim grubunda da var eskilerden birkaç arkadaş.rabbim sağlıkla tamamına erdirsin.kızın adına da çok sevindim.özelden kızının yazdıklarını paylaşmıştın çok etkilenmiştim.rabbim ona bir kardeş nasip etti inşallah kendine çok dikkat et.linkini bekliyorum
evet dil altından ölçüyorum PCO yok bende neden kiCanım dil altından ölçüyorsun dimi? PCO var mı sende?
Ateşin çok fazla yükselip düşüyor. Kist olunca ve PCO olanlarda bu tarz oluyor. Ondan sordum. Takip edelim bakalım bu ilk senin. Belki normalin böyledir. Öyle bir tahmin dikkate alma.evet dil altından ölçüyorum PCO yok bende neden ki
Ateşin çok fazla yükselip düşüyor. Kist olunca ve PCO olanlarda bu tarz oluyor. Ondan sordum. Takip edelim bakalım bu ilk senin. Belki normalin böyledir. Öyle bir tahmin dikkate alma.
Yaş kaç olduSağol canım aminkızım nasıl karşılar bilmiyorum büyüdü inşallah sevinir son zamanlarda pek istemiyordu
birkaç ay ölç sıkıntı varsa anlaşılırne yapmam lazım bu durumda yani böyle bi şey varsa doktora mı gitsem olabilir mi???
Yaşı 11 oldu biraz ağzını aradım beni daha çok seversiniz ben ben ben vs. Baya konuştu sonra olur dediYaş kaç oldu
birkaç ay ölç sıkıntı varsa anlaşılır
Kardeşi olsun o da sever.artık bilinçli bir kız olmuş maşallahYaşı 11 oldu biraz ağzını aradım beni daha çok seversiniz ben ben ben vs. Baya konuştu sonra olur dedi
Bu ay ateşi düzenli ölç duruma göre bakarsın. Kist olsa bile basit kisttir takılma.ne yapmam lazım bu durumda yani böyle bi şey varsa doktora mı gitsem olabilir mi???
Çok mutluyum yaa hala inanamıyorum pozitif 161.6 sonucum sonunda hamile kalabildim şoktayım sanki bu duyguyu hiç yaşamış gibiyim rabbim en kısa zamanda sanada en sağlıklısını versin ve tüm istiyenlere tabi canım sanırım eskilerden bir sen kaldın umuyorum seninde olacak en kısa zamanda inşallah tabloyuda düzenleyip yollarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?