Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar ben bu ay ilk defa ateş ölçme yöntemini deniyorum şimdi ateşin düştüğü gün mü yumurtlama oluyor ben çok anlamadım biri beni aydınlatabilir mi?

Genelde ateşin düşüp ertesi gün birden çıkarsa düştüğü güne çizgiyi çekiyor. Birazda kişiden kişiye degişyor.
Mesela sabit düşükte ilerleyip bir de yükselirse yükselmeden bir önceki güne de çizgiyi çekebiliyor.

İstersen ilk sayfada ateş tabloları var hangi durumlarda çizgi çekilmiş incele daha iyi anlayabilirsin biraz anlatınca karışık oluyor :)
Senin mesela zigzag çizerek ilerliyor her bugün düşük yarın birden fırlama ihtimaline karşı bugünü de değerlendir belki yeterli ateş yarın çıkarsan bugüne çizgi çekebilir.
Yarın ki ateşe göre yine değerlendirme yaparız

Kizlar ben normalde 7. 15te olcuyorum atesimi bugun uyuyakalmisim uyandigimda 9.30du ve atesim 36.2 cikti tabloya ne gireyim sizce

teşekkür ederim

Çok mutluyum yaa hala inanamıyorum pozitif 161.6 sonucum sonunda hamile kalabildim şoktayım sanki bu duyguyu hiç yaşamış gibiyim rabbim en kısa zamanda sanada en sağlıklısını versin ve tüm istiyenlere tabi canım sanırım eskilerden bir sen kaldın umuyorum seninde olacak en kısa zamanda inşallah tabloyuda düzenleyip yollarım

Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Tebrikler canım...Darısı isteyen herkese inşallah.

Tamamdir 15 i ne çekeyim çizgiyi
Bugün ki tahminim tutmadı :) Hiç beklemiyordum düşeceğini ama bugün değerlendirme şansım hiç yok malesef artık dünden olursa olur :)
Dünkü çalışmalar yeter bugünü es geç yarını değerlendir
kızlar ben bu ay ilk defa ateş ölçme yöntemini deniyorum şimdi ateşin düştüğü gün mü yumurtlama oluyor ben çok anlamadım biri beni aydınlatabilir mi?
günaşırıya devam yeterli yükseliş yok henüz
Kizlar ben normalde 7. 15te olcuyorum atesimi bugun uyuyakalmisim uyandigimda 9.30du ve atesim 36.2 cikti tabloya ne gireyim sizce
saat farkı çok fazla discard edebilirsin
cnm çok ama çok sevindim hatim grubunda da var eskilerden birkaç arkadaş.rabbim sağlıkla tamamına erdirsin.kızın adına da çok sevindim.özelden kızının yazdıklarını paylaşmıştın çok etkilenmiştim.rabbim ona bir kardeş nasip etti inşallah kendine çok dikkat et.linkini bekliyorum

Sağol canım amin kızım nasıl karşılar bilmiyorum büyüdü inşallah sevinir son zamanlarda pek istemiyordu

Ateşin çok fazla yükselip düşüyor. Kist olunca ve PCO olanlarda bu tarz oluyor. Ondan sordum. Takip edelim bakalım bu ilk senin. Belki normalin böyledir. Öyle bir tahmin dikkate alma.
ne yapmam lazım bu durumda yani böyle bi şey varsa doktora mı gitsem olabilir mi???

ne yapmam lazım bu durumda yani böyle bi şey varsa doktora mı gitsem olabilir mi???
Bu ay ateşi düzenli ölç duruma göre bakarsın. Kist olsa bile basit kisttir takılma.
Basit kist :çatlamayan yumurta demek. kendiliğinden yok oluyor hemen her kadında zaman zaman olur.

Son düzenleme:

Tebrik ederim :)) sağlıcakla ilerlesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…