- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
Yarın yükselecek gibi geldi..
İnşallah canımKardeşi olsun o da sever.artık bilinçli bir kız olmuş maşallah
Teşekkür ederimTebrik ederim :)) sağlıcakla ilerlesin inşallah
Yok dün çatlamış bugünü de değerlendir.ateş güzel yükselmiş hadi hayırlısıVeson günaydın
ateş çıktı ama ben 13. güne takıldım o gün yumurtlamış olamam dimi yoksa boşuna beklemeye geçmeyeyim
Yok dün çatlamış bugünü de değerlendir.ateş güzel yükselmiş hadi hayırlısı
Teşekkür ederimsenide tebrik ederim sağlıcakla büyüt kızını canım
Düşmez düşmez. Bu ay bebeğin gelecek inşallahYükseldi bir daha da düşmez inşallah :)
Nasıl kızın iyi mi? Sen nasılsın?Aminn canım darısı başına :)
Bende senin 13. Gün çatlamış olabileceğini düşünüyorum. Şöyle ki bana attığın önceki aylarda çatlama sonrası 14. - 15.Gün regli oluyorsun. Geçen ay da 13. Gün çatlamış izlenimi veriyor. Aynı şekilde bu ayda 13. Gün olabilir mi? Akıntı takibi yapabiliyor musun?Veson günaydın
ateş çıktı ama ben 13. güne takıldım o gün yumurtlamış olamam dimi yoksa boşuna beklemeye geçmeyeyim
Bende senin 13. Gün çatlamış olabileceğini düşünüyorum. Şöyle ki bana attığın önceki aylarda çatlama sonrası 14. - 15.Gün regli oluyorsun. Geçen ay da 13. Gün çatlamış izlenimi veriyor. Aynı şekilde bu ayda 13. Gün olabilir mi? Akıntı takibi yapabiliyor musun?
Benim hep akıntı sorunum olduğu için yumurtlama akıntısını anlayamıyorum ama bu ay çok ilginç yine az az geliyordu akıntı ama hafif uzayan akıntı bugün geldi ama dedigim gibi genelde akıntıya güven olmuyor bazen hiç alakasız bir ateşte deli gibi akıntı sorunu da yaşayabiliyorum.
13. gün benim de içimi kemiriyordu inşallah o gün yumurtlama olmamıştır çünkü o günleri hiç değerlendirme şansım olmadı eğer öyleyse bu ayda çöp oldu demektir
Veson dün diyor o bilir. Merak etme.
Bugün mutlaka çalışma olsun. Bugün yada yarın kesin çatlar.Kizlar bugun atesim dustu baya ama dun gec olctugum icin emin olamadim sizce bugun catlayacak mi
Bugun calisma gunumuzBugün mutlaka çalışma olsun. Bugün yada yarın kesin çatlar.
canım ff programını açınca en altta charts yazan yer var onu tıklıyorsun.açılan sayfada en üstte tarih yazan yerin sağında solunda < > bu işaretler var.onlara tıklayarak geçmişi görebilirsinMerhabaVeson geçmiş aylardaki grafiklerimi nasıl görebilirim?
Amin canım sağolAminn canım darısı başına :)
Bana dün gibi geldi dünkü düşüş tam ovu DüşüşüVeson dün diyor o bilir. Merak etme.
her an herşey olabilir Çalışmalara devamBugun calisma gunumuzbenim o zaman saglam olan sol taraftaki o gorunen folikuller büyümüş
ne meselakızlar kullandığımız her hangi bi şeyi ateş ölçme programına nasıl ekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?