Ff e girince en altta soldan ikinci charts var oraya tıkla sağa sola ok işaretlerinden önceki ayları görebilirsinMerhabaVeson geçmiş aylardaki grafiklerimi nasıl görebilirim?
Nasıl kızın iyi mi? Sen nasılsın?
41 kere maşallah.Çok şükür canım iyiyiz. Bugün kontrolumuz vardı sarılık değeri de güzel çıktı 70 Gr da almışız 5 günde teyzesi :)
Ben uykusuz dolanıyorum valla gece hiç uyumuyor emmese de memede uyumak istiyor. Bu özlem ne zaman biter bilmiyorum :))
Sabret canım 6 aya geçerÇok şükür canım iyiyiz. Bugün kontrolumuz vardı sarılık değeri de güzel çıktı 70 Gr da almışız 5 günde teyzesi :)
Ben uykusuz dolanıyorum valla gece hiç uyumuyor emmese de memede uyumak istiyor. Bu özlem ne zaman biter bilmiyorum :))
Teşekkür ederimFf e girince en altta soldan ikinci charts var oraya tıkla sağa sola ok işaretlerinden önceki ayları görebilirsin
Test ve ateşe göre 17 de çatla ış gibi duruyor cnm.2 gün daha ölç çizgiyi çeker ff.çalışmalar da yerinde hadi hayırlısı inşallah
Hayırlı olsun tebrik ederim.sağlıkla ilerlesin,sağlıkla kavuş minnakınaÇok mutluyum yaa hala inanamıyorum pozitif 161.6 sonucum sonunda hamile kalabildim şoktayım sanki bu duyguyu hiç yaşamış gibiyim rabbim en kısa zamanda sanada en sağlıklısını versin ve tüm istiyenlere tabi canım sanırım eskilerden bir sen kaldın umuyorum seninde olacak en kısa zamanda inşallah tabloyuda düzenleyip yollarım
Teşekkür ederim canım senide tebrik ederim ilk gebelik mi senin takip edemedim epeydir burayı bu arada bu takvim nasıl oluyorHayırlı olsun tebrik ederim.sağlıkla ilerlesin,sağlıkla kavuş minnakına
folik asit kullanıyorumne mesela
folik asit kullanıyorum
aspirin kullanıyorum
hayıt tohumu içiyorum (zehir gibi)
Canım senin iki yumurta gelişiyordu. İki yumurtadan biri çatlamış diğeri çatlamamış ise yükselmeyebilir. İki yumurta daha yavaş büyüyor olabilir. Yükselir yakında.Kizlar ya benim ates yine dusuk çıktı bugun yukselir diye bekliyodum
İyiyiz çok şükür tatlım. Senin gebelik nasıl gidiyor?Selam kızlar ne var ne yok diyiverin bakem:)
2 yumurta olunca oyle mi oluyoCanım senin iki yumurta gelişiyordu. İki yumurtadan biri çatlamış diğeri çatlamamış ise yükselmeyebilir. İki yumurta daha yavaş büyüyor olabilir. Yükselir yakında.
Bugün dinlen yarınki ateşi görelimKizlar ya benim ates yine dusuk çıktı bugun yukselir diye bekliyodum
folik asit kullanıyorumne mesela
Maşallah göbüş büyümüş.paşa nasıl sennnasulsınSelam kızlar ne var ne yok diyiverin bakem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?