Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasıl kızın iyi mi? Sen nasılsın?

Çok şükür canım iyiyiz. Bugün kontrolumuz vardı sarılık değeri de güzel çıktı 70 Gr da almışız 5 günde teyzesi :)
Ben uykusuz dolanıyorum valla gece hiç uyumuyor emmese de memede uyumak istiyor. Bu özlem ne zaman biter bilmiyorum :))

41 kere maşallah.
Hep iyi hep mutlu olun.

Sabret canım 6 aya geçer eee napsın çocuk anneyi özlemiş

Merhaba Veson ben size birşeyler sormak istiyorum, görüyorum ki bilgilisiniz ateş ölçme konusunda falan, benim adetlerim düzensiz oluyor çok düzensiz değil ama günü gününe de olmuyor yani dolayısıyla ovü dönemi de değişiyor. Son iki aydır hem ovü testi hem de ateşle takip ediyorum yumurtlamayı. Bende başka sorunlar da var hiç girmeyeyim onlara size ateş grafiğimi ve ovü testlerini göndermek istiyorum bakıp bilgilendirirseniz sevinirim

Eklentiler

• Screenshot_20181225-233314_FF Mobile.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_20181225-233737_Gallery.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 47
Hayırlı olsun tebrik ederim.sağlıkla ilerlesin,sağlıkla kavuş minnakına

ne mesela[/QUOTE]
folik asit kullanıyorum
aspirin kullanıyorum
hayıt tohumu içiyorum (zehir gibi )

folik asit kullanıyorum
aspirin kullanıyorum
hayıt tohumu içiyorum (zehir gibi )

Tohum yerine agnucaston icebilirsin [/QUOTE]
peki doktora sormadan almamda bi sakınca var mı yada herhangi bi yan etkisi var mı acaba

Kizlar ya benim ates yine dusuk çıktı bugun yukselir diye bekliyodum
Bugün dinlen yarınki ateşi görelim
folik asit kullanıyorum
aspirin kullanıyorum
hayıt tohumu içiyorum (zehir gibi )[/QUOTE]
medication kısmına gir orda aspirin folik asit falan olması gerek yoksa en altta tap to add diye başlayan bir cümle var oraya tıkla add meds var oraya tıkla sıgn kısmına eklemek istediğini yaz add bas
Resimlerin sırası yanlış oldu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…