Bazen oluyor.2.yumurta çatlatana kadar ateş yükselmediği olabiliyor2 yumurta olunca oyle mi oluyo
Ben 2 yumurta oldugunda biri catladiginda ates yukseliyor sonra yine dusuyor digeri catladiginda yine yukseliyor saniyordumBazen oluyor.2.yumurta çatlatana kadar ateş yükselmediği olabiliyor
medication kısmına gir orda aspirin folik asit falan olması gerek yoksa en altta tap to add diye başlayan bir cümle var oraya tıkla add meds var oraya tıkla sıgn kısmına eklemek istediğini yaz add basEki Görüntüle 2219157 Eki Görüntüle 2219158 Eki Görüntüle 2219159Bugün dinlen yarınki ateşi görelim
folik asit kullanıyorum
aspirin kullanıyorum
hayıt tohumu içiyorum (zehir gibi)
Teşekkür ederim inşallah hayırlısı, ama ovü testi koyu gidiyor halen, onu da ekliyorumTest ve ateşe göre 17 de çatla ış gibi duruyor cnm.2 gün daha ölç çizgiyi çeker ff.çalışmalar da yerinde hadi hayırlısı inşallah
Yok o her zamN olmuyor bazen iki yum çatlıyor öyle yükseliyor bazen biri çatlıyor sonra yükseliyorBen 2 yumurta oldugunda biri catladiginda ates yukseliyor sonra yine dusuyor digeri catladiginda yine yukseliyor saniyordum
çok teşekkür ederim hakkını helal et çok yoruyorum senimedication kısmına gir orda aspirin folik asit falan olması gerek yoksa en altta tap to add diye başlayan bir cümle var oraya tıkla add meds var oraya tıkla sıgn kısmına eklemek istediğini yaz add basEki Görüntüle 2219157 Eki Görüntüle 2219158 Eki Görüntüle 2219159
Resimlerin sırası yanlış oldu:)
Bugünkü ateş kaçtıTeşekkür ederim inşallah hayırlısı, ama ovü testi koyu gidiyor halen, onu da ekliyorum
peki doktora sormadan almamda bi sakınca var mı yada herhangi bi yan etkisi var mı acaba[/QUOTE]Tohum yerine agnucaston icebilirsin
Yarına çizgiyi çeker ateş Çatladı diyor yine de değerlendir imkan varsa fazla sperm den zarar gelmez:))Kızlar bugun uzayan akıntı geldi..
ama ateşim yüksek. Dünde değerlendirme şansım olmadı.
Peki sence yarinda atesim yukselmezse catlamicak anlamina mi gelirYok o her zamN olmuyor bazen iki yum çatlıyor öyle yükseliyor bazen biri çatlıyor sonra yükseliyor
36.6 ydı bugün grafiği ekleyeyim tekrarBugünkü ateş kaçtı
Her ihtimale testler silinene kadar devam et ilişkilere36.6 ydı bugün grafiği ekleyeyim tekrar
Yok öyle birşey ateşe bakıp çatlamıyacak demek çok zorPeki sence yarinda atesim yukselmezse catlamicak anlamina mi gelir
peki doktora sormadan almamda bi sakınca var mı yada herhangi bi yan etkisi var mı acaba[/QUOTE]Tohum yerine agnucaston icebilirsin
peki doktora sormadan almamda bi sakınca var mı yada herhangi bi yan etkisi var mı acaba
Kendin alabilirsin.bir sakıncası yok aksine faydalı[/QUOTE]peki doktora sormadan almamda bi sakınca var mı yada herhangi bi yan etkisi var mı acaba
Yarına çizgiyi çeker ateş Çatladı diyor yine de değerlendir imkan varsa fazla sperm den zarar gelmez:))
Valla bu çok zor geçiyor ya sanki 3 tane daha çocuğum yok anamı ağlattıMaşallah göbüş büyümüş.paşa nasıl sennnasulsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?