- 3 Eylül 2017
- 695
- 1.343
- 113
Zor geçiyor valla sizden ne var ne yok durumlar nasılİyiyiz çok şükür tatlım. Senin gebelik nasıl gidiyor?
Devam edemedim maalesefHer ihtimale testler silinene kadar devam et ilişkilere
Her zamanki ölçüm saatin kaç bir de linkini bizle paylaş böyle çok zor oluyor tablonu unutuyorum ateş Değerlerini falanDevam edemedim maalesefayın 24ünde doktor randevum vardı rahme mikroskopla bakıldı ve rahim ağzı çok zayıf hemen kanıyor diye orayı gümüş nitratla yaktı ondan sonra da kanamalarım oldu halen devam ediyor o yüzden değerlendiremedik en son 23ünde değerlendirdik. Bir de bugün sabah 7 de ölçtüm ateşimi 36.5 sonra tekrar yattım 10 da kalktım ölçtüm 36.8 normalde sadece sabah ölçüyorum ama bugün ilk defa ikinci defa kalktığımda da ölçmek istedim ve öyle çıktı. Ve grafiğe 36.8 yazdığımda çizgiyi çekti ayın 24üne. Hangisini baz almalıyım sizce?
Herzaman 6.30-7-7.30 gibi ölçüyorum. Kusura bakmayın bilmiyordum sizin için zor olduğunu şimdi dediğiniz işlemi yaptım mail bekliyorumHer zamanki ölçüm saatin kaç bir de linkini bizle paylaş böyle çok zor oluyor tablonu unutuyorum ateş Değerlerini falanEki Görüntüle 2219441
Hadi hayırlusıDeğerlendirdim :) Çizgim çekildi artık beklemeye geçerim umudum yok ama inşallah bi mucize olur
allah yardımcın olsun cnm.her gebelik birbirinden farklı işteValla bu çok zor geçiyor ya sanki 3 tane daha çocuğum yok anamı ağlattı
Her seferinde önceki mesajına gidip tablonu incelemek zorunda kalıyorum:)) link gelsin yorumlarızHerzaman 6.30-7-7.30 gibi ölçüyorum. Kusura bakmayın bilmiyordum sizin için zor olduğunu şimdi dediğiniz işlemi yaptım mail bekliyorum
Anladım hangi linki göndereceğimHer seferinde önceki mesajına gidip tablonu incelemek zorunda kalıyorum:)) link gelsin yorumlarız
Mavi olanAnladım hangi linki göndereceğim
Operasyonu ne zaman geçirdin?bugün ovu testi yaptın mı nasıl çıktı? Normalde düzenli mi adetler kaç günde bir oluyorsun?
24ünde öğlen 2 gibi oldu operasyon.Operasyonu ne zaman geçirdin?bugün ovu testi yaptın mı nasıl çıktı? Normalde düzenli mi adetler kaç günde bir oluyorsun?
Bu arada kalkma saatin sabit bir saat Olmalı 20 dakika bile etkiliyor.o Yüzden ateşler hep içi boş yuvarlak göstermiş.hergün alarm kur sabit bir saatin olsun
Veson gunasiriya devam edicez ama tablom cok sacma degil mi 3 gundur cok dusuk ve ayni normalde yukselmesi gerekmez miydi
Cnm o zaman o yükseliş tamamen operasyondan dolayı.yumurta henüz çatlamamış çalışma yasak mı değerlendirme yapamaz mısınız?bugün çatlıyor olabilir hatta24ünde öğlen 2 gibi oldu operasyon.
evet yaptım daha silik çıktı eklerim onu şimdi. İsterseniz koyulaşmaya başladıktan itibaren yükleyeyim bütün fotoları
DÜzenli değil adetlerim bazen 28 bazen 29 30 32 günde bir olduğu da oluyor ve adet sancısı çekmeden 3-5 gün önceden kanamalar oluyor bazen o yüzden gününi bile tam anlayamıyorum maalesef.
Anladım bundan sonra öyle yapayım o zaman alarm kurayım
Yumurtan çatlayınca yükselecek merak etmeVeson gunasiriya devam edicez ama tablom cok sacma degil mi 3 gundur cok dusuk ve ayni normalde yukselmesi gerekmez miydi
düzenli ölçüm yapıyorum her gün sabah 07.45 'te ama uyku önemli sanırım ve benim uykum çok çok çok hafif o belki etki edebilir gün aşırı da devma ediyoruz bakalım nasipTek yapman gereken gün aşırı çalışmanı düzenli ölçüm
Yasak değil ama kanama ve kahverengi akıntılar varCnm o zaman o yükseliş tamamen operasyondan dolayı.yumurta henüz çatlamamış çalışma yasak mı değerlendirme yapamaz mısınız?bugün çatlıyor olabilir hatta
Denedim farklı cikiyorGün içinde de bir ölçesene benim de bazen takılıyor derece mi bozuldu diyorum gün içinde değişiyor ölçümlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?