Yok tabloda ateşlerde şimdilik sıkıntı yok yumurta çatlayınca yükselişe geçecekdüzenli ölçüm yapıyorum her gün sabah 07.45 'te ama uyku önemli sanırım ve benim uykum çok çok çok hafif o belki etki edebilir gün aşırı da devma ediyoruz bakalım nasip
Sanki 19 eşit koyuluk bugün de silinmeye Başlamış gibi duruyor emin olamadım.dr yasak vermediyse değerlendirmeye çalış 1-2 güne ateş yükselir dige tahmin ediyorum.Yasak değil ama kanama ve kahverengi akıntılar varneyse bakalım yine de ben şimdi ovü testlerinş de ekliyorum
Bende emin olamıyorum bu belirsizlik ne zorSanki 19 eşit koyuluk bugün de silinmeye Başlamış gibi duruyor emin olamadım.dr yasak vermediyse değerlendirmeye çalış 1-2 güne ateş yükselir dige tahmin ediyorum.
Ateşden anlarız sen merak etme sen çalışmaya bakBende emin olamıyorum bu belirsizlik ne zorhiç öyle akıntımdan falan da anlaşılmıyor benim yumurtlama
Yumurtlama gününden sonra ateşin yükselmesi yumurtanın çatladığını gösterir.ama ateşe bakarak gebelik var mı yok mu bilinmez.belirtiler ise her gebelikte farklılık gösterir.genellikle ateş belirtileri ile aynıdırMerhabalar bende bu ay ateşimi ölçerek denedim. En yüksek 37.2yi gördüm hergünü de değerlendirdim. Yumurtlama gününden sonra ölçümlerim devam etti. O günden sonra 36.5 altına hiç düşmedi. Bata 5 gün kaldı bu hamilelik olabilir demek mi? Bi de adet ağrısından farklı bir bel ve bacak ağrısı var belirti sayılır mı bilgisi olan varmı.
Cnm bu konularda pek detaylı bilgiye sahip değilim ama aşılama ile hamile kalan arkadaşlar olmuştu topikte.öyle düşünmehilallll Meyveliturta19 Veson kızlarrr bu ay gorusemedik. Biz adetin 2. Gunu doktora gittik tup bebek icin ama aşilamaya karar verdi gelecek aya. Bize vitamin verdi. Yumurta catladi ama ogun denk gelmedi iliski. Benimse aklim cok karisik asilama tutmuyo genelde neden asilama dedi bize? Varmi deneyen kızlar?
canım genelde tutmuyor diye düşünme.ona bakarsan kaç kere tüp bebek deneyip tutmayanlarda var.spermlerin kalitesi iyiyse yumurtlama da oluyorsa olmaz diye bişey yok.zaten bu kadar beklemişsin.bir ay aşılama dene olmazsa gene tüp bebek denersinizhilallll Meyveliturta19 Veson kızlarrr bu ay gorusemedik. Biz adetin 2. Gunu doktora gittik tup bebek icin ama aşilamaya karar verdi gelecek aya. Bize vitamin verdi. Yumurta catladi ama ogun denk gelmedi iliski. Benimse aklim cok karisik asilama tutmuyo genelde neden asilama dedi bize? Varmi deneyen kızlar?
Teşekkür ederim cevabınız için. Bekleyip görücem artık ama umudum pek yok hayırlısı.Yumurtlama gününden sonra ateşin yükselmesi yumurtanın çatladığını gösterir.ama ateşe bakarak gebelik var mı yok mu bilinmez.belirtiler ise her gebelikte farklılık gösterir.genellikle ateş belirtileri ile aynıdır
hilallll Meyveliturta19 Veson kızlarrr bu ay gorusemedik. Biz adetin 2. Gunu doktora gittik tup bebek icin ama aşilamaya karar verdi gelecek aya. Bize vitamin verdi. Yumurta catladi ama ogun denk gelmedi iliski. Benimse aklim cok karisik asilama tutmuyo genelde neden asilama dedi bize? Varmi deneyen kızlar?
Çalışma yapamadık maalesefAteşden anlarız sen merak etme sen çalışmaya bak
CNm ovu testlerinden çok anlamam ama ateşin hala çatlamamış diyorÇalışma yapamadık maaleseflekelenmeler yüzünden. Ben şimdi size genel bi ovü testi fotosu yükleyecem sanki orda ayın 22 sinde yumurta gelmiş de 23ünde çatlamış gibi ama bilemiyorum yine de. Ve testler halen koyu gitmiyor mu sizce ? Bu kadar uzun yumurtlama süresi olur mu?
Tamam canım sağolCNm ovu testlerinden çok anlamam ama ateşin hala çatlamamış diyor
15-16. Günlerde lh seviyesi pik yapmış. Bir yumurta çatlamış başka yumurta ise büyüyor olabilir çünkü lh düşmemiş. Yumurta kiste dönüşmüş olabilir. İzleyelim bakalım ateş ne diyecek. Farklı bir durum var ama ne bilemeyiz.Çalışma yapamadık maaleseflekelenmeler yüzünden. Ben şimdi size genel bi ovü testi fotosu yükleyecem sanki orda ayın 22 sinde yumurta gelmiş de 23ünde çatlamış gibi ama bilemiyorum yine de. Ve testler halen koyu gitmiyor mu sizce ? Bu kadar uzun yumurtlama süresi olur mu?
İnşallah kiste dönüşmemiştir15-16. Günlerde lh seviyesi pik yapmış. Bir yumurta çatlamış başka yumurta ise büyüyor olabilir çünkü lh düşmemiş. Yumurta kiste dönüşmüş olabilir. İzleyelim bakalım ateş ne diyecek. Farklı bir durum var ama ne bilemeyiz.
Ateşini görüyoruz ilk sayfada sende görebilirsin.İnşallah kiste dönüşmemiştirzaten kisterim var 2 tane sağlı sollu çikolata kisti 2,2 cm ve 3 cm
Bugünün ovü testini de yollayayım bi bakın . Siz ateşi görebiliyor musunuz yoksa linki tekrar mı yüklemem gerekiyor?
Evet farklı saatte canım maalesef ben bilmiyordum aynı saatte olması gerektiğiniAteşini görüyoruz ilk sayfada sende görebilirsin.
Lh seviyen gerektiği kadar düşmemiş. Peki bu ateş ölçmeler faklı saatte. Ne kadar fark var. Saat 8 den sonraki ölçümleri söyleyebilir misin? Saatler çok farklı ise yanlış olur. Beta HCG içeren iğne kullandın mı? Çatlatma iğnesi vb.
Sadece o iki gün hangi günler ve hangi saatler yazarsan yeterli. 6:40-8:00 çok sorun değil. Fakat özellikle yumurta çatladığı günler saat farkı yarım saati geçmese iyi olur. O günler 0.1 derece bile önemli. O macunu duymadım. Çikolata kisti Bende de var maalesef.E
Evet farklı saatte canım maalesef ben bilmiyordum aynı saatte olması gerektiğinisaat 8 den sonra olan 2 gün var ayın 12si ve 15 i, kalan günler 6:40 ve 8:00 arasında, ayrıntılı yazmamı ister misin bütün günleri
Yok canım o dediğin iğnelerden kullanmadım ama sadece bi macun kullandım test koyulaşana kadar. Clife ballı bitkisel macun duymuştursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?