Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
düzenli ölçüm yapıyorum her gün sabah 07.45 'te ama uyku önemli sanırım ve benim uykum çok çok çok hafif o belki etki edebilir gün aşırı da devma ediyoruz bakalım nasip
Yok tabloda ateşlerde şimdilik sıkıntı yok yumurta çatlayınca yükselişe geçecek

Yasak değil ama kanama ve kahverengi akıntılar var neyse bakalım yine de ben şimdi ovü testlerinş de ekliyorum
Sanki 19 eşit koyuluk bugün de silinmeye Başlamış gibi duruyor emin olamadım.dr yasak vermediyse değerlendirmeye çalış 1-2 güne ateş yükselir dige tahmin ediyorum.

hilallll Meyveliturta19 Veson kızlarrr bu ay gorusemedik. Biz adetin 2. Gunu doktora gittik tup bebek icin ama aşilamaya karar verdi gelecek aya. Bize vitamin verdi. Yumurta catladi ama ogun denk gelmedi iliski. Benimse aklim cok karisik asilama tutmuyo genelde neden asilama dedi bize? Varmi deneyen kızlar?

Sanki 19 eşit koyuluk bugün de silinmeye Başlamış gibi duruyor emin olamadım.dr yasak vermediyse değerlendirmeye çalış 1-2 güne ateş yükselir dige tahmin ediyorum.
Bende emin olamıyorum bu belirsizlik ne zor hiç öyle akıntımdan falan da anlaşılmıyor benim yumurtlama

Merhabalar bende bu ay ateşimi ölçerek denedim. En yüksek 37.2yi gördüm hergünü de değerlendirdim. Yumurtlama gününden sonra ölçümlerim devam etti. O günden sonra 36.5 altına hiç düşmedi. Bata 5 gün kaldı bu hamilelik olabilir demek mi? Bi de adet ağrısından farklı bir bel ve bacak ağrısı var belirti sayılır mı bilgisi olan varmı.

Yumurtlama gününden sonra ateşin yükselmesi yumurtanın çatladığını gösterir.ama ateşe bakarak gebelik var mı yok mu bilinmez.belirtiler ise her gebelikte farklılık gösterir.genellikle ateş belirtileri ile aynıdır

Cnm bu konularda pek detaylı bilgiye sahip değilim ama aşılama ile hamile kalan arkadaşlar olmuştu topikte.öyle düşünme

canım genelde tutmuyor diye düşünme.ona bakarsan kaç kere tüp bebek deneyip tutmayanlarda var.spermlerin kalitesi iyiyse yumurtlama da oluyorsa olmaz diye bişey yok.zaten bu kadar beklemişsin.bir ay aşılama dene olmazsa gene tüp bebek denersiniz

Teşekkür ederim cevabınız için. Bekleyip görücem artık ama umudum pek yok hayırlısı.

Tüpten önce genelde aşılamayı öneriyorlar bence bunun ihtimali bile iyi bişey demek ki bu şekilde hamile kalma şansının olduğunu görmüştür doktor. Yoksa direk tüpe başlardı.
Aşılama ile hamile kalan bir çok kişi var hem çevremde hem de burada okudum. En azından bunu da denedim dersin. Biraz yorucu ve zahmetli bi yol ama zaten normal yolla da çok yorulduk psikolojik olarak en azından şuan doktora emanetsin.
Sıkma canını tedaviye başlayacaksın bu dönem stresten çok uzak dur. Allah'ım emeklerinin karşılığını en güzel şekilde verir inşallah tüpe gerek kalmadan bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah

Ateşim sabitlendi resmen..
Az önce uyandım dedim derece mi bozuk yeniden ölçeyim yine 36.5 çıktı :)
Sonra kalktım bi tur falan attım evin içinde bu sefer 36.4 çıktı.
Sanırım yarın ateşim düşecek çünkü normalde saat 11-12 lerde ölçtüğümde 36.8, 36.9 lara çıkardı yükseleceği zaman :)

Ateşden anlarız sen merak etme sen çalışmaya bak
Çalışma yapamadık maalesef lekelenmeler yüzünden. Ben şimdi size genel bi ovü testi fotosu yükleyecem sanki orda ayın 22 sinde yumurta gelmiş de 23ünde çatlamış gibi ama bilemiyorum yine de. Ve testler halen koyu gitmiyor mu sizce ? Bu kadar uzun yumurtlama süresi olur mu?

Eklentiler

• Screenshot_20181228-144150_Gallery.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 38
CNm ovu testlerinden çok anlamam ama ateşin hala çatlamamış diyor

15-16. Günlerde lh seviyesi pik yapmış. Bir yumurta çatlamış başka yumurta ise büyüyor olabilir çünkü lh düşmemiş. Yumurta kiste dönüşmüş olabilir. İzleyelim bakalım ateş ne diyecek. Farklı bir durum var ama ne bilemeyiz.

İnşallah kiste dönüşmemiştir zaten kisterim var 2 tane sağlı sollu çikolata kisti 2,2 cm ve 3 cm
Bugünün ovü testini de yollayayım bi bakın . Siz ateşi görebiliyor musunuz yoksa linki tekrar mı yüklemem gerekiyor?

Eklentiler

• Screenshot_20181229-132410_Gallery.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_20181229-132837_Gallery.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 37
Ateşini görüyoruz ilk sayfada sende görebilirsin.
Lh seviyen gerektiği kadar düşmemiş. Peki bu ateş ölçmeler faklı saatte. Ne kadar fark var. Saat 8 den sonraki ölçümleri söyleyebilir misin? Saatler çok farklı ise yanlış olur. Beta HCG içeren iğne kullandın mı? Çatlatma iğnesi vb.

E
Evet farklı saatte canım maalesef ben bilmiyordum aynı saatte olması gerektiğini saat 8 den sonra olan 2 gün var ayın 12si ve 15 i, kalan günler 6:40 ve 8:00 arasında, ayrıntılı yazmamı ister misin bütün günleri

Yok canım o dediğin iğnelerden kullanmadım ama sadece bi macun kullandım test koyulaşana kadar. Clife ballı bitkisel macun duymuştursun

Sadece o iki gün hangi günler ve hangi saatler yazarsan yeterli. 6:40-8:00 çok sorun değil. Fakat özellikle yumurta çatladığı günler saat farkı yarım saati geçmese iyi olur. O günler 0.1 derece bile önemli. O macunu duymadım. Çikolata kisti Bende de var maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…