Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı sabahlar kızlar hamilelikten göbek te tüylenme sorununu yaşayanınız var mı ya benim başıma ilk defa geliyor

Hayırlı sabahlar kızlar hamilelikten göbek te tüylenme sorununu yaşayanınız var mı ya benim başıma ilk defa geliyor

var canım benim ben varım.
ben köse kadar tüysüzümdür ama hamilelikte göbeğim tüylendi biraz.
hiç almadım sonradan baş edemem diye.
nasılsa doğumdan sonra dökülüyormuş.

İlkinde oglumda olmustu, dogumdan bir kac ay sonra kendiliğinden döküldü, simdi yeniden başlıyor..

Yumurta çatlamış gibi duruyor ama çizginin yeri yanış olabilir.opk testlerin çok kafa karıştırıcı ama 19-20 .günler aynı koyuluk sanki.tabloya opk + girersen o günlere çizgi 21 yada 22 ye kayabilir gibi

Ayın 12 si yani adetin 5.günü saat 10 da ve ayın 15 i yani adetin 8.günü saat 9.30 da.
Tamam canım bundan sonra dikkat edeceğim saate. İnşallah birgün bu çikolatadan kurtuluruz

Yumurta çatlamış gibi duruyor ama çizginin yeri yanış olabilir.opk testlerin çok kafa karıştırıcı ama 19-20 .günler aynı koyuluk sanki.tabloya opk + girersen o günlere çizgi 21 yada 22 ye kayabilir gibi
Yok canım ben bugün birşey denemek için ateş değerini değiştirdim o yüzden 24üne çekti çizgiyi, düzelttim şimdi. O dediğin opk yı nasıl gireceğim?

Yok canım ben bugün birşey denemek için ateş değerini değiştirdim o yüzden 24üne çekti çizgiyi, düzelttim şimdi. O dediğin opk yı nasıl gireceğim?
Ayeş girdiğin yerde test diye bir şık olacak ordan opk + gir eşit olan günlere iki güne çizgi gelecek gibi duruyor

Veson tablom hakkinda ne dusunuyosun bugun 36ya cikti ama benim ovulasyonun 16.gunde olmus olmasi lazim yani cunku 30gunde adet oluyorum atesim cok uzun dusuk kaldi sence neden? @Cordelia_1605

Son düzenleme:
Kızlar bugün ateşim fazla çıktı.. ve yoğun akıntı sorunu yaşıyorum. Inşallah dün yumurtlama olmamıştır.
Değerlendirme yapamadım annemdeydim

Veson tablom hakkinda ne dusunuyosun bugun 36ya cikti ama benim ovulasyonun 16.gunde olmus olmasi lazim yani cunku 30gunde adet oluyorum atesim cok uzun dusuk kaldi sence neden? @Cordelia_1605
Henüz çatlafı demek için yeterli yükseliş yok ama yükselmeye Başlamış gibi iki güne belli olur
Kızlar bugün ateşim fazla çıktı.. ve yoğun akıntı sorunu yaşıyorum. Inşallah dün yumurtlama olmamıştır.
Değerlendirme yapamadım annemdeydim
güzel yükselmiş ama bence 16 da çatlamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…