- 3 Eylül 2017
- 695
- 1.343
- 113
Hayırlı sabahlar kızlar hamilelikten göbek te tüylenme sorununu yaşayanınız var mı ya benim başıma ilk defa geliyor
İlkinde oglumda olmustu, dogumdan bir kac ay sonra kendiliğinden döküldü, simdi yeniden başlıyor..Hayırlı sabahlar kızlar hamilelikten göbek te tüylenme sorununu yaşayanınız var mı ya benim başıma ilk defa geliyor
Yumurta çatlamış gibi duruyor ama çizginin yeri yanış olabilir.opk testlerin çok kafa karıştırıcı ama 19-20 .günler aynı koyuluk sanki.tabloya opk + girersen o günlere çizgi 21 yada 22 ye kayabilir gibiE
Evet farklı saatte canım maalesef ben bilmiyordum aynı saatte olması gerektiğinisaat 8 den sonra olan 2 gün var ayın 12si ve 15 i, kalan günler 6:40 ve 8:00 arasında, ayrıntılı yazmamı ister misin bütün günleri
Yok canım o dediğin iğnelerden kullanmadım ama sadece bi macun kullandım test koyulaşana kadar. Clife ballı bitkisel macun duymuştursun
Ayın 12 si yani adetin 5.günü saat 10 da ve ayın 15 i yani adetin 8.günü saat 9.30 da.Sadece o iki gün hangi günler ve hangi saatler yazarsan yeterli. 6:40-8:00 çok sorun değil. Fakat özellikle yumurta çatladığı günler saat farkı yarım saati geçmese iyi olur. O günler 0.1 derece bile önemli. O macunu duymadım. Çikolata kisti Bende de var maalesef.
Yok canım ben bugün birşey denemek için ateş değerini değiştirdim o yüzden 24üne çekti çizgiyi, düzelttim şimdi. O dediğin opk yı nasıl gireceğim?Yumurta çatlamış gibi duruyor ama çizginin yeri yanış olabilir.opk testlerin çok kafa karıştırıcı ama 19-20 .günler aynı koyuluk sanki.tabloya opk + girersen o günlere çizgi 21 yada 22 ye kayabilir gibi
Ayeş girdiğin yerde test diye bir şık olacak ordan opk + gir eşit olan günlere iki güne çizgi gelecek gibi duruyorYok canım ben bugün birşey denemek için ateş değerini değiştirdim o yüzden 24üne çekti çizgiyi, düzelttim şimdi. O dediğin opk yı nasıl gireceğim?
Girdim 19. Ve 20. Günlere bekleyelim bakalımAyeş girdiğin yerde test diye bir şık olacak ordan opk + gir eşit olan günlere iki güne çizgi gelecek gibi duruyor
İyice sinirim bozuldu hacı dayı gibi geziyorum ortalıktaİlkinde oglumda olmustu, dogumdan bir kac ay sonra kendiliğinden döküldü, simdi yeniden başlıyor..
İnşallah dökülür yahu psikoloji alt üst hacı dayıya döndümvar canım benim ben varım.
ben köse kadar tüysüzümdür ama hamilelikte göbeğim tüylendi biraz.
hiç almadım sonradan baş edemem diye.
nasılsa doğumdan sonra dökülüyormuş.
Henüz çatlafı demek için yeterli yükseliş yok ama yükselmeye Başlamış gibi iki güne belli olurVeson tablom hakkinda ne dusunuyosun bugun 36ya cikti ama benim ovulasyonun 16.gunde olmus olmasi lazim yani cunku 30gunde adet oluyorum atesim cok uzun dusuk kaldi sence neden? @Cordelia_1605
güzel yükselmiş ama bence 16 da çatlamışKızlar bugün ateşim fazla çıktı.. ve yoğun akıntı sorunu yaşıyorum. Inşallah dün yumurtlama olmamıştır.
Değerlendirme yapamadım annemdeydim
Bence bu ay catlamayacak yine 35.9 oldu ve 16.gunde catlamasi lazimdi cunku 30 gunde bir adet oluyorumHenüz çatlafı demek için yeterli yükseliş yok ama yükselmeye Başlamış gibi iki güne belli olur
Ateş yine düşmüş.yumurta yılan hikayesine döndü ilk tablon olunca net birşey demek de güç.bugünü de değerlendir ne olur ne olmaz testler nasıl gidiyor silindi mi iyiceGirdim 19. Ve 20. Günlere bekleyelim bakalım
Sen emin olana kadar Günaşırıya devam et yine deBence bu ay catlamayacak yine 35.9 oldu ve 16.gunde catlamasi lazimdi cunku 30 gunde bir adet oluyorum
Sakın alma o tüyler geçici.. Hep hormonlardan..İyice sinirim bozuldu hacı dayı gibi geziyorum ortalıkta
3 kere daha doğum yaptım böyle bişey görmedim ben ondan darlandımSakın alma o tüyler geçici.. Hep hormonlardan..
Erkek bebek mi bu sefer ki3 kere daha doğum yaptım böyle bişey görmedim ben ondan darlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?