- 2 Ekim 2018
- 573
- 574
- 103
- 33
Evet düştü bugünAteş yine düşmüş.yumurta yılan hikayesine döndü ilk tablon olunca net birşey demek de güç.bugünü de değerlendir ne olur ne olmaz testler nasıl gidiyor silindi mi iyice
opk lar girilmiş Çatladı çatlayacak .çalışmaları sıklaştır
çatlamış olabilir ama hangi ara kestiremiyorum.ateş yeterli yükselişte değilEvet düştü bugüntestler de silindi iyice bugün yaptığımı ekleyeyim
her güne mi geçeyim :)opk lar girilmiş Çatladı çatlayacak .çalışmaları sıklaştır
çatlamış olabilir ama hangi ara kestiremiyorum.ateş yeterli yükselişte değil
Olabilir .36 saat ara ile de olabilirher güne mi geçeyim :)
yok biz kaçırmayalım her güne geçelim nolur nolmazOlabilir .36 saat ara ile de olabilir
opk lar girilmiş Çatladı çatlayacak .çalışmaları sıklaştır
çatlamış olabilir ama hangi ara kestiremiyorum.ateş yeterli yükselişte değil
Bence 15.Gün çatladı yumurtananladım canım hayırlısı inşallah bekleyelim görelim
İnşallah canım bakalım en koyu o gündü son halini de yükleyeyim daha da yapmicam bata 5 gün kaldı zaten ama benim adet belirtilerim başladıBence 15.Gün çatladı yumurtan
Ikisininde catlama gunleri farkli mi yani senceBence iki yumurta olduğu için olabilir. Yarın yükselir.
Henüz çatlafı demek için yeterli yükseliş yok ama yükselmeye Başlamış gibi iki güne belli olur
güzel yükselmiş ama bence 16 da çatlamış
Ay evet ayniyiz resmen yalniz benim atese gore cizgi kaydi 21. Gunumu catladi simdi cok degisik oldu tablo
Evet canım.Ikisininde catlama gunleri farkli mi yani sence
Yok 21. Gün olamaz bence çizgi yanlış yerde.Ay evet ayniyiz resmen yalniz benim atese gore cizgi kaydi 21. Gunumu catladi simdi cok degisik oldu tablo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?