Bugun atesimi olcemedim kac derece oldu bilmiyorum ama bu ay umudum yok benim yaEvet canım.
Ben çok bilemiyorum. Bekleyip görelim. Yükseliş olacak mı? Yükselmezse imkânın varsa bir muayene ol. Yumurta var mı? Kist var mı? Sabit ateşi severim. Ama benim geçmişte bir kez, ateşim 15.günden sonra 36.4 e sabitlendi adetin 40. Günü bile öyleydi. Regli geç oldu. Dr. çikolata kisti dişinda birşey yok dedi. Nedeni bilmiyorum yani. Bakalım senin nasıl olacak.
Bekle bakalım tatlım. 2019 bizim yılımız olacak inşallah.Bugun atesimi olcemedim kac derece oldu bilmiyorum ama bu ay umudum yok benim ya
Bakalım ne olacak hayırlı haberler verir inşallah aminnndvtb senin ateste benim ki gibi duz gidiyor artacagi yerde
Umarim canim 2018 benim icin cok kotu gectiBekle bakalım tatlım. 2019 bizim yılımız olacak inşallah.
Senin suan akinti var mi bende hic yokBakalım ne olacak hayırlı haberler verir inşallah aminnn
Evet var canımSenin suan akinti var mi bende hic yok
devam mıTest yeni silinmeye Başlamış Anladığım kadarı ile.çatlayınca yükselişe geçecektir.çalışmalara devam
devam mıyazık adama acıdım kaç gün daha
Bir de o girdiğin opk + Kerim fotosu varsa yolla bakalımdevam mıyazık adama acıdım kaç gün daha
sabah mümkün olmaz olmuyor hem iş nedeniyle hem de biz Şanlıurfa'da yaşıyoruz komik ama sabahları elektrik pek olmuyor sıkıntı yaniBugün mola yarın sabah mümkünse olsun
testleri mi göndereyimBir de o girdiğin opk + Kerim fotosu varsa yolla bakalım
Yanlış anlamadım umarımBir de o girdiğin opk + Kerim fotosu varsa yolla bakalım
Ortadaki hangi gğnYanlış anlamadım umarım
31.12.2018Ortadaki hangi gğn
30 ü da yolla31.12.2018
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?