onu çekmemişim ama 31.12.2018 ile aynıydı30 ü da yolla
30 mu daha koyu idi 31 mi?onu çekmemişim ama 31.12.2018 ile aynıydı
31 daha koyu30 mu daha koyu idi 31 mi?
Şimdi 11-13-14 deki W ları creamy ye çevir.tüm monitörleri sil.19 daki opk Yı - yap
tüm monitör ne oluyor ki kusura bakma acemilik30 mu daha koyu idi 31 mi?
Şimdi 11-13-14 deki W ları creamy ye çevir.tüm monitörleri sil.19 daki opk Yı - yap
L H P yazan yeşil yerlertüm monitör ne oluyor ki kusura bakma acemilik
Sadece 17-18 deki H P kalsın diğerlerini ya sil ya da L yaptüm monitör ne oluyor ki kusura bakma acemilik
sanırım olduSadece 17-18 deki H P kalsın diğerlerini ya sil ya da L yap
30 mu 31 mi koyu idi 31 çok koyu 30 bir tık açık Olmalı diye düşünüyorum o güne H gir istersensanırım oldu
Yarın öbür gün ateş yükselir gibi dıruyor çalışma sıklığını size bırakıyorum kritik günler bu günlersanırım oldu
31 daha koyu canım hakkını helal et yoruyorum seni umarım bu kadar yormamın Rabbim karşılığını verir sana da inşallah aminnn30 mu 31 mi koyu idi 31 çok koyu 30 bir tık açık Olmalı diye düşünüyorum o güne H gir istersen
o zaman cuma da dahil devam diyoruzYarın öbür gün ateş yükselir gibi dıruyor çalışma sıklığını size bırakıyorum kritik günler bu günler
Bileğinize kuvvet öyleyse size güveniyorumo zaman cuma da dahil devam diyoruz
ben kendime güveniyorum da eşim çok yoruldu yazık kıyamam beli ağrıyor benim yüzümdenBileğinize kuvvet öyleyse size güveniyorum
Bugünü es geçip yarını da değerlendirebilirsiniz.üç gün üstüste olmuş yeterli sperm var içerdeben kendime güveniyorum da eşim çok yoruldu yazık kıyamam beli ağrıyor benim yüzümden
riske atmayalım diye demiştim canım ama sen öyle diyorsan hadi bugün dinlensin kuzucumBugünü es geçip yarını da değerlendirebilirsiniz.üç gün üstüste olmuş yeterli sperm var içerde
İyi gibi geldi.Kızlar hormon testi yaptırdım sonuçlar nasıl sizce. Sonuçları Doktora gösteremedim henüz.
Bence çok iyi gidiyorKızlar benim ateş hakkında ne düşünüyorsunuz? bata 3 kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?