Gerçekten mi canım çizgiyi çekmedi amaBence çok iyi gidiyor
Gerçekten mi canım çizgiyi çekmedi ama
15. Güne akıntı girsene o günGerçekten mi canım çizgiyi çekmedi ama
Canım operasyon sonrası yaşanıyor düzensizlik. Belki geç çatlar.Ben bu ay yumurtamin catlamadiginu dusunmeye basladim iyiceCordelia
Bence sen günü kaçırmış olabilirsin. İnş. DüşmezBenim bu ayda çöp oluyor kesin yarında aynı çıkar sonra ki gün 36.2 gelir ve adet olurum
Bence sen günü kaçırmış olabilirsin. İnş. Düşmez
Canim 2 adetimde düzenli gelmistiCanım operasyon sonrası yaşanıyor düzensizlik. Belki geç çatlar.
Bilmiyorum olabilir, düzenli yapıyorum artık ama geç kaldım galiba bu ayBelki de saat farkı olan ölçümlerden mi çekmedi acaba
Girdim ama yine çekmedi çizgiyi15. Güne akıntı girsene o gün
Çatlamış olmalı
14. Gün ateşini düşük derece yapar mısın?Girdim ama yine çekmedi çizgiyi
Ateş ölçtün mü o aylar, yükselmişmiydi?Canim 2 adetimde düzenli gelmisti
19.ve 20. Günde ki pozitifleri kaldırır mısın? 15. Gün pozitif olsun.Bilmiyorum olabilir, düzenli yapıyorum artık ama geç kaldım galiba bu ay
S Sneeuwvlok cnm opk ları kaldır.yumurta çatlamış gibi ama hangi gün olduğunu kestirmek güç.vaktinde ölçülmeyen ateşlerden dolayı olabilir.bu aylık böyle devam et bakalım inşallah sonu güzel olsun
dvtb ateş hala yükselmemiş bugünü boş geçmemeye bakın Naberr son günlerin ateş değerleri olmadığı için sağlıklı değerlendirme yapmak zor@Ada Lovelace cnm bugün vaktinde ölçülmemiş gözüküyor ama ateş iyi gidiyor hadi hayırlısı. Meyveliturta19
Tamam canım öyle yapalım ateş sabitlendi :/S Sneeuwvlok cnm opk ları kaldır.yumurta çatlamış gibi ama hangi gün olduğunu kestirmek güç.vaktinde ölçülmeyen ateşlerden dolayı olabilir.bu aylık böyle devam et bakalım inşallah sonu güzel olsun
dvtb ateş hala yükselmemiş bugünü boş geçmemeye bakın Naberr son günlerin ateş değerleri olmadığı için sağlıklı değerlendirme yapmak zor@Ada Lovelace cnm bugün vaktinde ölçülmemiş gözüküyor ama ateş iyi gidiyor hadi hayırlısı. Meyveliturta19
hayırlısı olsun canım .bakalım benimki nasıl sonuçlanacak.bende ateş ölçmedim gün saymadım ama ılişki olan günleri not almıştım sonra programa girdim.bu sefer ılişki günlerini eşim belirledi bende uydumKızlar günaydın herkese. Bugün benim bat günüm bu ay ateş takibi yapmadım gün saymadım bir ay nasıl geçti anlamadım bu sabah uyandığımda baktım ateşe 36.3 sanırım bu ayda tutmadı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?