Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bu ayda çöp oluyor kesin yarında aynı çıkar sonra ki gün 36.2 gelir ve adet olurum

S Sneeuwvlok cnm opk ları kaldır.yumurta çatlamış gibi ama hangi gün olduğunu kestirmek güç.vaktinde ölçülmeyen ateşlerden dolayı olabilir.bu aylık böyle devam et bakalım inşallah sonu güzel olsun
dvtb ateş hala yükselmemiş bugünü boş geçmemeye bakın Naberr son günlerin ateş değerleri olmadığı için sağlıklı değerlendirme yapmak zor@Ada Lovelace cnm bugün vaktinde ölçülmemiş gözüküyor ama ateş iyi gidiyor hadi hayırlısı. Meyveliturta19

Çok sağol Veson 1 saat farkla ölçtüm.. geçen aya göre yarın adet günüm. Yarın ki ates çok önemli benim için inşalah düşmez tam umudum bitmişken bugün yine belki.. oldum hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah

Tamam canım öyle yapalım ateş sabitlendi :/

Kızlar günaydın herkese. Bugün benim bat günüm bu ay ateş takibi yapmadım gün saymadım bir ay nasıl geçti anlamadım bu sabah uyandığımda baktım ateşe 36.3 sanırım bu ayda tutmadı :)

Kızlar günaydın herkese. Bugün benim bat günüm bu ay ateş takibi yapmadım gün saymadım bir ay nasıl geçti anlamadım bu sabah uyandığımda baktım ateşe 36.3 sanırım bu ayda tutmadı :)
hayırlısı olsun canım .bakalım benimki nasıl sonuçlanacak.bende ateş ölçmedim gün saymadım ama ılişki olan günleri not almıştım sonra programa girdim.bu sefer ılişki günlerini eşim belirledi bende uydum benimde bata 2günüm kaldı.lekelenmem ya 24.gün ya da 26 gün başlıyor.24ü atlattım :) bugün 25.gün bakalım olacakmı lekelenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…