Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allahım inşallah güler bu ay yüzümüze. Bir kaç gün daha sıkacaksın dişini inşallah başlamaz lekelenmeler bende çok ağır bi grip atlatıyorum ağzım yüzüm yara oldu. Arada baktım sana belki devam ediyosundır ölçüme diye sadece ilişki günlerni gördüm. Bu ay yumurtlama günümü bilmiyorum ya hafta sonuna kadar yolu var bakalım.

hadi inşallah her şey istediğin gibi olur

inşallah canım.sanki burada bir kaç kişi de gebelik öncesi böyle hastalanmıştı ama onların ateşler yüksekti galiba.inşallah gelmez kırmızılar.bu ay bende yumurtlama günümü anlamadım pek.bakalım hayırlısı

Opkları kaldırınca 15.güne de akıntı girince çekti cnm o güne

Artık hiçbir şeyi hamileliğe yormuyorum inan ki. 16 aydır yoruldum çünkü. Benim için artık en büyük belirti adet gecikmesi eskiden 36.3 benim için yüksek ateş derdim ama 36.3 le adet olduktan sonra o inancımı da kaybettim :) Rabbim biliyor zamanını bize de beklemek sabretmek düşüyor

aynen bende 2yıldır o kadar çok belirtiyi hamilelige yordum ki hepsi boş çıktı yoracak bir belirtide kalmadı zaten :) benim içinde tek belirti adet gecikmesi ve bi nebze şu lekelerin gelmemesi olur

Kızlar nasılsınız biz iyiyiz kalp atışlarını duydum bebişlerimin evet ikiz şoklardaydım kaç haftadır ama kalp seslerini duyunca daha bi mutlu oldum olmuyor demeyin kızlar Allahım nasip etsin yeterki başta Hilal olmak üzere Allah hepinize nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar inşallah ikinci bebeğim biraz küçük ama çok azimli küçücüktü büyüye yetişti biraz bakmak zor olacak ama anneler destek verecekler artık ne yapayım

oyy maşallah sizesağlıkla kucakla yavrularını inşallah amin canım çok sağol darısı hepimize olsun inşallahhh

Oy oy maşallah Rabbim ikisini de saglikla kucagina almayi nasip etsin .. ikiz bebeklere bayilirim eskiden beri olursa ikizlerim olsun derdim :) Gerçi bi taneyi becerip yapamadik o da ayrı konu :))

Kızlar günaydın herkese. Bugün benim bat günüm bu ay ateş takibi yapmadım gün saymadım bir ay nasıl geçti anlamadım bu sabah uyandığımda baktım ateşe 36.3 sanırım bu ayda tutmadı :)

Bu ay dinlenmis oldun ne güzel kafanı rahatlattın.. bence en çok ona ihtiyacımız var inşallah önümüzdeki ay senin olur yeni yıl uğurlu gelir..
Ben bu ay kuru beyaz dut kaynatım içicem adet olursam adetliyken 1 hafta onu içicem
sonra kuru incir içmeye başlayacağım.
Hatta incir spermlere de iyi geliyormuş eşime de yediricem
Kuru beyaz dutta vücuttaki enfeksiyonları kurutuyormuş.
Eğer denemek istersen nasıl yapıldığını yazarım bir de öyle deneyelim bakalım

hilallll Bence sen bu işi eşine bırak baya iyi değerlendirme yapmıs :)
Şaka bi yana inşallah bu ay güzel haberini alırız bende merak ediyorum ateşini
ben bırakınca ipi o aldı eline ilişkileri tabloya girince bende beğendim :)) sadece 16.gün ben istedim.biraz akıntı olmuştu bir gün öncesinde.son bi ılişki daha olsun dedim aslında ateşimi bende merak ediyorum ama bu günlerdeki ateşim zaten çok düşük olmuyordu.lekelenmeyi bekliyorum o yüzden.inşallah şu güzel haberler artık bizlerden de gelir hayırlısıyla

41KERE MAŞALLAH SAĞLIKLA BÜYÜSÜNLER SAĞLIKLA KUCAĞINA ALIRSIN İNŞALLAH DARISI BİZLERE OLSUN İNŞALLAH AMİNNNN

Geçen ay ki tablona göre çalışmalar gayet yerinde zaten az çok aynı dönemlerde çizgi çekiliyor aynen senin şu aralar yüksek gidiyor ateşin..
Gelmesin o lekelerde bu ay şöyle muhteşem bi haber alalım :) Yeni yılın ilk sürprizini yapalım
Benim de bugün biraz yükselince yine umutlanır gibi oldum ama saat farkı var. Ablamda tutturmuş test yap bi diye :)
Eşime gelirken test al dedim yarın ki ateşe göre yaparım ama bence yarın çakılıcam

Çok güzel canım. İkiz bebek bende çok istiyorum kısmet artık. Sağlıkla kucağına aldığın günleri görelim inşallah

Kuru incir olayını bende yapmıştım zamanında zeytinyağıyla beraber ama dut duymadım. Yaz bakalım bi doğal şeyler her zaman faydalıdır belki vesile olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…