Allahım inşallah güler bu ay yüzümüze. Bir kaç gün daha sıkacaksın dişini inşallah başlamaz lekelenmelerhayırlısı olsun canım .bakalım benimki nasıl sonuçlanacak.bende ateş ölçmedim gün saymadım ama ılişki olan günleri not almıştım sonra programa girdim.bu sefer ılişki günlerini eşim belirledi bende uydumbenimde bata 2günüm kaldı.lekelenmem ya 24.gün ya da 26 gün başlıyor.24ü atlattım :) bugün 25.gün bakalım olacakmı lekelenme
hadi inşallah her şey istediğin gibi olurhayırlısı olsun canım .bakalım benimki nasıl sonuçlanacak.bende ateş ölçmedim gün saymadım ama ılişki olan günleri not almıştım sonra programa girdim.bu sefer ılişki günlerini eşim belirledi bende uydumbenimde bata 2günüm kaldı.lekelenmem ya 24.gün ya da 26 gün başlıyor.24ü atlattım :) bugün 25.gün bakalım olacakmı lekelenme
inşallah canım.sanki burada bir kaç kişi de gebelik öncesi böyle hastalanmıştı ama onların ateşler yüksekti galiba.inşallah gelmez kırmızılar.bu ay bende yumurtlama günümü anlamadım pek.bakalım hayırlısıAllahım inşallah güler bu ay yüzümüze. Bir kaç gün daha sıkacaksın dişini inşallah başlamaz lekelenmelerbende çok ağır bi grip atlatıyorum ağzım yüzüm yara oldu. Arada baktım sana belki devam ediyosundır ölçüme diye sadece ilişki günlerni gördüm. Bu ay yumurtlama günümü bilmiyorum ya hafta sonuna kadar yolu var bakalım.
amin canım inşallah bu yeni yılda hepimizin yüzü gülerhadi inşallah her şey istediğin gibi olur
Kaldırdım canım 15.güne akıntı girmiştim ya dün, opkları kaldırınca çekti o güne19.ve 20. Günde ki pozitifleri kaldırır mısın? 15. Gün pozitif olsun.
Opkları kaldırınca 15.güne de akıntı girince çekti cnm o güneS Sneeuwvlok cnm opk ları kaldır.yumurta çatlamış gibi ama hangi gün olduğunu kestirmek güç.vaktinde ölçülmeyen ateşlerden dolayı olabilir.bu aylık böyle devam et bakalım inşallah sonu güzel olsun
dvtb ateş hala yükselmemiş bugünü boş geçmemeye bakın Naberr son günlerin ateş değerleri olmadığı için sağlıklı değerlendirme yapmak zor@Ada Lovelace cnm bugün vaktinde ölçülmemiş gözüküyor ama ateş iyi gidiyor hadi hayırlısı. Meyveliturta19
Artık hiçbir şeyi hamileliğe yormuyorum inan ki. 16 aydır yoruldum çünkü. Benim için artık en büyük belirti adet gecikmesi eskiden 36.3 benim için yüksek ateş derdim ama 36.3 le adet olduktan sonra o inancımı da kaybettim :) Rabbim biliyor zamanını bize de beklemek sabretmek düşüyorinşallah canım.sanki burada bir kaç kişi de gebelik öncesi böyle hastalanmıştı ama onların ateşler yüksekti galiba.inşallah gelmez kırmızılar.bu ay bende yumurtlama günümü anlamadım pek.bakalım hayırlısı
Hayir olcmemistim bugun atesim yine dibi gördüAteş ölçtün mü o aylar, yükselmişmiydi?
Atesim yine dibi gördü hic yukselmeden catlama olmadi sanirimson günlerin ateş değerleri olmadığı için sağlıklı değerlendirme yapmak zor
aynen bende 2yıldır o kadar çok belirtiyi hamilelige yordum ki hepsi boş çıktı yoracak bir belirtide kalmadı zaten :) benim içinde tek belirti adet gecikmesi ve bi nebze şu lekelerin gelmemesi olurArtık hiçbir şeyi hamileliğe yormuyorum inan ki. 16 aydır yoruldum çünkü. Benim için artık en büyük belirti adet gecikmesi eskiden 36.3 benim için yüksek ateş derdim ama 36.3 le adet olduktan sonra o inancımı da kaybettim :) Rabbim biliyor zamanını bize de beklemek sabretmek düşüyor
oyy maşallah sizeKızlar nasılsınız biz iyiyiz kalp atışlarını duydum bebişlerimin evet ikizşoklardaydım kaç haftadır ama kalp seslerini duyunca daha bi mutlu oldum olmuyor demeyin kızlar Allahım nasip etsin yeterki başta Hilal olmak üzere Allah hepinize nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar inşallah ikinci bebeğim biraz küçük ama çok azimli küçücüktü büyüye yetişti biraz bakmak zor olacak ama anneler destek verecekler artık ne yapayım
Kızlar nasılsınız biz iyiyiz kalp atışlarını duydum bebişlerimin evet ikizşoklardaydım kaç haftadır ama kalp seslerini duyunca daha bi mutlu oldum olmuyor demeyin kızlar Allahım nasip etsin yeterki başta Hilal olmak üzere Allah hepinize nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar inşallah ikinci bebeğim biraz küçük ama çok azimli küçücüktü büyüye yetişti biraz bakmak zor olacak ama anneler destek verecekler artık ne yapayım
Kızlar günaydın herkese. Bugün benim bat günüm bu ay ateş takibi yapmadım gün saymadım bir ay nasıl geçti anlamadım bu sabah uyandığımda baktım ateşe 36.3 sanırım bu ayda tutmadı :)
ben bırakınca ipi o aldı eline ilişkileri tabloya girince bende beğendim :)) sadece 16.gün ben istedim.biraz akıntı olmuştu bir gün öncesinde.son bi ılişki daha olsun dedimhilallll Bence sen bu işi eşine bırak baya iyi değerlendirme yapmıs :)
Şaka bi yana inşallah bu ay güzel haberini alırız bende merak ediyorum ateşini
41KERE MAŞALLAH SAĞLIKLA BÜYÜSÜNLER SAĞLIKLA KUCAĞINA ALIRSIN İNŞALLAH DARISI BİZLERE OLSUN İNŞALLAH AMİNNNNKızlar nasılsınız biz iyiyiz kalp atışlarını duydum bebişlerimin evet ikizşoklardaydım kaç haftadır ama kalp seslerini duyunca daha bi mutlu oldum olmuyor demeyin kızlar Allahım nasip etsin yeterki başta Hilal olmak üzere Allah hepinize nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar inşallah ikinci bebeğim biraz küçük ama çok azimli küçücüktü büyüye yetişti biraz bakmak zor olacak ama anneler destek verecekler artık ne yapayım
ben bırakınca ipi o aldı eline ilişkileri tabloya girince bende beğendim :)) sadece 16.gün ben istedim.biraz akıntı olmuştu bir gün öncesinde.son bi ılişki daha olsun dedimaslında ateşimi bende merak ediyorum ama bu günlerdeki ateşim zaten çok düşük olmuyordu.lekelenmeyi bekliyorum o yüzden.inşallah şu güzel haberler artık bizlerden de gelir hayırlısıyla
Çok güzel canım. İkiz bebek bende çok istiyorum kısmet artık. Sağlıkla kucağına aldığın günleri görelim inşallahKızlar nasılsınız biz iyiyiz kalp atışlarını duydum bebişlerimin evet ikizşoklardaydım kaç haftadır ama kalp seslerini duyunca daha bi mutlu oldum olmuyor demeyin kızlar Allahım nasip etsin yeterki başta Hilal olmak üzere Allah hepinize nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar inşallah ikinci bebeğim biraz küçük ama çok azimli küçücüktü büyüye yetişti biraz bakmak zor olacak ama anneler destek verecekler artık ne yapayım
Kuru incir olayını bende yapmıştım zamanında zeytinyağıyla beraber ama dut duymadım. Yaz bakalım bi doğal şeyler her zaman faydalıdır belki vesile olur canımBu ay dinlenmis oldun ne güzel kafanı rahatlattın.. bence en çok ona ihtiyacımız var inşallah önümüzdeki ay senin olur yeni yıl uğurlu gelir..
Ben bu ay kuru beyaz dut kaynatım içicem adet olursam adetliyken 1 hafta onu içicem
sonra kuru incir içmeye başlayacağım.
Hatta incir spermlere de iyi geliyormuş eşime de yediricem
Kuru beyaz dutta vücuttaki enfeksiyonları kurutuyormuş.
Eğer denemek istersen nasıl yapıldığını yazarım bir de öyle deneyelim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?