bugün her tuvalete gidişimde korkarak gidiyorum ama henüz bişey yok inşallah yarında gelmez bişeyGeçen ay ki tablona göre çalışmalar gayet yerinde zaten az çok aynı dönemlerde çizgi çekiliyor aynen senin şu aralar yüksek gidiyor ateşin..
Gelmesin o lekelerde bu ay şöyle muhteşem bi haber alalım :) Yeni yılın ilk sürprizini yapalım
Benim de bugün biraz yükselince yine umutlanır gibi oldum ama saat farkı var. Ablamda tutturmuş test yap bi diye :)
Eşime gelirken test al dedim yarın ki ateşe göre yaparım ama bence yarın çakılıcam
Ah canım aynı durumdayım inan ki tuvalete gitmeye korkar oldum :) benimde gün içinde düşük çıkardı sadece dün akşam yatmadan önce ölçtüm 36,7 çıktı inanamadım bir daha ölçtüm 36,8 çıktı. Normalde adete yakın günlerde akşmları 36,3 filan çıkardı. Kısmet bakalım bir ay zaman su gibi akıp gitti bak bugün de geçmedi :)bugün her tuvalete gidişimde korkarak gidiyorum ama henüz bişey yok inşallah yarında gelmez bişeybenim adet zamanı ateşim düşünce gün içinde de düşük çıkardı.seninki nasıl olur? inşallah bebişten dolayı yükselmiştir. inşallah yarında düşmez ateşin
bugün her tuvalete gidişimde korkarak gidiyorum ama henüz bişey yok inşallah yarında gelmez bişeybenim adet zamanı ateşim düşünce gün içinde de düşük çıkardı.seninki nasıl olur? inşallah bebişten dolayı yükselmiştir. inşallah yarında düşmez ateşin
Kuru incir olayını bende yapmıştım zamanında zeytinyağıyla beraber ama dut duymadım. Yaz bakalım bi doğal şeyler her zaman faydalıdır belki vesile olur canım
Süper kolaymışta mutlaka yapıcam aktarda vardır herhalde beyaz dut. Bi de şimdi elemanımın eşinin hamilelik haberini aldım yine her zaman ki gibi buruk bir sevinç. Kızlar demekki kiloyla alakası yokmuş çünkü kız ortalama 150 ye yakın. Darısı inşallah bizim gibi bekleyen herkese3 çorba kaşığı beyaz duta, 1.5 su bardağı su koyup 7 dk kaynatıp sabah akşam içiliyor.
Bebek için olmasa bile en azından vücutta enfeksiyon varaa o kurur. Dediğin gibi doğal şeylerden zarar gelmez
sonu güzel olsunda bugünde yavaş geçsinAh canım aynı durumdayım inan ki tuvalete gitmeye korkar oldum :) benimde gün içinde düşük çıkardı sadece dün akşam yatmadan önce ölçtüm 36,7 çıktı inanamadım bir daha ölçtüm 36,8 çıktı. Normalde adete yakın günlerde akşmları 36,3 filan çıkardı. Kısmet bakalım bir ay zaman su gibi akıp gitti bak bugün de geçmedi :)
aynen yarına sanki belli olur gibi.yarın tam saatinde ölçmeye çalış uyuya kalma sakın olur muHadi inşallah yarın lekelenmeler gelmezse az çok herşey belli olur
Aynen bende onu deniyorum :) Saat 12:00 birde tam 14:00 da ölçtüm 36.9 çıktı
genelde benim de düşük çıkıyor yarın artık dananın kuyruğu kopar
Benim de genelde adetten ya bi gün ya da gün önce ateş düşüse geçiyor
aynen kiloyla hiç alakası yok.burda yazmıştım bizim akrabanın gelini abartısız 150 kilo belki daha fazlası bile vardır.kesinlikle olmaz demiş hangi doktora gittiyse. şimdi ikinciyi doğuracak.art arda 3 kez hamile kaldı birisi düşük oldu.Süper kolaymışta mutlaka yapıcam aktarda vardır herhalde beyaz dut. Bi de şimdi elemanımın eşinin hamilelik haberini aldım yine her zaman ki gibi buruk bir sevinç. Kızlar demekki kiloyla alakası yokmuş çünkü kız ortalama 150 ye yakın. Darısı inşallah bizim gibi bekleyen herkese
Biran önce nisan gelsede tüp bebeğe başlasam. Yoksa gerçekten insanlardan izole edicem kendimi :) etrafımdaki herkes hamile iki arkadaşım 2 gün arayla doğum yaptı. Onlar adına çok seviniyorum ama kendime üzülüyorum işte. Hep gözlerim doluyor. Ne garip dimi doğmamış bebeğin özlemini çekmekaynen kiloyla hiç alakası yok.burda yazmıştım bizim akrabanın gelini abartısız 150 kilo belki daha fazlası bile vardır.kesinlikle olmaz demiş hangi doktora gittiyse. şimdi ikinciyi doğuracak.art arda 3 kez hamile kaldı birisi düşük oldu.
bizim binada ki bi teyzenin oğlu bu yaz evlendi daha gelini hamileymiş.kayınvalidemle aynı binada oturuyoruz.işten gelirken uğrarım hep.bana söyledi hamileymiş diye.bende darısı bize inşallah dedim.benden sonra eşim uğramış onada demiş.sonrada siz napıyonuz demiş eşime. normalde benim yüzüme karşı hep olur sıkma canını der.Allah var hiç lafını etmez ama eşime öyle deyince sinirlendim.sonuçta biliyor ne kadar istediğimi uğraştığımı.siz napıyonuz ne demekse.çekirdek çıtlıyoruz biz karşılıklıBiran önce nisan gelsede tüp bebeğe başlasam. Yoksa gerçekten insanlardan izole edicem kendimi :) etrafımdaki herkes hamile iki arkadaşım 2 gün arayla doğum yaptı. Onlar adına çok seviniyorum ama kendime üzülüyorum işte. Hep gözlerim doluyor. Ne garip dimi doğmamış bebeğin özlemini çekmek
Ah bu kaynanalar :) eşin de deseymiş beni yapmak için ne yaptıysanız ondan yapıyoruz diye. Sanırım seni üzmemek için dememiştir ama işte hassas noktamız bu olduğu için herşeye alınıyoruz. Evlenmeden önce bir tanıdığım 7 yıl uğraştı o zamanlar onu anlayamıyordum ama şimdi başa gelince nasıl bir eksiklik olduğunu çok çok iyi anlıyorum. Şimdi tüp bebekle ikizlere hamile ona baktıkça umut oluyor ama ben her zaman doğal yollarla olsun istemişimdir. Benim adet sancılarımda başladı akşamı bulmaz herhalde bakalımbizim binada ki bi teyzenin oğlu bu yaz evlendi daha gelini hamileymiş.kayınvalidemle aynı binada oturuyoruz.işten gelirken uğrarım hep.bana söyledi hamileymiş diye.bende darısı bize inşallah dedim.benden sonra eşim uğramış onada demiş.sonrada siz napıyonuz demiş eşime. normalde benim yüzüme karşı hep olur sıkma canını der.Allah var hiç lafını etmez ama eşime öyle deyince sinirlendim.sonuçta biliyor ne kadar istediğimi uğraştığımı.siz napıyonuz ne demekse.çekirdek çıtlıyoruz biz karşılıklı
En azindan Kadın düşünüp soruyo ne var kafanı duvarlara vuracak kadar. Benim kv 6 yıl oldu daha bi gün sormadı bile. Kv nin sorması çok normal boşuna paralama kendini merak ediyo kadın sizi düşünüyo naapsın?bizim binada ki bi teyzenin oğlu bu yaz evlendi daha gelini hamileymiş.kayınvalidemle aynı binada oturuyoruz.işten gelirken uğrarım hep.bana söyledi hamileymiş diye.bende darısı bize inşallah dedim.benden sonra eşim uğramış onada demiş.sonrada siz napıyonuz demiş eşime. normalde benim yüzüme karşı hep olur sıkma canını der.Allah var hiç lafını etmez ama eşime öyle deyince sinirlendim.sonuçta biliyor ne kadar istediğimi uğraştığımı.siz napıyonuz ne demekse.çekirdek çıtlıyoruz biz karşılıklı
biz kaynanamla şimdilik hiç sorun yaşamadık ama bakalım daha yeniyiz.ilerde ne olur göreceğizAh bu kaynanalar :) eşin de deseymiş beni yapmak için ne yaptıysanız ondan yapıyoruz diye. Sanırım seni üzmemek için dememiştir ama işte hassas noktamız bu olduğu için herşeye alınıyoruz. Evlenmeden önce bir tanıdığım 7 yıl uğraştı o zamanlar onu anlayamıyordum ama şimdi başa gelince nasıl bir eksiklik olduğunu çok çok iyi anlıyorum. Şimdi tüp bebekle ikizlere hamile ona baktıkça umut oluyor ama ben her zaman doğal yollarla olsun istemişimdir. Benim adet sancılarımda başladı akşamı bulmaz herhalde bakalım
kuzum siz napıyonuz derken iyi anlamda sormuyor kızmam ondanEn azindan Kadın düşünüp soruyo ne var kafanı duvarlara vuracak kadar. Benim kv 6 yıl oldu daha bi gün sormadı bile. Kv nin sorması çok normal boşuna paralama kendini merak ediyo kadın sizi düşünüyo naapsın?
Henüz yok ama gelicek belli o dolgunluğu hissediyorum zaten. Artık kendimi kandırmak istemiyorum çünkü dün akşam inceden bi baş ağrımda oldu zaten. Sen hiç tüp aşılama denedin mibiz kaynanamla şimdilik hiç sorun yaşamadık ama bakalım daha yeniyiz.ilerde ne olur göreceğizOlsunda doğal yolla tüple aşamayla nasıl oluyorsa olsun canım.aynen insan evlenmeden anlamıyormuş.bende hemen olacak sanıyordum.ama mucizeler bizim topiğimizde de var bak.onların hepsi bize birer umut.
belki gelmez adetin yaa dur bakalım.varmı gelen gidend
Hee o zaman haklısın kuzum kizmakta. Ben olsam elinin körünü yapiyom gel beraber yapalım derdim bu durumdakuzum siz napıyonuz derken iyi anlamda sormuyor kızmam ondanyoksa diğer anlamda sormasına gerek yok.zaten biliyor.altlı üstlü oturuyoruz.benim çatlama iğnelerimide kendi yaptı.yani olmadığını biliyor.o siz napıyosunuz derken hanı sizin niye olmuyor gibi soruyor.herkesin oluyor diye.biz hep konuşuyoruz ben hastaneye gittiğimde falan haberi oluyor.eşiminde suratı o şekilde sorduğu için düşmüştü.ama ben üzerinde durmadım.normal olarak ne yaptığımızı sorsa ben niye kızayım
Ayrıca Rabbim tez vakitte Nasib etsinde kv nin ağzı kapansınkuzum siz napıyonuz derken iyi anlamda sormuyor kızmam ondanyoksa diğer anlamda sormasına gerek yok.zaten biliyor.altlı üstlü oturuyoruz.benim çatlama iğnelerimide kendi yaptı.yani olmadığını biliyor.o siz napıyosunuz derken hanı sizin niye olmuyor gibi soruyor.herkesin oluyor diye.biz hep konuşuyoruz ben hastaneye gittiğimde falan haberi oluyor.eşiminde suratı o şekilde sorduğu için düşmüştü.ama ben üzerinde durmadım.normal olarak ne yaptığımızı sorsa ben niye kızayım
Hee o zaman haklısın kuzum kizmakta. Ben olsam elinin körünü yapiyom gel beraber yapalım derdim bu durumda
aminn canım.Allahım tez vakitte hayırlısıyla hepimize nasip etsin inşallahAyrıca Rabbim tez vakitte Nasib etsinde kv nin ağzı kapansın
benimde adet öncesi migrenin tutar bi kaç gün önceden. baş ağrım olunca moralim bozulur hemen.genede kırmızıyı görene kadar umut edelim biz yaaHenüz yok ama gelicek belli o dolgunluğu hissediyorum zaten. Artık kendimi kandırmak istemiyorum çünkü dün akşam inceden bi baş ağrımda oldu zaten. Sen hiç tüp aşılama denedin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?