Aşılama için zaten çok ihtimal vermiyorlar. Ben beklemicem artık 3 yılı özelde yaptırcam. Ya o umut zaten hiçbir zaman kaybolmuyorda işte içten içe hissediyorsun aslında bu ay da olmadığını. Ben grip oldum ya bide acaba diyorum baş ağrısı ondan mı işte züğürt tesellisi bizimki de :)benimde adet öncesi migrenin tutar bi kaç gün önceden. baş ağrım olunca moralim bozulur hemen.genede kırmızıyı görene kadar umut edelim biz yaacanım ben 4 aşılama yaptırdım ama maalesef sonuç yok.tüp bebek içinde 3 senemin dolmasını bekliyorum
valla benim özelde yaptırma imkanım yok şu an.hala düğün borcu ödüyoruz.inşallah seninde kendiliğinden olur..ya zaten o umut ve tesellimiz olmazsa bu kadar ay nasıl sabırla bekleyelimAşılama için zaten çok ihtimal vermiyorlar. Ben beklemicem artık 3 yılı özelde yaptırcam. Ya o umut zaten hiçbir zaman kaybolmuyorda işte içten içe hissediyorsun aslında bu ay da olmadığını. Ben grip oldum ya bide acaba diyorum baş ağrısı ondan mı işte züğürt tesellisi bizimki de :)
Aynen canım umutlar bizi ayakta tutuyor zaten. Biliyorum Rabbim ona en çok ihtiyaç duyduğumuz zaman yollıcak bebeklerimizivalla benim özelde yaptırma imkanım yok şu an.hala düğün borcu ödüyoruz.inşallah seninde kendiliğinden olur..ya zaten o umut ve tesellimiz olmazsa bu kadar ay nasıl sabırla bekleyelim
Çok güzel ateşin. İnşallah düşmez:)Her gün 7 de ölçüyorum bugün uyanamadım tan 8 de ölçtüm 36.6 oldu yine tahminim tutmadıCordelia
Süper kolaymışta mutlaka yapıcam aktarda vardır herhalde beyaz dut. Bi de şimdi elemanımın eşinin hamilelik haberini aldım yine her zaman ki gibi buruk bir sevinç. Kızlar demekki kiloyla alakası yokmuş çünkü kız ortalama 150 ye yakın. Darısı inşallah bizim gibi bekleyen herkese
Canım henüz düzenli yumurtlama başlamamış olabilir. 2 kez adet olmuşsun. Başlar en kısa zamanda inşallah.Hayir olcmemistim bugun atesim yine dibi gördü
aynen yarına sanki belli olur gibi.yarın tam saatinde ölçmeye çalış uyuya kalma sakın olur muhepinizi merakla bekliyorum.
Hadi gözümüz aydın.Kaldırdım canım 15.güne akıntı girmiştim ya dün, opkları kaldırınca çekti o güne
Çok güzel ateşin. İnşallah düşmez:)
Benimde öyle kilom gayet normal ama işte öncelikle Allah ol desin. Bigün bizim için de dicek eminim :)Aynen vardır kesin aktarda :)
Sağlıkla kucağına alır inşallah
Kiloyla hiç alakası yokya benim çevremde bir sürü kilosu fazla olan kadınlar hamile kaldırlar.. ben ideal kilodayım yememe içmeme çok dikkar ederim sürekli spor yapıyorum ama olmuyor işte :)
amann yaaaEşim çok ısrar etti test yaptım az önce negatif
amann yaaakeşke yarınki ateşe göre yapsaydın.en azından ateş düşük çıkınca hiç yapmazdın.o tek çizgi daha çok moral bozuyor
Daha dur bakalım neden hemen ümitsizliğe düştün bi günün gelsin bakalım.Çok kötüyüm ya .. artık çok çaresiz hissediyorum kendimi.
Biliyorum adet olup bitince yine aynı hevesle devam edeceğim ama dediğin gibi keşke o testi hiç yapmasaydım
canım yaa üzme kendini ne olur.biliyorum ve seni çoook iyi anlıyorum.ama hiç birimiz çaresiz değiliz.sadece kolay olmayacak bizimki bunu anladık demi.hem daha adette olmadın.bekleyelim bakalım.Çok kötüyüm ya .. artık çok çaresiz hissediyorum kendimi.
Biliyorum adet olup bitince yine aynı hevesle devam edeceğim ama dediğin gibi keşke o testi hiç yapmasaydım
İnşallah hayırlısıyla :)Hadi gözümüz aydın.İnşallah sonu gebelik olur.
Daha dur bakalım neden hemen ümitsizliğe düştün bi günün gelsin bakalım.
canım yaa üzme kendini ne olur.biliyorum ve seni çoook iyi anlıyorum.ama hiç birimiz çaresiz değiliz.sadece kolay olmayacak bizimki bunu anladık demi.hem daha adette olmadın.bekleyelim bakalım.
Senin yumurta yılan hikayesine döndü resmenKizlar az once tuvalette yine egg white akinti geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?