Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşılama için zaten çok ihtimal vermiyorlar. Ben beklemicem artık 3 yılı özelde yaptırcam. Ya o umut zaten hiçbir zaman kaybolmuyorda işte içten içe hissediyorsun aslında bu ay da olmadığını. Ben grip oldum ya bide acaba diyorum baş ağrısı ondan mı işte züğürt tesellisi bizimki de :)

valla benim özelde yaptırma imkanım yok şu an.hala düğün borcu ödüyoruz.inşallah seninde kendiliğinden olur..ya zaten o umut ve tesellimiz olmazsa bu kadar ay nasıl sabırla bekleyelim

valla benim özelde yaptırma imkanım yok şu an.hala düğün borcu ödüyoruz.inşallah seninde kendiliğinden olur..ya zaten o umut ve tesellimiz olmazsa bu kadar ay nasıl sabırla bekleyelim
Aynen canım umutlar bizi ayakta tutuyor zaten. Biliyorum Rabbim ona en çok ihtiyaç duyduğumuz zaman yollıcak bebeklerimizi

Aynen vardır kesin aktarda :)
Sağlıkla kucağına alır inşallah
Kiloyla hiç alakası yokya benim çevremde bir sürü kilosu fazla olan kadınlar hamile kaldırlar.. ben ideal kilodayım yememe içmeme çok dikkar ederim sürekli spor yapıyorum ama olmuyor işte :)

Benimde öyle kilom gayet normal ama işte öncelikle Allah ol desin. Bigün bizim için de dicek eminim :)

amann yaaa keşke yarınki ateşe göre yapsaydın.en azından ateş düşük çıkınca hiç yapmazdın.o tek çizgi daha çok moral bozuyor

Çok kötüyüm ya .. artık çok çaresiz hissediyorum kendimi.
Biliyorum adet olup bitince yine aynı hevesle devam edeceğim ama dediğin gibi keşke o testi hiç yapmasaydım

Biliyorum adet olup bitince yine aynı hevesle devam edeceğim ama dediğin gibi keşke o testi hiç yapmasaydım
Daha dur bakalım neden hemen ümitsizliğe düştün bi günün gelsin bakalım.

canım yaa üzme kendini ne olur.biliyorum ve seni çoook iyi anlıyorum.ama hiç birimiz çaresiz değiliz.sadece kolay olmayacak bizimki bunu anladık demi.hem daha adette olmadın.bekleyelim bakalım.

Daha dur bakalım neden hemen ümitsizliğe düştün bi günün gelsin bakalım.

canım yaa üzme kendini ne olur.biliyorum ve seni çoook iyi anlıyorum.ama hiç birimiz çaresiz değiliz.sadece kolay olmayacak bizimki bunu anladık demi.hem daha adette olmadın.bekleyelim bakalım.

Çok sağolun kızlar bir daha test asla yapmayacağım valla.. iki saattir bakıyorum uzun bakınca varla yok arasi cok cok cok hafif çizgi goruyorum sonra bi daha bakıyorum hiç bişe yok bembeyaz.. resmen bilinç altımla çizgi oluşturuyorum.
Artık adet olmaya odaklanacağım inşallah sizlerin güzel haberlerini alırım

Kizlar az once tuvalette yine egg white akinti geldi
Senin yumurta yılan hikayesine döndü resmen
dvtb ateş yükselmemiş fırlamış resmen bugünü de es geçmeyin

Meyveliturta19 cnm test negatif çıkmış ateş de düşmüş hayırlısı Rabbim daha fazla bekletmesin sizleri inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…