Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam canım öyle yapalım bugün de

Bende onu sormaya geldim benim ateş yüksek ama umudum yok pek gelecek gibi sanki hilallll i merak ettim ona geldim :))

hilallll canım baktım sana henüz girmemişsin var mı leke? Benim 3 gündür sabit 36,3 hayırlısı bakalım bekliyorum
kızlar günaydın.sabah henüz leke falan yoktu.gün içinde gelirmi bilmiyorum.inşallah gelmez.ama çok belim ağrıyor

Kızlar çok sağolun Allah herkese nasip etsin inşallah Veson içime doğmuş demek ki ailemizde varmış meğer gerçi Allah göstermesin ama riskli hala küçük olan geride biraz Allah hakkımızda hayırlısını versin sağlıkları yerinde olsun yeter benim için .süt maydonoz denedim ben folidays içtim soğan kürü yapmıştım eşime de çok değil 3-4 kere keçi boynuzu verdim sonuç böyle deneyin kızlar kaybınız olmaz

İkisini de sağlıkla kucağına almanı dilerim.

Belirti derseniz ben çok belirti yaşadım diyemem ama göğüslerim yanları kaşındı o dikkatimi çekmişti ateşim yüksekti birde WC de adete yakın yumurtlama akıntısı geldi o gelmezdi hemen test yaptım çıkmıştı hala daha da birşey hissetmiyorum sadece zayıf olduğum için karnım acayip şiş ve sert

senin kaçıncı günün bugün inşallah senin adetinde başlamaz kuzum aynen bugünü de atlatırsam umudum olur biraz
Benim 30. Günüm canım yumurtlama tarihimi bilsem heveslenebilirdim ama bilmediğim için çok heyecanlanmıyorum. Ama ateş 3 gündür sabitledi bakalım sonu hayır olsun. Sen sabah ölçtün mü peki ateşi

Benim 30. Günüm canım yumurtlama tarihimi bilsem heveslenebilirdim ama bilmediğim için çok heyecanlanmıyorum. Ama ateş 3 gündür sabitledi bakalım sonu hayır olsun. Sen sabah ölçtün mü peki ateşi
baktımda geçen ay 30.gün olmuşsun ama ateş daha düşükmüş 36.10.bence hala umut var senin günlerin değişir mi.benim standarttır. 28.gün olurum.bazen 27 olur.yok canım ölçmedim.bugün zaten sabaha kadar uyandım durdum.ölçsemde doğru sonuç olmazdı

Benim normalde hep 28 di sonra klomen kullandım önce 29 sonra 30 a çıktı ama son 5 ay hep 28 di. Kendime haftasonuna kadar zaman verdim dün akşam kasıklarıma kramplar girdi tamam dedim geliyor sabaha hazırlıklıydım ama olmadı

inşallah gelmez o kırmızılar.benimde pazar adet günüm.hafta sonuna kadar kazasız kırmızısız lekesiz gideriz umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…