Tamam canım öyle yapalım bugün deSenin yumurta yılan hikayesine döndü resmen
dvtb ateş yükselmemiş fırlamış resmen bugünü de es geçmeyin
@Ada Lovelace cnm test negatif çıkmış ateş de düşmüş hayırlısı Rabbim daha fazla bekletmesin sizleri inşallah
hilallll leke var mı
Bende onu sormaya geldim benim ateş yüksek ama umudum yok pek gelecek gibi sankihilallll i merak ettim ona geldim :))
kızlar günaydın.sabah henüz leke falan yoktu.gün içinde gelirmi bilmiyorum.inşallah gelmez.ama çok belim ağrıyorhilallll canım baktım sana henüz girmemişsin var mı leke? Benim 3 gündür sabit 36,3 hayırlısı bakalım bekliyorum
İkisini de sağlıkla kucağına almanı dilerim.Kızlar çok sağolun Allah herkese nasip etsin inşallahVeson içime doğmuş demek ki ailemizde varmış meğer gerçi Allah göstermesin ama riskli hala küçük olan geride biraz Allah hakkımızda hayırlısını versin sağlıkları yerinde olsun yeter benim için .süt maydonoz denedim ben folidays içtim soğan kürü yapmıştım eşime de çok değil 3-4 kere keçi boynuzu verdim sonuç böyle deneyin kızlar kaybınız olmaz
Amin kuzum inşallahİkisini de sağlıkla kucağına almanı dilerim.
Hadi inşallah gelmez. Bugünü de atlat sağ salimkızlar günaydın.sabah henüz leke falan yoktu.gün içinde gelirmi bilmiyorum.inşallah gelmez.ama çok belim ağrıyor
Bende seni merak ettim. İnşallah leke gelmez canım. Güzel haberler gelecek inşallah. .kızlar günaydın.sabah henüz leke falan yoktu.gün içinde gelirmi bilmiyorum.inşallah gelmez.ama çok belim ağrıyor
senin kaçıncı günün bugün inşallah senin adetinde başlamaz kuzumHadi inşallah gelmez. Bugünü de atlat sağ salimbende beklemedeyim hala
canım benim inşallah.bugünde bi lekesiz geçerse bir umudum olacak
Benim 30. Günüm canım yumurtlama tarihimi bilsem heveslenebilirdim ama bilmediğim için çok heyecanlanmıyorum. Ama ateş 3 gündür sabitledi bakalım sonu hayır olsun. Sen sabah ölçtün mü peki ateşisenin kaçıncı günün bugün inşallah senin adetinde başlamaz kuzumaynen bugünü de atlatırsam umudum olur biraz
inşallah canım.ama korkuyorum işte gün uzun her an gelebilir diye.bide adet sıkıntılarım başladı gerginlik bel ağrısı falan.hayırlısı olsunBende seni merak ettim. İnşallah leke gelmez canım. Güzel haberler gelecek inşallah. .
baktımda geçen ay 30.gün olmuşsun ama ateş daha düşükmüş 36.10.bence hala umut varBenim 30. Günüm canım yumurtlama tarihimi bilsem heveslenebilirdim ama bilmediğim için çok heyecanlanmıyorum. Ama ateş 3 gündür sabitledi bakalım sonu hayır olsun. Sen sabah ölçtün mü peki ateşi
Benim normalde hep 28 di sonra klomen kullandım önce 29 sonra 30 a çıktı ama son 5 ay hep 28 di. Kendime haftasonuna kadar zaman verdim dün akşam kasıklarıma kramplar girdi tamam dedim geliyor sabaha hazırlıklıydım ama olmadıbaktımda geçen ay 30.gün olmuşsun ama ateş daha düşükmüş 36.10.bence hala umut varsenin günlerin değişir mi.benim standarttır. 28.gün olurum.bazen 27 olur.yok canım ölçmedim.bugün zaten sabaha kadar uyandım durdum.ölçsemde doğru sonuç olmazdı
inşallah gelmez o kırmızılar.benimde pazar adet günüm.hafta sonuna kadar kazasız kırmızısız lekesiz gideriz umarımBenim normalde hep 28 di sonra klomen kullandım önce 29 sonra 30 a çıktı ama son 5 ay hep 28 di. Kendime haftasonuna kadar zaman verdim dün akşam kasıklarıma kramplar girdi tamam dedim geliyor sabaha hazırlıklıydım ama olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?