İnşallah canım. Seninde son 2 günün hakkımızda hayırlısı olsun. Ama adet belirtilerimin hepsini yaşadığım için biraz ümitsizim dün sabahtan bağırsak hareketlerim fazlalaştı akşamsa tuvalete gidemedim bile akim ölçülen ateşin önemi yok biliyorum ama dün ölçtüğümde 37,3 e kadar çıktı.inşallah gelmez o kırmızılar.benimde pazar adet günüm.hafta sonuna kadar kazasız kırmızısız lekesiz gideriz umarım
benimde adet belirtilerim var ama benim şu an ki tek odağım kahve lekelerin başlayıp başlamaması.hayırlısın olsun kuzum bekleyip göreceğizİnşallah canım. Seninde son 2 günün hakkımızda hayırlısı olsun. Ama adet belirtilerimin hepsini yaşadığım için biraz ümitsizim dün sabahtan bağırsak hareketlerim fazlalaştı akşamsa tuvalete gidemedim bile akim ölçülen ateşin önemi yok biliyorum ama dün ölçtüğümde 37,3 e kadar çıktı.
Senin yumurta yılan hikayesine döndü resmen
dvtb ateş yükselmemiş fırlamış resmen bugünü de es geçmeyin
Meyveliturta19 cnm test negatif çıkmış ateş de düşmüş hayırlısı Rabbim daha fazla bekletmesin sizleri inşallah
kuzum çok sağol.inşallah gelmez ya.şu an vücudumun her yerinde ağrı var.korkudan tuvalete gitmiyorumhilallll senin için geldim bugünü de atlatırız lekesiz inşallah adet belirtilerine takılma.. hamilelikte de aynıları oluyormuş
Aynen öyle oldu ama ya derecem bozuk ya da hic yumurtlamadim cunku bugun 36 cikti ates sonra hemen bi daha olctum 35.8Senin yumurta yılan hikayesine döndü resmen
Cnm valla bizimki saldım çayıra mevlam kayıra durumu oldu
Hayırlı neyse o olsunCnm valla bizimki saldım çayıra mevlam kayıra durumu olduo kadar seyrek ilişkilerle gebelik olursa şaşarım
canım valla hala leke falan yok.yarına kadar böyle giderse ateşime bir baksam mı acabahilallll heyecanla senden haber bekliyorum:)
Bence bakmalısın ortalama bu günlerde ateşin düşüşe geçiyor çünkü senin. Ee son iki günün kalmış zaten az çok fikrin olur dua ediyorum valla gelmesin diyecanım valla hala leke falan yok.yarına kadar böyle giderse ateşime bir baksam mı acaba
çok sağol canım.bakalım bugünü de atlatırsam her ihtimale karşı derecemi baş ucuma alırımBence bakmalısın ortalama bu günlerde ateşin düşüşe geçiyor çünkü senin. Ee son iki günün kalmış zaten az çok fikrin olur dua ediyorum valla gelmesin diye
canım valla hala leke falan yok.yarına kadar böyle giderse ateşime bir baksam mı acaba
Cnm valla bizimki saldım çayıra mevlam kayıra durumu olduo kadar seyrek ilişkilerle gebelik olursa şaşarım
4 buçuk aydır ayrıyız. O barışmak istiyor fakat ben henüz o kıvama gelemedim. Neyse pişman gibi . Bakalım canım. Herşeyin hayırlını diliyorum
bugün böyle geçsin de sizimi kırcan bakarım ateşime.hemde bi fikrim olurAy telefonum bozuldu sık giremiyorum şarjı hemen bitiyor bence de yarın bi ates yok .. çünkü biz heyecandan dayanamayız:)
onun pişman olduğuna az da olsa inancın varsa ve ona karşı sevgin hala devam ediyorsa bence ikinizde bir şansı daha hak ediyorsunuz...bak bişey anlatayım.ben 2015 te en yakın arkadaşımı trafik kazasında kaybettim.aynı kazada eşi,babası ve yeğenide öldü maalesef.o arabadan tek sağ çıkan annesi ve arkadaşımın 4 yaşındaki oğlu oldu.eşine ve çocuğuna çok aşıktı.şu hayatta tanıdığım en vefakâr eş,en sabırlı en mükemmel anneydi. ama hayat işte ne eşiyle birbirlerine doydular nede onlar evlatlarına doyabildi. o günden beri kaybetme korkusunu içimde yaşarım.hayat plan yapacak kadar sevdiklerimize kızacak,onlardan uzak kalacak kadar uzun değil.eğer sevginiz bakiyse ve aranızda yaşananlar aşılacak şeylerse denemekte fayda var derim.tabi karar senin kuzum4 buçuk aydır ayrıyız. O barışmak istiyor fakat ben henüz o kıvama gelemedim. Neyse pişman gibi . Bakalım canım. Herşeyin hayırlını diliyorum
Sağol canım benim. İnanıyorum sadece ben unutamıyorum. Herşeyin hayırlısı.onun pişman olduğuna az da olsa inancın varsa ve ona karşı sevgin hala devam ediyorsa bence ikinizde bir şansı daha hak ediyorsunuz...bak bişey anlatayım.ben 2015 te en yakın arkadaşımı trafik kazasında kaybettim.aynı kazada eşi,babası ve yeğenide öldü maalesef.o arabadan tek sağ çıkan annesi ve arkadaşımın 4 yaşındaki oğlu oldu.eşine ve çocuğuna çok aşıktı.şu hayatta tanıdığım en vefakâr eş,en sabırlı en mükemmel anneydi. ama hayat işte ne eşiyle birbirlerine doydular nede onlar evlatlarına doyabildi. o günden beri kaybetme korkusunu içimde yaşarım.hayat plan yapacak kadar sevdiklerimize kızacak,onlardan uzak kalacak kadar uzun değil.eğer sevginiz bakiyse ve aranızda yaşananlar aşılacak şeylerse denemekte fayda var derim.tabi karar senin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?