Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah gelmez o kırmızılar.benimde pazar adet günüm.hafta sonuna kadar kazasız kırmızısız lekesiz gideriz umarım
İnşallah canım. Seninde son 2 günün hakkımızda hayırlısı olsun. Ama adet belirtilerimin hepsini yaşadığım için biraz ümitsizim dün sabahtan bağırsak hareketlerim fazlalaştı akşamsa tuvalete gidemedim bile akim ölçülen ateşin önemi yok biliyorum ama dün ölçtüğümde 37,3 e kadar çıktı.

benimde adet belirtilerim var ama benim şu an ki tek odağım kahve lekelerin başlayıp başlamaması.hayırlısın olsun kuzum bekleyip göreceğiz

Aminn insallah aynen bugün değil ama yarın kesin adet olurum.. bir daha ki aya umutlar inşallah

Bence bakmalısın ortalama bu günlerde ateşin düşüşe geçiyor çünkü senin. Ee son iki günün kalmış zaten az çok fikrin olur dua ediyorum valla gelmesin diye
çok sağol canım.bakalım bugünü de atlatırsam her ihtimale karşı derecemi baş ucuma alırım

siz Veson 'a sordunuz biz de size soralım sizde durumlar nasıl? en son olumsuz şeyler vardı sanki yanlışsam düzeltin lütfen Cordelia
4 buçuk aydır ayrıyız. O barışmak istiyor fakat ben henüz o kıvama gelemedim. Neyse pişman gibi . Bakalım canım. Herşeyin hayırlını diliyorum

4 buçuk aydır ayrıyız. O barışmak istiyor fakat ben henüz o kıvama gelemedim. Neyse pişman gibi . Bakalım canım. Herşeyin hayırlını diliyorum

Durumu bilmiyorum.. inşallah hakkında en hayırlısı en güzeli neyse o olur.
Bir bakmışsın hersey rayına öyle bir oturmuş ki sen bile anlamamıssin.
Hatta öyle bir duruma geliyor ki insan iyi ki o kötü günleri yaşamışım diyorsun

onun pişman olduğuna az da olsa inancın varsa ve ona karşı sevgin hala devam ediyorsa bence ikinizde bir şansı daha hak ediyorsunuz...bak bişey anlatayım.ben 2015 te en yakın arkadaşımı trafik kazasında kaybettim.aynı kazada eşi,babası ve yeğenide öldü maalesef.o arabadan tek sağ çıkan annesi ve arkadaşımın 4 yaşındaki oğlu oldu.eşine ve çocuğuna çok aşıktı.şu hayatta tanıdığım en vefakâr eş,en sabırlı en mükemmel anneydi. ama hayat işte ne eşiyle birbirlerine doydular nede onlar evlatlarına doyabildi. o günden beri kaybetme korkusunu içimde yaşarım.hayat plan yapacak kadar sevdiklerimize kızacak,onlardan uzak kalacak kadar uzun değil.eğer sevginiz bakiyse ve aranızda yaşananlar aşılacak şeylerse denemekte fayda var derim.tabi karar senin kuzum

Sağol canım benim. İnanıyorum sadece ben unutamıyorum. Herşeyin hayırlısı.
Sizlerden bebek haberi gelince çok mutlu oluyorum. O yüzden inşallah hamilesindir ben seni tutuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…