Sağol canım. Herşey geçiyor ama biraz daha zamana ihtiyacım var. Sen bu ay çalışmalardan kaybettin eğer tutmadıysa... İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsın.Durumu bilmiyorum.. inşallah hakkında en hayırlısı en güzeli neyse o olur.
Bir bakmışsın hersey rayına öyle bir oturmuş ki sen bile anlamamıssin.
Hatta öyle bir duruma geliyor ki insan iyi ki o kötü günleri yaşamışım diyorsun
biz kadınlar biraz zor yumuşuyoruz.dediğin gibi hayırlısı neyse o olsun.ama sen bence mutlu olmayı hakkediyorsun,bende seni tutuyorumSağol canım benim. İnanıyorum sadece ben unutamıyorum. Herşeyin hayırlısı.
Sizlerden bebek haberi gelince çok mutlu oluyorum. O yüzden inşallah hamilesindir ben seni tutuyorum.
Aklımda, bende söylemeyi bekliyorumbiz kadınlar biraz zor yumuşuyoruz.dediğin gibi hayırlısı neyse o olsun.ama sen bence mutlu olmayı hakkediyorsun,bende seni tutuyorumhanı demiştin ya bana en çok senin hamile kalmanı ıstiyorum,nedenini hamile kaldığında söyleyeceğim diye.hamile olduğumda bunu sana sormayı bekliyorum bende
Canım yumurtlamadın bence. Henüz vücut hazır olmayabilir. Tez zamanda sağlıklı gebelik diliyorum sana...Aynen öyle oldu ama ya derecem bozuk ya da hic yumurtlamadim cunku bugun 36 cikti ates sonra hemen bi daha olctum 35.8
Maalesef bende aymi sorunu yasiyorumHayırlı sabahlar kızlar hamilelikten göbek te tüylenme sorununu yaşayanınız var mı ya benim başıma ilk defa geliyor
Sağol canım. Herşey geçiyor ama biraz daha zamana ihtiyacım var. Sen bu ay çalışmalardan kaybettin eğer tutmadıysa... İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsın.
Tebrikler canimBelirti derseniz ben çok belirti yaşadım diyemem ama göğüslerim yanları kaşındı o dikkatimi çekmişti ateşim yüksekti birde WC de adete yakın yumurtlama akıntısı geldi o gelmezdi hemen test yaptım çıkmıştı hala daha da birşey hissetmiyorum sadece zayıf olduğum için karnım acayip şiş ve sert
Hayirlisi hayirlisi. Sonu yeterki guzel olsun4 buçuk aydır ayrıyız. O barışmak istiyor fakat ben henüz o kıvama gelemedim. Neyse pişman gibi . Bakalım canım. Herşeyin hayırlını diliyorum
hadi hayırlısı olsun canım. iyi olmuş doktor işi.bencede bi gidin. en azından bişey varsa çaresine bakılırZaman herşeye çare olacak merak etme hiç senin için bol bol dua edeceğim.. herşeyi unutturacak sana eskisinden daha mutlu olursunuz inşallah ❤
Bu ay çok annemde kalmak zorunda kaldım.. saldım iyice dün testten sonra baya yıkım yaşadım :)
Eşim bugün geldi iyi bi doktor buldum, adet olunca direk gidiyoruz dedi.. belki de bi sorunumuz var bi gidelim :)
Sağol canım sen nasılsın nasıl gidiyor sıkıntıların var mıTebrikler canim
Canım baya şok yaşadım ailede varmış ama ben yeni öğrendim hamilelik baya zormuş ileriye doğru ve riskli üstelik ben çalışıyorum en azından kendi işimiz Allah verir kolaylığını inşallahCok zor geçti haftalar canim. Bulanti yorgunluk baygınlık halsizlik uykusuzluk.... ama şimdilerde daha iyiyim. Senin bi de ikizmis cok sevindim. Ben cok isterdim ikiz olmasini. Daha zor ikiz diolar ama olsun. Kendini cok yorma bol bol dinlen ve uyumaya calis canim
Amin canim rabbim gonlunu gore versin saglikli olsunlar. Bende calisiyorum hergun git gel 2 saat yolculuk yapiyirum. O yuzden cok zorlandım.Canım baya şok yaşadım ailede varmış ama ben yeni öğrendim hamilelik baya zormuş ileriye doğru ve riskli üstelik ben çalışıyorum en azından kendi işimiz Allah verir kolaylığını inşallahşimdilik iştahsızlık dışında sıkıntım yok annemler falan yardımcı olacaklar artık Hep ikiz kız erkek sevmişimdir bakalım bizim ne olacak hayırlı sağlıklı olsunlarda Allah isteyen herkese versin inşallah
hadi hayırlısı olsun canım. iyi olmuş doktor işi.bencede bi gidin. en azından bişey varsa çaresine bakılır
Günaydınn benden kötü haber var ateşim düştü bu ay da olmadı :) şimdi senden güzel haberler bekliyoruzkızlar günaydın.sabah ateşimi ölçtüm 36.6 çıktı ama kesintisiz bir uyku olmadı.gece sürekli uyandım.sabaha karşıda hep uyandım ve derin bi uykuya dalamadım.o yüzden ölçüm çok sağlıklı olmadı.dünde aynı şekilde sürekli uyanmıştım.ama hala leke yoktu sabah
Aynen öyle cnm nasipSık sık olunca da olmuyor :) Deli gibi korunup hamile kalanlara hayretle bakıyorum.. hepsi bahane Allah'ım ol desin yeter ki.. illa ki olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?