Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol canım. Herşey geçiyor ama biraz daha zamana ihtiyacım var. Sen bu ay çalışmalardan kaybettin eğer tutmadıysa... İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsın.

Sağol canım benim. İnanıyorum sadece ben unutamıyorum. Herşeyin hayırlısı.
Sizlerden bebek haberi gelince çok mutlu oluyorum. O yüzden inşallah hamilesindir ben seni tutuyorum.
biz kadınlar biraz zor yumuşuyoruz.dediğin gibi hayırlısı neyse o olsun.ama sen bence mutlu olmayı hakkediyorsun,bende seni tutuyorum hanı demiştin ya bana en çok senin hamile kalmanı ıstiyorum,nedenini hamile kaldığında söyleyeceğim diye.hamile olduğumda bunu sana sormayı bekliyorum bende

Aklımda, bende söylemeyi bekliyorum

Son düzenleme:
Sağol canım. Herşey geçiyor ama biraz daha zamana ihtiyacım var. Sen bu ay çalışmalardan kaybettin eğer tutmadıysa... İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsın.

Zaman herşeye çare olacak merak etme hiç senin için bol bol dua edeceğim.. herşeyi unutturacak sana eskisinden daha mutlu olursunuz inşallah ❤
Bu ay çok annemde kalmak zorunda kaldım.. saldım iyice dün testten sonra baya yıkım yaşadım :)
Eşim bugün geldi iyi bi doktor buldum, adet olunca direk gidiyoruz dedi.. belki de bi sorunumuz var bi gidelim :)

Tebrikler canim

hadi hayırlısı olsun canım. iyi olmuş doktor işi.bencede bi gidin. en azından bişey varsa çaresine bakılır

Cok zor geçti haftalar canim. Bulanti yorgunluk baygınlık halsizlik uykusuzluk.... ama şimdilerde daha iyiyim. Senin bi de ikizmis cok sevindim. Ben cok isterdim ikiz olmasini. Daha zor ikiz diolar ama olsun. Kendini cok yorma bol bol dinlen ve uyumaya calis canim

Canım baya şok yaşadım ailede varmış ama ben yeni öğrendim hamilelik baya zormuş ileriye doğru ve riskli üstelik ben çalışıyorum en azından kendi işimiz Allah verir kolaylığını inşallah şimdilik iştahsızlık dışında sıkıntım yok annemler falan yardımcı olacaklar artık Hep ikiz kız erkek sevmişimdir bakalım bizim ne olacak hayırlı sağlıklı olsunlarda Allah isteyen herkese versin inşallah

Amin canim rabbim gonlunu gore versin saglikli olsunlar. Bende calisiyorum hergun git gel 2 saat yolculuk yapiyirum. O yuzden cok zorlandım.

kızlar günaydın.sabah ateşimi ölçtüm 36.6 çıktı ama kesintisiz bir uyku olmadı.gece sürekli uyandım.sabaha karşıda hep uyandım ve derin bi uykuya dalamadım.o yüzden ölçüm çok sağlıklı olmadı.dünde aynı şekilde sürekli uyanmıştım.ama hala leke yoktu sabah

Günaydınn benden kötü haber var ateşim düştü bu ay da olmadı :) şimdi senden güzel haberler bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…