Aynen yarin yukselmezse adet geliyo demektir bu dusus yerlesme dususu mu acaba diye dusundum tam yerlesme olabilecek zaman cunkuonuda bekleyip göreceğiz canım.belki yarın ki ateşten belli olur biraz.
Olabilir yerleşme test için çok erken.kayıptan sonra ilk tablon o Yüzden nasıl olacak bilmiyorum.hep beraber bekleyip görelimAynen yarin yukselmezse adet geliyo demektir bu dusus yerlesme dususu mu acaba diye dusundum tam yerlesme olabilecek zaman cunku
Ameliyattan sonra ki ilk adetim degil ama digerleri hep 30 gunde oldu 2 kere adet oldum ikiside 30 gunde bir oldu bugun normalde adet gunum tabloya bakmazsak yarin test yapayim mi sence biOlabilir yerleşme test için çok erken.kayıptan sonra ilk tablon o Yüzden nasıl olacak bilmiyorum.hep beraber bekleyip görelim
Gününde olmuş olabilirsin ama vücut düzene girmemiş olabilir.yumurtlama gününe bakarak yarın test için erkenAmeliyattan sonra ki ilk adetim degil ama digerleri hep 30 gunde oldu 2 kere adet oldum ikiside 30 gunde bir oldu bugun normalde adet gunum tabloya bakmazsak yarin test yapayim mi sence bi
Olabilir yerleşme test için çok erken.kayıptan sonra ilk tablon o Yüzden nasıl olacak bilmiyorum.hep beraber bekleyip görelim
dvtb cnn senin ateş de güzel ama test için erken dpo 12 den önce test yapmayın
Meyveliturta19 cnm çok geçmiş olsun
U Uyesennur maşallah paşaya
Sağlıkla gelsin inşaallahBelli şekerim erkek:)
çok geçmiş olsun inşallah bebişe hazırlık sancılarıdır bunlarAminn inşallah
Normalde de çok ağrılı olurdum ama bu sefer ki düşmanımın başına vermesin Allah..
Allahtan eşim evdeydi.. gerçi onunda ödü koptu arabaya bile zor gittim az daha ambulans çağırıyordu.
Magata baskı sanki sürekli tuvaletim varmış gibi hissediyordum.. kusma, soğuk ter, sanki biri kasıklarımdan bıcaklıyor gibi şiddetli karın kasık ağrıları en son boğuluyormuşum gibi hissettim nefes alamamaya yutkunamamaya başladım.. 2 ilaç içtim geçmedi. Acilde iğne yaptılar o bile çok zaman sonra etkisini gösterdi bir ara taş falan düşürüyorum sandım
çok geçmiş olsun inşallah bebişe hazırlık sancılarıdır bunlar
Canım güzel bir yumurta çatlamış. 36.9 yafa 37 önemli değil. Umarım tutmuştur. Bekleyeceğiz.bişey sormak istiyorum bu sabah ateş ölçümü yaparken ölçtüm uykulu çok anlamadım 36.9 gördüm bir-iki dakika sonra tekrar ölçtüm 37.00 oldu ama ben ilk değeri girdim sonra 37 girdim sonra tekrar 36.9 girdim doğrumu yaptım bilemedim kafamda deli sorularVeson Cordelia en son bırak sen ölçme diyecekler
Evet dil altından her sabah aynı saatte ölçüyorum.Griptim 5-6 gündür.Aaa etkiler mi o,bencede çok saçma gidiyor ateş,ondan mı acaba?OzgeMeteMoms canım sen ateşi nasıl ölçüyorsun? Dil altından mı? Grip falan değilsin di mi? Ateş çok değişik.
Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim,gün içinde hep 37 falan çıkardı ateşim,sabahları 36.7 civarındaydıHanimlar bisey sorcam sabah atesinden ziyade gun icinde de ateşin yüksek olmasi onemli mi mesela benim suan atesim 37.1 cikti
Benim sabahlari o kadar yuksek degil tabloma bakabilirsinGeçen ay kimyasal gebelik geçirdim,gün içinde hep 37 falan çıkardı ateşim,sabahları 36.7 civarındaydı
Tabloya göre 24.gün mü yumurtladin yani.Ayyy bide benimkine bak,rezillikBenim sabahlari o kadar yuksek degil tabloma bakabilirsin
Tabloya gore öyle ama emin degilim seninki grip oldugun icin oyle benceTabloya göre 24.gün mü yumurtladin yani.Ayyy bide benimkine bak,rezillik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?