Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen yarin yukselmezse adet geliyo demektir bu dusus yerlesme dususu mu acaba diye dusundum tam yerlesme olabilecek zaman cunku
Olabilir yerleşme test için çok erken.kayıptan sonra ilk tablon o Yüzden nasıl olacak bilmiyorum.hep beraber bekleyip görelim
dvtb cnn senin ateş de güzel ama test için erken dpo 12 den önce test yapmayın

Meyveliturta19 cnm çok geçmiş olsun

U Uyesennur maşallah paşaya

Olabilir yerleşme test için çok erken.kayıptan sonra ilk tablon o Yüzden nasıl olacak bilmiyorum.hep beraber bekleyip görelim
Ameliyattan sonra ki ilk adetim degil ama digerleri hep 30 gunde oldu 2 kere adet oldum ikiside 30 gunde bir oldu bugun normalde adet gunum tabloya bakmazsak yarin test yapayim mi sence bi

Ameliyattan sonra ki ilk adetim degil ama digerleri hep 30 gunde oldu 2 kere adet oldum ikiside 30 gunde bir oldu bugun normalde adet gunum tabloya bakmazsak yarin test yapayim mi sence bi
Gününde olmuş olabilirsin ama vücut düzene girmemiş olabilir.yumurtlama gününe bakarak yarın test için erken

çok geçmiş olsun inşallah bebişe hazırlık sancılarıdır bunlar

bişey sormak istiyorum bu sabah ateş ölçümü yaparken ölçtüm uykulu çok anlamadım 36.9 gördüm bir-iki dakika sonra tekrar ölçtüm 37.00 oldu ama ben ilk değeri girdim sonra 37 girdim sonra tekrar 36.9 girdim doğrumu yaptım bilemedim kafamda deli sorular Veson Cordelia en son bırak sen ölçme diyecekler

Canım güzel bir yumurta çatlamış. 36.9 yafa 37 önemli değil. Umarım tutmuştur. Bekleyeceğiz.

Selam kizlar atesim bugun yine 36.2 cikti ama tabloya gore erken sanki adet icin umarim yukselir tekrar mide yanmam devam ediyor arada kasik agrisi var baska belirti yok

Hanimlar bisey sorcam sabah atesinden ziyade gun icinde de ateşin yüksek olmasi onemli mi mesela benim suan atesim 37.1 cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…