Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet dil altından her sabah aynı saatte ölçüyorum.Griptim 5-6 gündür.Aaa etkiler mi o,bencede çok saçma gidiyor ateş,ondan mı acaba?
Bu durumda ateşin bir kaç gün yüksek olması gripten olabilir. Bende kimyasal gebelik geçirdim. Sonrasında böyle bir tablom olmadı. Geç yumurtlamıştım. 7-8 gün. Takip edelim ateşi. O mavi çizgi nasıl oldu?

Manuel olarak çektim çizgiyi.Ateş saçma gidince uygulama kırmızı çizgiyi kaldırdı.Bende ayarı değiştirip manuel çektim çizgiyi.Bu durumda hâlâ yumurtlamamis olabilirim o zaman.

Selam kizlar bu ayki tablom böyle ne dusunuyosunuz? 16.gun 2 damla kan geldi yumurtlama kanamasi diye dusundum ama ovulasyon testi tam pozitif olmadi. Ama her zamankinden daha belirgindi t cizgisi ondan 2 gun sonrada hergun daha belirsiz cikti acaba yorumlaya bilirmisiniz?

Günaydın kızlar bugün bat günü test yaptım negatif ama gelen giden yok normalde leke olurdu olmadı bakalım hayırlısı ateşim ne söylüyor ki acaba Veson

Benimde dpo 11 test yaptim cikmadi kan vermeye gidiyorum şimdi eger negatif cikarsa adet olmam için ilac verir en azindan

dvtb canim senin adet günun bugun degil dpo 11desin daha 3 gun sonra adet gunun yumurtlama gunune gore
benim adet günüm şaşmaz ki genelde 30 günde bir olurum düzenlidir tabloyu okumayı bilmiyorum ama normal adet takibime göre bugün olmam gerekti ama henüz olmadım bakalım

benim adet günüm şaşmaz ki genelde 30 günde bir olurum düzenlidir tabloyu okumayı bilmiyorum ama normal adet takibime göre bugün olmam gerekti ama henüz olmadım bakalım
Benimde sasmazdi 10unda olmam gerekiyodu olmadim cunku gec yumurtladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…