- 4 Ağustos 2018
- 3.420
- 6.918
- 158
Olabilir.4ünden beri griptim bugün atlattım.Bakalım ak koyun kara koyun belli olur yakında.Hayırlısı..Tabloya gore öyle ama emin degilim seninki grip oldugun icin oyle bence
Ben yarin atesim dusuk cikmazsa test yapmayi dusunuyorumOlabilir.4ünden beri griptim bugün atlattım.Bakalım ak koyun kara koyun belli olur yakında.Hayırlısı..
Acele etme dicem ama insan umut ediyor,sabırsızlanıyor.Hakkında hayırlısı❤Ben yarin atesim dusuk cikmazsa test yapmayi dusunuyorum
Bu durumda ateşin bir kaç gün yüksek olması gripten olabilir. Bende kimyasal gebelik geçirdim. Sonrasında böyle bir tablom olmadı. Geç yumurtlamıştım. 7-8 gün. Takip edelim ateşi. O mavi çizgi nasıl oldu?Evet dil altından her sabah aynı saatte ölçüyorum.Griptim 5-6 gündür.Aaa etkiler mi o,bencede çok saçma gidiyor ateş,ondan mı acaba?
Manuel olarak çektim çizgiyi.Ateş saçma gidince uygulama kırmızı çizgiyi kaldırdı.Bende ayarı değiştirip manuel çektim çizgiyi.Bu durumda hâlâ yumurtlamamis olabilirim o zaman.Bu durumda ateşin bir kaç gün yüksek olması gripten olabilir. Bende kimyasal gebelik geçirdim. Sonrasında böyle bir tablom olmadı. Geç yumurtlamıştım. 7-8 gün. Takip edelim ateşi. O mavi çizgi nasıl oldu?
Bence yumurtlamamış olma ihtimalin yüksek. Çalışmaları atlama.Manuel olarak çektim çizgiyi.Ateş saçma gidince uygulama kırmızı çizgiyi kaldırdı.Bende ayarı değiştirip manuel çektim çizgiyi.Bu durumda hâlâ yumurtlamamis olabilirim o zaman.
Kaç günde bir adet oluyorsun
Ateş güzel gidiyor test için erken hayırlısı bakalımGünaydın kızlar bugün bat günü test yaptım negatif ama gelen giden yok normalde leke olurdu olmadı bakalım hayırlısı ateşim ne söylüyor ki acabaVeson
Canım tablona bakıyorum bende hergün, hamile olduğunu düşünüyorum inşallah öylesindir.Günaydın kızlar bugün bat günü test yaptım negatif ama gelen giden yok normalde leke olurdu olmadı bakalım hayırlısı ateşim ne söylüyor ki acabaVeson
inşallah canım ama olsa testte çıkmaz mıydıCanım tablona bakıyorum bende hergün, hamile olduğunu düşünüyorum inşallah öylesindir.
canım bazen çıkmayabiliyor. tabloya göre bakarsak daha erken olabilir test için.dpo 14 te tekrarlarsın testi .inşallah o zamana kadar ateşin düşmez ve güzel haberini duyarızinşallah canım ama olsa testte çıkmaz mıydı
benim adet günüm şaşmaz ki genelde 30 günde bir olurum düzenlidir tabloyu okumayı bilmiyorum ama normal adet takibime göre bugün olmam gerekti ama henüz olmadım bakalımdvtb canim senin adet günun bugun degil dpo 11desin daha 3 gun sonra adet gunun yumurtlama gunune gore
amin canım benim inşallah bakalım hayırlısı olsuncanım bazen çıkmayabiliyor. tabloya göre bakarsak daha erken olabilir test için.dpo 14 te tekrarlarsın testi .inşallah o zamana kadar ateşin düşmez ve güzel haberini duyarız
Benimde sasmazdi 10unda olmam gerekiyodu olmadim cunku gec yumurtladimbenim adet günüm şaşmaz ki genelde 30 günde bir olurum düzenlidir tabloyu okumayı bilmiyorum ama normal adet takibime göre bugün olmam gerekti ama henüz olmadım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?