Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben ateş ölçmeye bu ay başladım. Tablomla alakalı yardımcı olabilirmisiniz acaba?Yarın adet günüm. Kasıklarım ağrıyor adet olacakmışım gbi

Negatif cikti kizlar 1.2 deger
canım hayırlısı olsun inşallah.inanıyorum en kısa zamanda sağlıklı bir gebeliğin olacak.. arkadaşımın abisinin eşi hamileydi.9.ayı tamamlamış.herşeyine bakılmış herşeyi gayet yolunda sağlıklı bir bebekmiş.tam doğuma almışlar bebek anne karnında ölmüş geçen hafta olmuş ama ben dün öğrendim.o kadar olsun diye uğraşıyoruz hep hayırlısını diliyoruz ama gerçekten hayırlısı olsun.o kızın yerine koydumda kendimi Allahım kimseye yaşatmasın.

Kızlar merhaba
Doktordan geldim size de yazayım dedim..
Alttan muayene oldum .. enfeksiyon varmış hala bende ve adam dediki sol yumurtan enfeksiyondan çok etkilenmiş.
Kronikleşmiş sende bu yeni bir enfeksiyon değil dedi.
Ki cidden öyle çok sık sistit oluyordum.. bekarlığımdan beri.

Sağ yumurtam gayet iyi durumdaymış.. olursa sağdan olacakmış. Tahminen 5 gün sonra çatlar dedi şuan 14.66mm

Eşime ve bana enfeksiyon için ilaç yazdı.. yumurtlamaya kadar etkisini gösterir dedi.
Eşimden sperm testi istedi 3 ay sonra tekrar çağırdı bizi.

Çok ilgili, kibar bi doktordu. Folik asit kullanayım mı dedim.. hiç gerek yok dedi.

Eger 3 ay içinde olmazsa rahim filmi isteyebilir benden..
Tamamen sağlıklı olsanız dahi hamilelik şansı %25 tir. O yüzden stres yapmayın 1-2 sene olmaması çok normal dedi

hadi hayırlısı olsun canım.inşallah şu gelen yumurtayı yakalarsınız

gelmiş geçmiş olsun en azından bilgin var artık ne yapman gerektiği konusunda da yönlendirilmişsiniz inşallah bi daha ki ay sizin olur ve güzel haberler alırsınız

gelmiş geçmiş olsun en azından bilgin var artık ne yapman gerektiği konusunda da yönlendirilmişsiniz inşallah bi daha ki ay sizin olur ve güzel haberler alırsınız

İnşallah ya hepimizin olur..
Şuan hiç ağrım olmamasına rağmen enfeksiyon çıktı resmen.
Ve kronikleşmiş.. yumurtaya bile zarar vermiş. Kızlar sizde çok dikkat edin
Burayada yazıyordum sürekli akıntı sorunum var yumurtlamayi anlayamıyorum diye bu yüzdenmiş akıntım

hadi hayırlısı olsun canım.inşallah şu gelen yumurtayı yakalarsınız

İnşallah ya 2 gün sonra baslayın dedi :) Bir de dediki kız uzun yaşıyor erkek kısa
Önceden başlarsanız kız olma şansını arttırırsınız :) Şaka bi yana olsunda sağlıklı kız erkek hiç farketmez hatta ikiside olsa süper olur

aynen sağlıklı olsun sağlıkla kucağımıza allalımda kız ya da erkek hiç farketmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…