inşallah pozitif gelir sonuç canımBenimde dpo 11 test yaptim cikmadi kan vermeye gidiyorum şimdi eger negatif cikarsa adet olmam için ilac verir en azindan
inşallah pozitif çıkar sonuç canımBenimde dpo 11 test yaptim cikmadi kan vermeye gidiyorum şimdi eger negatif cikarsa adet olmam için ilac verir en azindan
öyle düşünmüyoruz her ay yeni ümit yeni çaba yeni maçlar varTesti verdim 3 4 saat sonra cikacakmis ama hic umidim yok kizlar niyeyse
hayırlısı ama adet olana kadar hala ümit vardırNegatif cikti kizlar 1.2 deger
Yok canim cok dusuk olsaydi cikardihayırlısı ama adet olana kadar hala ümit vardır
canım hayırlısı olsun inşallah.inanıyorum en kısa zamanda sağlıklı bir gebeliğin olacak.. arkadaşımın abisinin eşi hamileydi.9.ayı tamamlamış.herşeyine bakılmış herşeyi gayet yolunda sağlıklı bir bebekmiş.tam doğuma almışlar bebek anne karnında ölmüşNegatif cikti kizlar 1.2 deger
canım tablon sayfada görünmüyor maalesefBen ateş ölçmeye bu ay başladım. Tablomla alakalı yardımcı olabilirmisiniz acaba?Yarın adet günüm. Kasıklarım ağrıyor adet olacakmışım gbi
hadi hayırlısı olsun canım.inşallah şu gelen yumurtayı yakalarsınızKızlar merhaba
Doktordan geldim size de yazayım dedim..
Alttan muayene oldum .. enfeksiyon varmış hala bende ve adam dediki sol yumurtan enfeksiyondan çok etkilenmiş.
Kronikleşmiş sende bu yeni bir enfeksiyon değil dedi.
Ki cidden öyle çok sık sistit oluyordum.. bekarlığımdan beri.
Sağ yumurtam gayet iyi durumdaymış.. olursa sağdan olacakmış. Tahminen 5 gün sonra çatlar dedi şuan 14.66mm
Eşime ve bana enfeksiyon için ilaç yazdı.. yumurtlamaya kadar etkisini gösterir dedi.
Eşimden sperm testi istedi 3 ay sonra tekrar çağırdı bizi.
Çok ilgili, kibar bi doktordu. Folik asit kullanayım mı dedim.. hiç gerek yok dedi.
Eger 3 ay içinde olmazsa rahim filmi isteyebilir benden..
Tamamen sağlıklı olsanız dahi hamilelik şansı %25 tir. O yüzden stres yapmayın 1-2 sene olmaması çok normal dedi
gelmiş geçmiş olsun en azından bilgin var artık ne yapman gerektiği konusunda da yönlendirilmişsiniz inşallah bi daha ki ay sizin olur ve güzel haberler alırsınızKızlar merhaba
Doktordan geldim size de yazayım dedim..
Alttan muayene oldum .. enfeksiyon varmış hala bende ve adam dediki sol yumurtan enfeksiyondan çok etkilenmiş.
Kronikleşmiş sende bu yeni bir enfeksiyon değil dedi.
Ki cidden öyle çok sık sistit oluyordum.. bekarlığımdan beri.
Sağ yumurtam gayet iyi durumdaymış.. olursa sağdan olacakmış. Tahminen 5 gün sonra çatlar dedi şuan 14.66mm
Eşime ve bana enfeksiyon için ilaç yazdı.. yumurtlamaya kadar etkisini gösterir dedi.
Eşimden sperm testi istedi 3 ay sonra tekrar çağırdı bizi.
Çok ilgili, kibar bi doktordu. Folik asit kullanayım mı dedim.. hiç gerek yok dedi.
Eger 3 ay içinde olmazsa rahim filmi isteyebilir benden..
Tamamen sağlıklı olsanız dahi hamilelik şansı %25 tir. O yüzden stres yapmayın 1-2 sene olmaması çok normal dedi
canım rica ederim de bu linklede açılmadı.sayfanın başında nasıl link yollandığı yazıyordu galiba.yada tekrar fotosunu çekip yüklemeyi dene istersenhttps://fertilityfriend.com/ttc/index.php böyle göndersem açılır umarım. teşekkür ederim ilgilendiğin için canım.
gelmiş geçmiş olsun en azından bilgin var artık ne yapman gerektiği konusunda da yönlendirilmişsiniz inşallah bi daha ki ay sizin olur ve güzel haberler alırsınız
hadi hayırlısı olsun canım.inşallah şu gelen yumurtayı yakalarsınız
aynen sağlıklı olsun sağlıkla kucağımıza allalımda kız ya da erkek hiç farketmezİnşallah ya 2 gün sonra baslayın dedi :) Bir de dediki kız uzun yaşıyor erkek kısa
Önceden başlarsanız kız olma şansını arttırırsınız :) Şaka bi yana olsunda sağlıklı kız erkek hiç farketmez hatta ikiside olsa süper olur
Yarın ateş düşmezse test yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?