- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
aynen sağlıklı olsun sağlıkla kucağımıza allalımda kız ya da erkek hiç farketmez
inşallah düşmezYarın ateş düşmezse test yap
inşallah düşmez teşekkür ederim hala umut var gbi o zaman. kasık ağrısı da olmayaydı iyiydi de.Yarın ateş düşmezse test yap
normal canım o kadar olur.Şimdi eve geldimde peçeteye leke şeklinde kanama geliyor normal durum mu alttan muayenede
inşallah bebişin seninledir canım.tablon bu haliyle gayet iyi.inşallah yarınada ateşin düşmez
benim adet günüm şaşmaz ki genelde 30 günde bir olurum düzenlidir tabloyu okumayı bilmiyorum ama normal adet takibime göre bugün olmam gerekti ama henüz olmadım bakalım
normal canım o kadar olur.
inşallah düşmez
inşallah düşmez teşekkür ederim hala umut var gbi o zaman. kasık ağrısı da olmayaydı iyiydi de.
amin canımmm. minnettarım. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahinşallah bebişin seninledir canım.tablon bu haliyle gayet iyi.inşallah yarınada ateşin düşmez
amin canım inşallah öyledir. Seninde meleğin bir an önce gelir inşallahHamilelik belirtileri ile adet aynı zaten o yüzden kasık ağrılarına takılma inşallah bebeğinin ağrılarıdır onlar
inşallah canım hayırlısıyla bakalımGeç yumurtlamalarda genelde çıkmıyor teste 2 gün daha bekleyelim ateşine gıre tekrar bir test yaparsın inşallah hamilesindir
normal canım sıkıntı yapmaŞimdi eve geldimde peçeteye leke şeklinde kanama geliyor normal durum mu alttan muayenede
normal canım sıkıntı yapma
Benim düzensiz canım bazen 30 bazen 40 bazen 2 ay olmadigim oluyo. Bu sabah 36.4 oldu ateş.Kaç günde bir adet oluyorsun
24. Gün yumurtlamışsın gibi geldiBenim düzensiz canım bazen 30 bazen 40 bazen 2 ay olmadigim oluyo. Bu sabah 36.4 oldu ateş.
Kiminin cikmayabiliyo canım nasip kısmet inşallah vardirinşallah canım ama olsa testte çıkmaz mıydı
Geçmiş olsun. Önümüzde ki ay senin ve tüm isteyenlerin ayı olsun inşallah. Bende perşembe günü doktora gideceğim, iyi haberlerle dönerim inşallah.Kızlar merhaba
Doktordan geldim size de yazayım dedim..
Alttan muayene oldum .. enfeksiyon varmış hala bende ve adam dediki sol yumurtan enfeksiyondan çok etkilenmiş.
Kronikleşmiş sende bu yeni bir enfeksiyon değil dedi.
Ki cidden öyle çok sık sistit oluyordum.. bekarlığımdan beri.
Sağ yumurtam gayet iyi durumdaymış.. olursa sağdan olacakmış. Tahminen 5 gün sonra çatlar dedi şuan 14.66mm
Eşime ve bana enfeksiyon için ilaç yazdı.. yumurtlamaya kadar etkisini gösterir dedi.
Eşimden sperm testi istedi 3 ay sonra tekrar çağırdı bizi.
Çok ilgili, kibar bi doktordu. Folik asit kullanayım mı dedim.. hiç gerek yok dedi.
Eger 3 ay içinde olmazsa rahim filmi isteyebilir benden..
Tamamen sağlıklı olsanız dahi hamilelik şansı %25 tir. O yüzden stres yapmayın 1-2 sene olmaması çok normal dedi
Geçmiş olsun. Önümüzde ki ay senin ve tüm isteyenlerin ayı olsun inşallah. Bende perşembe günü doktora gideceğim, iyi haberlerle dönerim inşallah.
Amin. Evet kontrol için bi hormon test sonuçlarımı gostercem bakalım ne dicek. İnşallah olumsuz bişey yoktur.Amin hepimiz için inşallahh ❤ Güzel haberlerle gel bize kontrol için mi gideceksin
Amin. Evet kontrol için bi hormon test sonuçlarımı gostercem bakalım ne dicek. İnşallah olumsuz bişey yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?