adet olana kadar hala ümit var demiştim hadi hayırlısı inşallah pozitife döner canımKizlar bugun sonucumu gostermeye gittigimde gec yumurtladigimi soyleyince doktor ayin 17sinde adet olmazsan tekrar test yapacaz pozitife donebilir ilac yazmiyorum dedi
Canim bide rahim kalinligina bakti gecenki dis gebeliğimdekine gore daha kalındıadet olana kadar hala ümit var demiştim hadi hayırlısı inşallah pozitife döner canım
hadi inşallah bir mucize olurda meleğin gelir canım.Kizlar bugun sonucumu gostermeye gittigimde gec yumurtladigimi soyleyince doktor ayin 17sinde adet olmazsan tekrar test yapacaz pozitife donebilir ilac yazmiyorum dedi
bu da iyi bişey sanırım hadi bakalım hayırlı haberler ver bizlere inşallahCanim bide rahim kalinligina bakti gecenki dis gebeliğimdekine gore daha kalındı
dpo 12 desin.gebelik varsa kanda çıkar zaten.dediğin gibi yoksada adeti beklersin kafan rahatlar.varsa da bir an önce o mutluluğu tatmış olursunbenim testim hala negatif yarın kan testi mi versem acaba en azından kafam rahatlar
benim testim hala negatif yarın kan testi mi versem acaba en azından kafam rahatlar
Kizlar ben kan testi yaptirdigimda dpo 11di ama doktor degisebilir diyor adet gecince yaptir bencedpo 12 desin.gebelik varsa kanda çıkar zaten.dediğin gibi yoksada adeti beklersin kafan rahatlar.varsa da bir an önce o mutluluğu tatmış olursun
canım ben geçen ayda ovülasyon ile takip etmiştim ve yine 20.gün yumurtlama olmuştu ama 30 günde adet oldum yani bundan önceki adet tarihimKizlar ben kan testi yaptirdigimda dpo 11di ama doktor degisebilir diyor adet gecince yaptir bence
Canım bence bugünden başla bir gün boşlukla devam et olacaksa sık ilişki olmadan bile oluyor biliyorsun hem sperm kaliteside düşmemiş olur benceKızlar doktor 5 gun sonra catlar dedi bana dün
Bugün 10. gündeyim 14.gün çatlayacak büyük ihtimal
Şimdi ben 11, 12, 13, 14 full değerlendireyim mi? Yoksa 11, 13 gün aşırı mı yapayım?
Ya da 11, 13, 14 mü yapayım 12.günü boş geçeyim mi ?
her gün değerlendirmek şansı azaltır mı ara verip mi yapayım kafam karıştı
Canım bence bugünden başla bir gün boşlukla devam et olacaksa sık ilişki olmadan bile oluyor biliyorsun hem sperm kaliteside düşmemiş olur bence
adet oldum kızlar
iki gündür gribim belki de ondan ateşim yüksek çıktı inşallah canım bi daha ki ay hepimizin ayı olsun inşallahHadiya tablon çok iyi gidiyordu.. demek ki yüksek ateşle adet oluyorsun.
Bir daha ki ay inşallah senin ayın olur üzme kendini olana kadar devam bi kac gün dinlenmiş olursun
iki gündür gribim belki de ondan ateşim yüksek çıktı inşallah canım bi daha ki ay hepimizin ayı olsun inşallah
canım hayırlısı olsun.denemeye devam.yapacak başka birşeyimiz yok maalesef.gene birlikte umut etmeye devam ediyoruz birlikteadet oldum kızlar
aynen öyle canım işte yaş ileri olunca insan biraz üzülüyor bi daha olmayacak korkusu yaşıyor tedirgin oluyorcanım hayırlısı olsun.denemeye devam.yapacak başka birşeyimiz yok maalesef.gene birlikte umut etmeye devam ediyoruz birlikte
aynı korkuları bende yaşıyorum zaman zaman.hatta çoğunlukla yaşıyorum.inşallah korkularımız en kısa zamanda son bulur.aynen öyle canım işte yaş ileri olunca insan biraz üzülüyor bi daha olmayacak korkusu yaşıyor tedirgin oluyor
Hadi yaadet oldum kızlar
sağol canım Allah razı olsunÇok geçmiş olsun iyice dinlen yorma kendini birdaha ki aya iyilesmiş olarak başlarsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?