inşallah canım inşallah Rabbim bizimde kucağımızı doldururaynı korkuları bende yaşıyorum zaman zaman.hatta çoğunlukla yaşıyorum.inşallah korkularımız en kısa zamanda son bulur.
evetHadi ya
benim bildiğim tam anlamıyla kanamanın başladığı gün adetin ilk günü olarak sayılıyor.ben kanamam başlayınca adet olarak giriyorum.gelen kahve lekeleri saymıyorumevetyani leke oldum gördüm leke de olsa girilmesi gerekiyor diye tabloya girdim umarım doğru yapmışımdır
Aynen tam bir mucize olur sanki hamile gibi hissediyorum ama bilmiyorum mesela gun icinde de atesim cok yuksek yatmadan olcuyorum hep 37 cikiyorhadi inşallah mucize olur
canım ben ilk defa ateş ölçme yöntemini kullanıyorum ve ilk sayfadan okuyarak vebenim bildiğim tam anlamıyla kanamanın başladığı gün adetin ilk günü olarak sayılıyor.ben kanamam başlayınca adet olarak giriyorum.gelen kahve lekeleri saymıyorum
canım eğer henüz kırmızıya dönmediyse lekelerin stopping olarak girebilirsin bugünü.canım ben ilk defa ateş ölçme yöntemini kullanıyorum ve ilk sayfadan okuyarak veVeson sayesinde bişeyler yapmaya çalıştım bilmiyorum
tamam canım çok sağolcanım eğer henüz kırmızıya dönmediyse lekelerin stopping olarak girebilirsin bugünü.
Benim hep kanama ile Başlıyor.hep leke ile başlıyorsa leke gir.yoksa mensesevetyani leke oldum gördüm leke de olsa girilmesi gerekiyor diye tabloya girdim umarım doğru yapmışımdır
Benim de normalde leke olurdu ama düşükten sonra direk kanama ile başlıyor leke sandım önce sonra baktım kanama yeniden düzelttimBenim hep kanama ile Başlıyor.hep leke ile başlıyorsa leke gir.yoksa menses
Bir de leke kahverenkse spotting gir.
Geçmiş olsun. Bi daha ki sefere inşallah.adet oldum kızlar
Kaç yaşındasınaynen öyle canım işte yaş ileri olunca insan biraz üzülüyor bi daha olmayacak korkusu yaşıyor tedirgin oluyor
38 canımKaç yaşındasın
Olsun canim no panik 45 e kadar yolumuz var halam 45 de doğurdu38 canım
Birdaki aya inşallah mucizen gelir canım.38 canım
inşallah canım inşallahBirdaki aya inşallah mucizen gelir canım.
Tam sana yazmak için girdim canım mesajı gördüm çok şükür kalp atışlarını gördüm gayet sağlıklı kızımda yanımdaydı gördü çok mutlu oldu sevinçten ağladı.dr um küçük anne diye hitap etti kızıma çok duygulandım umarım böyle sağlıklı devam eder minik mucizem ... en yakın zamanda seninde sağlıklı gebelik haberini almak nasip olsun canım bunu çok içten diliyorum.Dualarım seninle ve bütün isteyen arkadaşlara inşallah
Adet olcam heralde ya çok çabuk düştü ateşim.24. Gün yumurtlamışsın gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?