Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet yani leke oldum gördüm leke de olsa girilmesi gerekiyor diye tabloya girdim umarım doğru yapmışımdır
benim bildiğim tam anlamıyla kanamanın başladığı gün adetin ilk günü olarak sayılıyor.ben kanamam başlayınca adet olarak giriyorum.gelen kahve lekeleri saymıyorum

benim bildiğim tam anlamıyla kanamanın başladığı gün adetin ilk günü olarak sayılıyor.ben kanamam başlayınca adet olarak giriyorum.gelen kahve lekeleri saymıyorum
canım ben ilk defa ateş ölçme yöntemini kullanıyorum ve ilk sayfadan okuyarak ve Veson sayesinde bişeyler yapmaya çalıştım bilmiyorum

evet yani leke oldum gördüm leke de olsa girilmesi gerekiyor diye tabloya girdim umarım doğru yapmışımdır
Benim hep kanama ile Başlıyor.hep leke ile başlıyorsa leke gir.yoksa menses
Bir de leke kahverenkse spotting gir.

Benim hep kanama ile Başlıyor.hep leke ile başlıyorsa leke gir.yoksa menses
Bir de leke kahverenkse spotting gir.
Benim de normalde leke olurdu ama düşükten sonra direk kanama ile başlıyor leke sandım önce sonra baktım kanama yeniden düzelttim

Kizlar ya dusundukce aklima dank ediyor doktor bana direk ilac yazacakti adet olayim diye ben gec yumurtladim ates olcme yonteminden biliyorum dedim o zaman yazmiyorum beklicez pozitif olabilir dedi yani ben ates takibi yapmasam gec yumurtladigimi bilmicem ve direk ilaci icecektim belkide hamileysem bile ilac yuzumden dusecekti

A aichazeyn cnm son durum nedir yazmadın
Tam sana yazmak için girdim canım mesajı gördüm çok şükür kalp atışlarını gördüm gayet sağlıklı kızımda yanımdaydı gördü çok mutlu oldu sevinçten ağladı.dr um küçük anne diye hitap etti kızıma çok duygulandım umarım böyle sağlıklı devam eder minik mucizem ... en yakın zamanda seninde sağlıklı gebelik haberini almak nasip olsun canım bunu çok içten diliyorum.Dualarım seninle ve bütün isteyen arkadaşlara inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…