Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım seni hep takip ediyorum mutlu haberini almak için aklıma geldikçe dua ediyorum. İnşallah en kısa zamanda hamile olduğunu öğrenirsin :)

Ay cnm çok ama çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah

aminnn inşallah hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

dün gece değerlendirme yaptık bu sabah yine akıntı şeklinde kanama geldi.. dün sabah da gelmişti

Ayin 14unde kanda negatif ciktigi icin yuksek bi umidim yok gerci ama kismet :)
O hiç belli olmaz canım neler okuyoruz burda :))
Tabiiki yine de adetin gelirse moral bozmak yok. Bir tanıdığım dış gebelikten sonra bir süre düşünmemiş sonra ilk denemede hamile kalmış. Kendini strese sokma kesinlikle ben son ay çok rahattım çünkü 1 sene doluyordu deneyeli ve doktora gidicektik tedaviyle olcaktır nede olda dedim o ay hamile kaldım.

ShinSeGi Canım hamilesin galiba. Tesadüfen başka bir formda gördüm. Nasıl mutlu oldum anlatamam. Rabbim sağlıkla devam ettirsin. Kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah
Çok teşekkür ederim canım, inan hamile olduğumu dile getirmeye bile çekiniyorum, sanki hamile değilmişim gibi. Hep bişey olacakmış gibi bir tedirginlik. Pozitif sonuç alıp da rahatça sevinemiyen bi ben varım herhalde şu keseyi bi görsek daha rahat sevineceğim.

Canım hissettiklerin çok normal. O kadar şey yaşadın ki, yaşadık ki. İnsan halen inanamıyor. Korkuyor. Amniyosentez sonucum çıkana kadar (yaklaşık 20 haftalık) heran bişey olacağını düşündüm. Kızımla hiç bağ kuramadım. Hep korktum. Bu sefer de bişey olursa diye. Rabbim büyük. Korktuklarımızla sınatmasın. İnşallah senin içinde herşey çok güzel olacak inanıyorum. Kendine de bebişe de çok iyi bak. Dualarım seninle canım

Allah razı olsun canım. İnşallah sağlıkla dünyaya getirmek nasip olur ikimize de ve tüm hamilelere

Tebrik ederim, sağlıkla kavuşun ins. güzel bir hamilelik süreci diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…