- 8 Ocak 2018
- 1.919
- 1.257
- 83
Canım seni hep takip ediyorum mutlu haberini almak için aklıma geldikçe dua ediyorum. İnşallah en kısa zamanda hamile olduğunu öğrenirsin :)Kizlar ya dusundukce aklima dank ediyor doktor bana direk ilac yazacakti adet olayim diye ben gec yumurtladim ates olcme yonteminden biliyorum dedim o zaman yazmiyorum beklicez pozitif olabilir dedi yani ben ates takibi yapmasam gec yumurtladigimi bilmicem ve direk ilaci icecektim belkide hamileysem bile ilac yuzumden dusecekti
Umarim canim yarin adet gunum olacak gibi hissetmiyorum ama bakalim :)Canım seni hep takip ediyorum mutlu haberini almak için aklıma geldikçe dua ediyorum. İnşallah en kısa zamanda hamile olduğunu öğrenirsin :)
İnşallah 9 ay olmazsın canım :)) Hayırlı güzel haberlerle gel inşallah..Umarim canim yarin adet gunum olacak gibi hissetmiyorum ama bakalim :)
Adetten 2 3 gun geçerse belku yapabilirim :)İnşallah 9 ay olmazsın canım :)) Hayırlı güzel haberlerle gel inşallah..
Test yaparsan yine burdan takip ederim seni
Bende öyle yapmanı tavsiye ederim canım kanda artış takip edip strese girmezsin böyleceAdetten 2 3 gun geçerse belku yapabilirim :)
Ayin 14unde kanda negatif ciktigi icin yuksek bi umidim yok gerci ama kismet :)Bende öyle yapmanı tavsiye ederim canım kanda artış takip edip strese girmezsin böylece
İnşallah hamilesindir heyecanla bekliyorum testini :))
Ay cnm çok ama çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallahTam sana yazmak için girdim canım mesajı gördüm çok şükür kalp atışlarını gördüm gayet sağlıklı kızımda yanımdaydı gördü çok mutlu oldu sevinçten ağladı.dr um küçük anne diye hitap etti kızıma çok duygulandım umarım böyle sağlıklı devam eder minik mucizem ... en yakın zamanda seninde sağlıklı gebelik haberini almak nasip olsun canım bunu çok içten diliyorum.Dualarım seninle ve bütün isteyen arkadaşlara inşallah
Bu tablo böyle biterse bilki yumurta çatlamamışAdet olcam heralde ya çok çabuk düştü ateşim.
Amin canım inşallahAy cnm çok ama çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah
aminnn inşallah hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallahTam sana yazmak için girdim canım mesajı gördüm çok şükür kalp atışlarını gördüm gayet sağlıklı kızımda yanımdaydı gördü çok mutlu oldu sevinçten ağladı.dr um küçük anne diye hitap etti kızıma çok duygulandım umarım böyle sağlıklı devam eder minik mucizem ... en yakın zamanda seninde sağlıklı gebelik haberini almak nasip olsun canım bunu çok içten diliyorum.Dualarım seninle ve bütün isteyen arkadaşlara inşallah
O hiç belli olmaz canım neler okuyoruz burda :))Ayin 14unde kanda negatif ciktigi icin yuksek bi umidim yok gerci ama kismet :)
Çok teşekkür ederim canım darısı burda bekleyen herkese inşallahaminnn inşallah hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim canım, inan hamile olduğumu dile getirmeye bile çekiniyorum, sanki hamile değilmişim gibi. Hep bişey olacakmış gibi bir tedirginlik. Pozitif sonuç alıp da rahatça sevinemiyen bi ben varım herhaldeShinSeGi Canım hamilesin galiba. Tesadüfen başka bir formda gördüm. Nasıl mutlu oldum anlatamam. Rabbim sağlıkla devam ettirsin. Kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah
Canım hissettiklerin çok normal. O kadar şey yaşadın ki, yaşadık ki. İnsan halen inanamıyor. Korkuyor. Amniyosentez sonucum çıkana kadar (yaklaşık 20 haftalık) heran bişey olacağını düşündüm. Kızımla hiç bağ kuramadım. Hep korktum. Bu sefer de bişey olursa diye. Rabbim büyük. Korktuklarımızla sınatmasın. İnşallah senin içinde herşey çok güzel olacak inanıyorum. Kendine de bebişe de çok iyi bak. Dualarım seninle canımÇok teşekkür ederim canım, inan hamile olduğumu dile getirmeye bile çekiniyorum, sanki hamile değilmişim gibi. Hep bişey olacakmış gibi bir tedirginlik. Pozitif sonuç alıp da rahatça sevinemiyen bi ben varım herhaldeşu keseyi bi görsek daha rahat sevineceğim.
Allah razı olsun canım. İnşallah sağlıkla dünyaya getirmek nasip olur ikimize de ve tüm hamilelereCanım hissettiklerin çok normal. O kadar şey yaşadın ki, yaşadık ki. İnsan halen inanamıyor. Korkuyor. Amniyosentez sonucum çıkana kadar (yaklaşık 20 haftalık) heran bişey olacağını düşündüm. Kızımla hiç bağ kuramadım. Hep korktum. Bu sefer de bişey olursa diye. Rabbim büyük. Korktuklarımızla sınatmasın. İnşallah senin içinde herşey çok güzel olacak inanıyorum. Kendine de bebişe de çok iyi bak. Dualarım seninle canım
Tebrik ederim, sağlıkla kavuşun ins. güzel bir hamilelik süreci diliyorum..Çok teşekkür ederim canım, inan hamile olduğumu dile getirmeye bile çekiniyorum, sanki hamile değilmişim gibi. Hep bişey olacakmış gibi bir tedirginlik. Pozitif sonuç alıp da rahatça sevinemiyen bi ben varım herhaldeşu keseyi bi görsek daha rahat sevineceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?