Çok teşekkür ederim hepimiz inşallahTebrik ederim, sağlıkla kavuşun ins. güzel bir hamilelik süreci diliyorum..
Günaşırı uygundur 11-13-14 ya da 11-13-15 bile olabilir her ihtimale belki gecikir.bu şekilde kaçırma söz konusu olmazVeson canım bugün 11.günüm ovu testi yaptım henüz negatif.daha önceki takvimlerime baktım 12.ve 13.gün pozitif olmuş 14.gün silikleişmiş hep.genelde de en koyu 13.gün oluyor.ilişki günleri 11,13 ve 14 mü olsa iyi yoksa bugünü eş geçip 12,14 mü olsa.
teşekkür ederim canım.11,13,15 daha iyi gibi.ben 14.gün silikleşiyor diye o gün de olsa iyi diye düşündüm ama zaten üst üste olunca benimkine zor geliyor.11,13,15 tamamdır.testlerin durumuna göre de bakarız geneGünaşırı uygundur 11-13-14 ya da 11-13-15 bile olabilir her ihtimale belki gecikir.bu şekilde kaçırma söz konusu olmaz
ben ne zaman ovu.testi alıp takip yapsam burda hangi günler ılişki olsun diye fikir danışıp ona göre bir yol çizsem eşim sağolsun dakika bir gol bir taş koyuyor.bugün arkadaşlarıyla dışarda olacakmış beyim.geldiği zamanda ılişki olacak modda olmayacak.artık gene düzensiz oldurabildiğim günleri oldurcam.gene sinirlerim tavan yaptı
canım muhtemelen alkol almış olacak.alkol aldığında da olmuyor.valla ne güzel en azından gözü korkmuş bi şeyler yapmaya çalışıyor.yanlış hatırlamıyorsam bu doktoruda eşin ayarladı.benimkinde hiç bişey yok.alttan kaç kere muayene oldum hatırlamıyorum artık alıştım doktorlar bile her seferinde doğum yaptın mı diyor rahatlığımdan dolayı.rahim filmi çekildim çıktığımda elim ayağım titriyordu.bide bugün esprisini yaptım şu günler benimsin diye.bide seve seve hayatım diyo.konuştuk 2 saat sonra geç geleceğini haber verdi.Saat kaç olursa olsun geldiğinde değerlendirin.. hiç sinirlenme, canını sıkma.
Hatta giyin süslen o şekilde karşıla mecbur köprüyü gecene kadar dayı diycez :)
Benim eşim doktortan çok etkilendi ben gün aşırı yapalım dedim ilk kez yok doktorun dediği güne kadar her gün yapalım dedi.
Gözünün önünde alttan muayene oldum baya korktum herhalde ondan mı etkilendi anlamadım.. bende hazır kıvamda hiç bozmadım.. şoklardayım
canım muhtemelen alkol almış olacak.alkol aldığında da olmuyor.valla ne güzel en azından gözü korkmuş bi şeyler yapmaya çalışıyor.yanlış hatırlamıyorsam bu doktoruda eşin ayarladı.benimkinde hiç bişey yok.alttan kaç kere muayene oldum hatırlamıyorum artık alıştım doktorlar bile her seferinde doğum yaptın mı diyor rahatlığımdan dolayı.rahim filmi çekildim çıktığımda elim ayağım titriyordu.bide bugün esprisini yaptım şu günler benimsin diye.bide seve seve hayatım diyo.konuştuk 2 saat sonra geç geleceğini haber verdi.
Yapma test falan o zaman bırak akışına yine.bu seni daha çok geriyor.ben de olsam ben de bu duruma gerilirdim.bizde de ben isteksizimdir.ona rağmen ovu zamanı başka nedenlerle ilişki olmayınca çok gerilirdim.ben ne zaman ovu.testi alıp takip yapsam burda hangi günler ılişki olsun diye fikir danışıp ona göre bir yol çizsem eşim sağolsun dakika bir gol bir taş koyuyor.bugün arkadaşlarıyla dışarda olacakmış beyim.geldiği zamanda ılişki olacak modda olmayacak.artık gene düzensiz oldurabildiğim günleri oldurcam.gene sinirlerim tavan yaptı
Dr çok etkili.ben bazen özellikle eşimi de Dr un yanına sokuyordum muayene olurkenSaat kaç olursa olsun geldiğinde değerlendirin.. hiç sinirlenme, canını sıkma.
Hatta giyin süslen o şekilde karşıla mecbur köprüyü gecene kadar dayı diycez :)
Benim eşim doktortan çok etkilendi ben gün aşırı yapalım dedim ilk kez yok doktorun dediği güne kadar her gün yapalım dedi.
Gözünün önünde alttan muayene oldum baya korktum herhalde ondan mı etkilendi anlamadım.. bende hazır kıvamda hiç bozmadım.. şoklardayım
Yarın çatlatsa öbür gün yükselişe geçer nadiren bir sonraki gün.çok nadir çatladığı gün de yükseldiğini gördüm.ama genel itibari ile çatlar ertesi gün yükselirVeson doktorun demesine göre yarın yumurtan çatlar dedi..
5.gün yarına denk geliyor yani yarın ateşim yükselecek anlamına mı geliyor
Dr çok etkili.ben bazen özellikle eşimi de Dr un yanına sokuyordum muayene olurken
Yarın çatlatsa öbür gün yükselişe geçer nadiren bir sonraki gün.çok nadir çatladığı gün de yükseldiğini gördüm.ama genel itibari ile çatlar ertesi gün yükselir
kuzum ben aylarca her adet olduğumda salya sümük ağladım.tv lerde bebekli sahnelerde bile hıçkıra hıçkıra ağlıyordum.ki bazen kendide benimle ağlıyordu.biraz çaba göstermek benim gösterdiğim özenin çeyreğini göstermek bu kadar zor mu.bide suçunu bilip bana mesajlar atıp şirinlik yapıyor şu an.ve bu beni daha çok sinirlendiriyor.geldiğinde nasıl davranırım bilmiyorum.En son adet olmadan önce test yaptım hatırlıyorsan.. negatifi görünce çok ağladım evde resmen sinir krizi geçirdim ondan sonra eşim ertesi gün doktoru ayarladı. Sağolsun doktorda çok etkili konuştu hem eşimle hem benle.
Biliyorsun ondan önce bende çok sıkıntı yaşıyordum günler konusunda..
Erkekler ne düşünüyor bu neyin rahatlığı bilmiyorum lafa gelince çocuk için ölüyorlar ama icraata gelince tık yok.
Bugün değerlendirme yapmasanda çok önemli değil senin için yarın için sabahtan baskılara başlarsın.. iki ara bi dereye sıkıştır. Bugün sinirle trip falan atma yarını da etkiler o tripler.. rahatlat tamam de ama yarın kesin değerlendirmeniz gerektiğini söyle.
Geçen ay eşine söylemedin hiç değerlendirelim diye kendi ne güzel kendi isteğiyle değerlendirdi.
Onlarda haklılar görev gibi geliyor artık.. Heyecanı büyüsü kalmadı. Biz bile zaman zaman aşk için birlikte olmayı özlemiyor muyuz :)
Aylarca robot gibi şu şu günlerde yapacağız diye hem kocalarımızı hem kendimizi kuruyoruz.
Ben bi dönem afedersin eşime hadi gel iki dk halledip yatalım diyordum.. düşününce ne kadar vahim bi duruma gelmişiz bebek isteğimiz yüzünden.
Ki cinsellik karı-koca arasındaki en büyük bağ.
test gene yaparım bu ay çünkü merak ederim şimdi.bu ay bide geçen ay seninle konuşup içmekten vazgeçtiğim klomenleri içtim.o yüzden test yaparım.yani 2 saat önce konuşup sonrasında ben geç gelecem demesi zoruma gitti.her seferinde aynı şey oluyor.niye ikinci plana benim isteğimi atıyor.lafa gelince çok seviyor,ölüyor bitiyor bana ama şu konuda bir kerede benim lafının hükmü olmuyor.canım bende de aman aman istek yok.eskiden istekliydim ama eşimin isteksizliği benide soğuttuYapma test falan o zaman bırak akışına yine.bu seni daha çok geriyor.ben de olsam ben de bu duruma gerilirdim.bizde de ben isteksizimdir.ona rağmen ovu zamanı başka nedenlerle ilişki olmayınca çok gerilirdim.
Canım gerilme. Senin yumurta 13-14 ten önce çatlamaz ovu bile negatif. Yarın çalışma olur. Sen yinede eşine 10-12-14-16 bana ait diye hatırlat bir hafta sadece kalan 3 hafta plan yapsın. Üzmesin seni.test gene yaparım bu ay çünkü merak ederim şimdi.bu ay bide geçen ay seninle konuşup içmekten vazgeçtiğim klomenleri içtim.o yüzden test yaparım.yani 2 saat önce konuşup sonrasında ben geç gelecem demesi zoruma gitti.her seferinde aynı şey oluyor.niye ikinci plana benim isteğimi atıyor.lafa gelince çok seviyor,ölüyor bitiyor bana ama şu konuda bir kerede benim lafının hükmü olmuyor.canım bende de aman aman istek yok.eskiden istekliydim ama eşimin isteksizliği benide soğuttu
canım ben zaten ılişki olmadı diye gerilmedim aslında.dediğin gibi testim zaten negatifti.benim sinir olduğum şey,biz ne zaman böyle bir konuşma yapsak aynı gün başka birşey çıkarması.sonrada gelip hiç birşey yokmuş gibi sırnaşmasına gıcık oluyorum.Canım gerilme. Senin yumurta 13-14 ten önce çatlamaz ovu bile negatif. Yarın çalışma olur. Sen yinede eşine 10-12-14-16 bana ait diye hatırlat bir hafta sadece kalan 3 hafta plan yapsın. Üzmesin seni.
kuzum ben aylarca her adet olduğumda salya sümük ağladım.tv lerde bebekli sahnelerde bile hıçkıra hıçkıra ağlıyordum.ki bazen kendide benimle ağlıyordu.biraz çaba göstermek benim gösterdiğim özenin çeyreğini göstermek bu kadar zor mu.bide suçunu bilip bana mesajlar atıp şirinlik yapıyor şu an.ve bu beni daha çok sinirlendiriyor.geldiğinde nasıl davranırım bilmiyorum.
akşam zaten ne sinirlenip ona parladım nede onun gibi bişey yokmuş gibi yaptım.zaten geç geldi fazla muhatap olmadan yattık.bugünde uzatmayız kesin.bana kalsa uzarda beyimiz sevmiyor sürat asılıp küs kalınmasını.Seni nasil iyi anlıyorum.. dediğin gibi o şirinlikler adamın sinirini daha çok bozuyor. Ama sen bana ne diyordun bu dönemde sinirlenmek trip atmak yok o yüzde sen bugüne odaklan :)
Bebekler bi olsun çok koşacak peşinden o zaman da sen planlar yapıp akşam şirinlikler yaparsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?