- 28 Eylül 2018
- 2.012
- 5.618
- 158
Kaç günde bir oluyordum cnmMerhabaVeson benim cizgim 10. Günü gosteriyodu. Ama bugünki ateşi girince çizgi yok oldu. Bu ay yumurtam catlamadi mı acaba? anlam veremedim.
Acaba hamile miyim stresi geciktiriyor olabilir.geç yumurtlamış olabilir o Yüzden gecikiyordur.ya da süpriz bir gebelik de olabilir.tekrar test yapsın varsa çıkar yoksa negatiftir zaten.ilişkinin üzerinden 24 gün geçmişMerhaba kızlar sizeden bir konu hakkında bilgi almak istiyorum. Kardeşimin adet düzensizliği var. 2 aralıkta adet gördü. 26 aralıkta eşiyle ilişki esnasında prezervatif yırtılmış. Normalde adeti düzensizde ekimde 28 günde kasımda 34 günde gelmiş. Şu anda 7 haftadır kanama lekelenme yok arda kremsi akıntı var. Arada adet sancısı gibi sancı oluyor geliyor diyor lavaboya gidip bakıyor gelmiyor. Bu arada en son 14 de test yaptı negatifti. Sizce ne olabilirVeson
24 27 aralığında değişiyo @VesoncugumKaç günde bir oluyordum cnm
Teşekkürler canımAcaba hamile miyim stresi geciktiriyor olabilir.geç yumurtlamış olabilir o Yüzden gecikiyordur.ya da süpriz bir gebelik de olabilir.tekrar test yapsın varsa çıkar yoksa negatiftir zaten.ilişkinin üzerinden 24 gün geçmiş
Çatladı diyecek bariz bir yükseliş olmamış yüksek çıkan günlerde vaktinde ölçülmemiş.hiç çatlamadan adet görebilirsin ya da geç çatlayacak bu durumda adetin gecikir.her ihtimale arada ilişki olsun24 27 aralığında değişiyo @Vesoncugum
Benzer şeyi diyor cnm.Yumurtladığını gösterecek yeterli veri yok.ateş seyri Çatladı diyecek şekilde ilerlemiyor.vaktinde ölçülmemiş ateş değerleri etkilemiş olabilir ya da dediğim gibi henüz yumurtlamamış da olabilirsinEkrana bi not geldi. Çevirisini yaptım, böyle diyo.
Hımm tamam canım sağolBenzer şeyi diyor cnm.Yumurtladığını gösterecek yeterli veri yok.ateş seyri Çatladı diyecek şekilde ilerlemiyor.vaktinde ölçülmemiş ateş değerleri etkilemiş olabilir ya da dediğim gibi henüz yumurtlamamış da olabilirsin
Kuzum o kadar takmasana kafaya. Akışına bırak bi yaa.zaten düzenli ilişkiye giriyorsunuz. Yapabileceğin başka bişey yok ki lütfen akışına. Vallahi sen çok stres yapiyosun, bu durumun gidişatı olumsuz etkiler bak sende bunu çok iyi biliyosun. Rahat ooolVeson günaydın sanırım benim yumurta çatladı ama tahmini değerler giriyorum yarın ve ertesi güne de 36.4 giriyorum 13.güne çizgiyi çekiyor.
Doktor bana pazartesi günü 5 gün sonra çatlar dedi sayıyorum 14.güne denk geliyor.. sence 13 mü 14 mü?
Sana doktordan daha çok güveniyorum valla:)
Kuzum o kadar takmasana kafaya. Akışına bırak bi yaa.zaten düzenli ilişkiye giriyorsunuz. Yapabileceğin başka bişey yok ki lütfen akışına. Vallahi sen çok stres yapiyosun, bu durumun gidişatı olumsuz etkiler bak sende bunu çok iyi biliyosun. Rahat oool
Ne diyeyim canim ben üzülüyorum senin için Kendini coookkk yıpratıyosun. Umarım bi an önce gebe kalır ve rahata eresiniz. Hadi bu ay güzel haberi ver inşallah.Bir daha ki ay yumurtlama günü ortalama tahmini için günler benim için önemli.. bir dahaki ay doktora gitmeyeceğim.
Valla akısina birakamiyorum elimde değil bıraksam bile yumurtlama donemlerine yakın yine vuruyor aklıma.. sağım solum beynimin merkezi bebek olmuş durumda malesef
Ne diyeyim canim ben üzülüyorum senin için Kendini coookkk yıpratıyosun. Umarım bi an önce gebe kalır ve rahata eresiniz. Hadi bu ay güzel haberi ver inşallah.
Kademeli şekilde yükselirse 14 e çeker.36,5 36,6 36,7 falan girerek tekrar dene cnmVeson günaydın sanırım benim yumurta çatladı ama tahmini değerler giriyorum yarın ve ertesi güne de 36.4 giriyorum 13.güne çizgiyi çekiyor.
Doktor bana pazartesi günü 5 gün sonra çatlar dedi sayıyorum 14.güne denk geliyor.. sence 13 mü 14 mü?
Sana doktordan daha çok güveniyorum valla:)
İnşallah tatlımçok haklısın çok yıpranıyorum evde de tek konumuz bebek olmuş durumda ama elimde değil işte.. çok sagolasin insallah hepimiz güzel haberleri veririz
Kulağa tuhaf gelse de, eğer anne ve baba adayları cinsel ilişkileri sırasında çorap giyerse, hamile kalma şansları artıyor. Bunun sebebi de vücudu sıcak tutarak hormonların daha hareketli olmasına yardımcı olması deniliyor.
peki sizin fikriniz nedir
Kademeli şekilde yükselirse 14 e çeker.36,5 36,6 36,7 falan girerek tekrar dene cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?