Burda bir arkadaş yaz günü sürekli çorap giydiği ay hamike kaldığını yazmıştı.ilişki sırasındakini de ilk kez duyuyorumKulağa tuhaf gelse de, eğer anne ve baba adayları cinsel ilişkileri sırasında çorap giyerse, hamile kalma şansları artıyor. Bunun sebebi de vücudu sıcak tutarak hormonların daha hareketli olmasına yardımcı olması deniliyor.
peki sizin fikriniz nedir
bana 14 gibi geldi iki gğn daha ölç ateşi tekrar bakarız tabloya gerekirse akıntı girer denerizDenedim 13 te kaldı :)
Kadın yine giyer de erkeğe nasıl giydirirsin o çorabı orasını bilemedimÇocuk yapacagız diye iyice cinsellikten soğutan bi hareket daha :) Patik falan mı :))
Kulağa tuhaf gelse de, eğer anne ve baba adayları cinsel ilişkileri sırasında çorap giyerse, hamile kalma şansları artıyor. Bunun sebebi de vücudu sıcak tutarak hormonların daha hareketli olmasına yardımcı olması deniliyor.
Canım yumurtan yarın çatlar ateşin salı yükselir tahmini. Yarını mutlaka değerlendir. İnşallah bu ay tutarEki Görüntüle 2227045Veson Cordelia bugün sabah 11.30 da yaptım ovu.testini.benim normalde ovu testim pik yapınca ateşim 35.9 falan olurdu.şimdi yükseldi.dün gece ılişki oldu,bugün olmaz yarında olur.testin durumuna göre salı ya çarşambada olsa yeter galiba demi
Kulağa tuhaf gelse de, eğer anne ve baba adayları cinsel ilişkileri sırasında çorap giyerse, hamile kalma şansları artıyor. Bunun sebebi de vücudu sıcak tutarak hormonların daha hareketli olmasına yardımcı olması deniliyor.
Güvenmelisin. Bence 14Veson günaydın sanırım benim yumurta çatladı ama tahmini değerler giriyorum yarın ve ertesi güne de 36.4 giriyorum 13.güne çizgiyi çekiyor.
Doktor bana pazartesi günü 5 gün sonra çatlar dedi sayıyorum 14.güne denk geliyor.. sence 13 mü 14 mü?
Sana doktordan daha çok güveniyorum valla:)
Prezervatif yırtıldığı gün hamile kalmamış. Benim düşüncem verilere göre hamile değil.Merhaba kızlar sizeden bir konu hakkında bilgi almak istiyorum. Kardeşimin adet düzensizliği var. 2 aralıkta adet gördü. 26 aralıkta eşiyle ilişki esnasında prezervatif yırtılmış. Normalde adeti düzensizde ekimde 28 günde kasımda 34 günde gelmiş. Şu anda 7 haftadır kanama lekelenme yok arda kremsi akıntı var. Arada adet sancısı gibi sancı oluyor geliyor diyor lavaboya gidip bakıyor gelmiyor. Bu arada en son 14 de test yaptı negatifti. Sizce ne olabilirVeson
firfirli kırmızı bi çorap fena olmaz mı ha ha haaaÇocuk yapacagız diye iyice cinsellikten soğutan bi hareket daha :) Patik falan mı :))
Kadın yine giyer de erkeğe nasıl giydirirsin o çorabı orasını bilemedim
firfirli kırmızı bi çorap fena olmaz mı ha ha haaa
Burda bir arkadaş yaz günü sürekli çorap giydiği ay hamike kaldığını yazmıştı.ilişki sırasındakini de ilk kez duyuyorum
bana 14 gibi geldi iki gğn daha ölç ateşi tekrar bakarız tabloya gerekirse akıntı girer deneriz
O kadar da abartilcak bişey yok aslında. Kokmayan temiz masum bi çorap ne var yane :)):)) Biz kolayda erkeklerde hayal etmek istemiyorum :)))
Güvenmelisin. Bence 14
Burda bir arkadaş yaz günü sürekli çorap giydiği ay hamike kaldığını yazmıştı.ilişki sırasındakini de ilk kez duyuyorum
var bu çorapda bi hikmeet. Beni dinleyin
O kadar da abartilcak bişey yok aslında. Kokmayan temiz masum bi çorap ne var yane :))
Waav buda iyiymiş. Ne dicem beyaz dut kürü ne başladın mı?Ah ah.. ilişki deyince bile kaçacak delik arıyorlar :) Şaka bi yana etkisi olabilir vucüdun sıcak tutulması gerektiğini bende duymuştum. Hatta ablam ayaklarıni diktiğinde belini iyice sıcak tut derdi.
3. ye hamile :)
Zaten zoraki oluyordu çorapları gördükçe ben gülerim.Kulağa tuhaf gelse de, eğer anne ve baba adayları cinsel ilişkileri sırasında çorap giyerse, hamile kalma şansları artıyor. Bunun sebebi de vücudu sıcak tutarak hormonların daha hareketli olmasına yardımcı olması deniliyor.
Teşekkürler canım . Yarın tekrar test yapacak. Haftaya da dr gidecek. Ben çocuk istiyorum. Onun için ise daha çok erken olduğunu düşündüğü için stres oldu.Prezervatif yırtıldığı gün hamile kalmamış. Benim düşüncem verilere göre hamile değil.
Allah ikinizin de gönlüne göre versin.Zaten zoraki oluyordu çorapları gördükçe ben gülerim.
Teşekkürler canım . Yarın tekrar test yapacak. Haftaya da dr gidecek. Ben çocuk istiyorum. Onun için ise daha çok erken olduğunu düşündüğü için stres oldu.
Waav buda iyiymiş. Ne dicem beyaz dut kürü ne başladın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?