Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Burda bir arkadaş yaz günü sürekli çorap giydiği ay hamike kaldığını yazmıştı.ilişki sırasındakini de ilk kez duyuyorum
Denedim 13 te kaldı :)
bana 14 gibi geldi iki gğn daha ölç ateşi tekrar bakarız tabloya gerekirse akıntı girer deneriz

Veson Cordelia bugün sabah 11.30 da yaptım ovu.testini.benim normalde ovu testim pik yapınca ateşim 35.9 falan olurdu.şimdi yükseldi.dün gece ılişki oldu,bugün olmaz yarında olur.testin durumuna göre salı ya da çarşambada olsa yeter galiba demi

Ben bu ay birkaç kere çorap giydim çünkü hava aşırı soğuk :))) eşim de sağolsun giy üşütme sorun olmaz dedi :))) inşallah faydası olur.

Canım yumurtan yarın çatlar ateşin salı yükselir tahmini. Yarını mutlaka değerlendir. İnşallah bu ay tutar

Güvenmelisin. Bence 14

Prezervatif yırtıldığı gün hamile kalmamış. Benim düşüncem verilere göre hamile değil.

Tamamdır o zaman bekleyişe geçeyim ben Rabbim inşallah herkese bu ay gönlündekini nasip eder

O kadar da abartilcak bişey yok aslında. Kokmayan temiz masum bi çorap ne var yane :))

Ah ah.. ilişki deyince bile kaçacak delik arıyorlar :) Şaka bi yana etkisi olabilir vucüdun sıcak tutulması gerektiğini bende duymuştum. Hatta ablam ayaklarıni diktiğinde belini iyice sıcak tut derdi.
3. ye hamile :)

Waav buda iyiymiş. Ne dicem beyaz dut kürü ne başladın mı?

Zaten zoraki oluyordu çorapları gördükçe ben gülerim.
Prezervatif yırtıldığı gün hamile kalmamış. Benim düşüncem verilere göre hamile değil.
Teşekkürler canım . Yarın tekrar test yapacak. Haftaya da dr gidecek. Ben çocuk istiyorum. Onun için ise daha çok erken olduğunu düşündüğü için stres oldu.

Allah ikinizin de gönlüne göre versin.

Waav buda iyiymiş. Ne dicem beyaz dut kürü ne başladın mı?

Ya ben ona başlayacaktım ama ilaç kullanıyorum ya hem ilaç hem o fazla gelir diye başlamadım.. belki gormussundur enfeksiyon cikti bende sol yumurtaligim ezilmis etkilenmis rahim enfeksiyondan hafif sola kaymis.
Şuan antibiyotik kullaniyorum pazartesi gununden beri
Ama enfeksiyon suphen varsa kesinlikle ihmal etme bak benim kroniklesmis ve yumurtama kadar etkilenmis.. keske daha once böyle alttan detayli muayene olsaydim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…