Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çatladı ama yarınki ateşe bir bakalım karar veririz. Bugün çalışma yapmasan da olur.

Canım yumurtan yarın çatlar ateşin salı yükselir tahmini. Yarını mutlaka değerlendir. İnşallah bu ay tutar
diğer yumurtlama günlerime göre ateşim gene yüksek ama,akşam üzeri bi üşüme geldi hastayım galiba.bide kafama takılan bişey var.geçen aydan beri ilişkiyi sonlandırıp sırt üstü yatmaya gelince hep dışarı akıyor.önceden böyle olmuyordu.sabah kalkınca geliyordu çoğu.ama bi taraftanda içeri giden gitmiştir diyorum

Belki daha fazla oluyor. Bizdede o anda da gelir ertesi günde devam ederdi. Bence iyi birşey. Zaten Bir tane lazım.

Ben onu doktora sordum doktor kesinlikle normal dedi.. zaten geri akan akması gerkenmiş o an gelmeyen ertesi gün idrarla veya baska bir sekilde cikar vucuttan dedi. Spermler anında ilemeye başlıyor dedi. Bende de o sorun olmuştu için rahat olsun artık ben hic takmiyorum.
O geri akma bazen ilişki pozisyonuna göre de değişiyor

Keşke canım görmüştüm geçmiş olsun tekrar. İlaçlar fayda sağlayacak inşallah. Ben regli olunca baslıycam +yumurtlama döneminde süt buhari da yapacağım insallah. Süt buhari çok methediliyo

evet canım bende doktorun dediği gibi oluyordu gün içinde geliyordu.ama şimdi direk geliyor.madem normalmiş sıkıntı yok

günaydın.bugün ateşim hastalıktan dolayı yüksek çıktı canım.öğlen teste bakarız artık
Tüh ya geçmiş olsun tam da ovu zamanı.ateşi görünce dedim zaten bu kız hasta olacak diye.çok yükselmiş.artık ateşten hangi gün çatladığını anlamak zor.teste göre hareket ederiz

Keşke canım görmüştüm geçmiş olsun tekrar. İlaçlar fayda sağlayacak inşallah. Ben regli olunca baslıycam +yumurtlama döneminde süt buhari da yapacağım insallah. Süt buhari çok methediliyo

Çok sağol amin inşallah .. Süt buharını ilk kez duydum nasıl oluyor iltihap için mi iyi geliyor

Aynen bağlayan gece olabilir çok sağol Veson bugün itibari ile çalısmaları bırakıp huzura çekiliyorum :)

evet canım bende doktorun dediği gibi oluyordu gün içinde geliyordu.ama şimdi direk geliyor.madem normalmiş sıkıntı yok

Benden de aynı şekilde ilişkiden sonra ya da ertesi gün lavb. geliyor
Bu arada yorumları okumadan tablolara baktım ateş uçmuş.. hastaymışsın çok geçmis olsun.
Çok dikkat et felaket bir salgın var
Allahtan ovü testi kullanıyorsun ona bakarak yumurtlama dönemini kesinlestirirsin sıkma canini

Çok yükselmiş. Geçmiş olsun. Bol bol dinlen canım.

Tüh ya geçmiş olsun tam da ovu zamanı.ateşi görünce dedim zaten bu kız hasta olacak diye.çok yükselmiş.artık ateşten hangi gün çatladığını anlamak zor.teste göre hareket ederiz

çok sağolun kızlar.aynen ateşten anlamam artık zor.ovu testine kaldım.sizlerde kendinize çok dikkat edin.gerçekten salgın var.güzel beslenin meyve yeyin ve bol sıvı tüketin.doktorlar hep bunu diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…