Çatladı ama yarınki ateşe bir bakalım karar veririz. Bugün çalışma yapmasan da olur.Aynen Veson'un da dediği gibi 2 - 3 günki duruma göre akıntıyla 14 e çekerim.
Ya bir şeyi merak ediyorum çatlamıştır dimi kendimi salmak istiyorum çünkü..
Eski tablolarımda 36.4 olduğunda çizgi çekilmiş gözüküyor
diğer yumurtlama günlerime göre ateşim gene yüksek ama,akşam üzeri bi üşüme geldi hastayım galiba.bide kafama takılan bişey var.geçen aydan beri ilişkiyi sonlandırıp sırt üstü yatmaya gelince hep dışarı akıyor.önceden böyle olmuyordu.sabah kalkınca geliyordu çoğu.ama bi taraftanda içeri giden gitmiştir diyorumCanım yumurtan yarın çatlar ateşin salı yükselir tahmini. Yarını mutlaka değerlendir. İnşallah bu ay tutar
Belki daha fazla oluyor. Bizdede o anda da gelir ertesi günde devam ederdi. Bence iyi birşey. Zaten Bir tane lazım.diğer yumurtlama günlerime göre ateşim gene yüksek ama,akşam üzeri bi üşüme geldi hastayım galiba.bide kafama takılan bişey var.geçen aydan beri ilişkiyi sonlandırıp sırt üstü yatmaya gelince hep dışarı akıyor.önceden böyle olmuyordu.sabah kalkınca geliyordu çoğu.ama bi taraftanda içeri giden gitmiştir diyorum
diğer yumurtlama günlerime göre ateşim gene yüksek ama,akşam üzeri bi üşüme geldi hastayım galiba.bide kafama takılan bişey var.geçen aydan beri ilişkiyi sonlandırıp sırt üstü yatmaya gelince hep dışarı akıyor.önceden böyle olmuyordu.sabah kalkınca geliyordu çoğu.ama bi taraftanda içeri giden gitmiştir diyorum
Çatladı ama yarınki ateşe bir bakalım karar veririz. Bugün çalışma yapmasan da olur.
Keşke canım görmüştüm geçmiş olsun tekrar. İlaçlar fayda sağlayacak inşallah. Ben regli olunca baslıycam +yumurtlama döneminde süt buhari da yapacağım insallah. Süt buhari çok methediliyoYa ben ona başlayacaktım ama ilaç kullanıyorum ya hem ilaç hem o fazla gelir diye başlamadım.. belki gormussundur enfeksiyon cikti bende sol yumurtaligim ezilmis etkilenmis rahim enfeksiyondan hafif sola kaymis.
Şuan antibiyotik kullaniyorum pazartesi gununden beri
Ama enfeksiyon suphen varsa kesinlikle ihmal etme bak benim kroniklesmis ve yumurtama kadar etkilenmis.. keske daha once böyle alttan detayli muayene olsaydim diyorum
günaydın.bugün ateşim hastalıktan dolayı yüksek çıktı canım.öğlen teste bakarız artıkhilallll bugünkü ateşi girince tekrar değerlendiririz tabi teste de bakalım
benimde genelde ertesi gün,gün boyunca gelirdi.şimdi ilişkiden sonra geliyor direk bide sabah az geliyor.aynen bize bi tane lazım o gitsin yeterBelki daha fazla oluyor. Bizdede o anda da gelir ertesi günde devam ederdi. Bence iyi birşey. Zaten Bir tane lazım.
evet canım bende doktorun dediği gibi oluyordu gün içinde geliyordu.ama şimdi direk geliyor.madem normalmiş sıkıntı yokBen onu doktora sordum doktor kesinlikle normal dedi.. zaten geri akan akması gerkenmiş o an gelmeyen ertesi gün idrarla veya baska bir sekilde cikar vucuttan dedi. Spermler anında ilemeye başlıyor dedi. Bende de o sorun olmuştu için rahat olsun artık ben hic takmiyorum.
O geri akma bazen ilişki pozisyonuna göre de değişiyor
hasta oldum yaaBu arada dikkat et kendine geçmiş olsun.hilallll
Çok yükselmiş. Geçmiş olsun. Bol bol dinlen canım.hasta oldum yaaateşimde yüksek o yüzden.işe bile gidemedim bugün.inş.akşama kadar iyi olurum.bugünde çalışma olmalı
Tüh ya geçmiş olsun tam da ovu zamanı.ateşi görünce dedim zaten bu kız hasta olacak diye.çok yükselmiş.artık ateşten hangi gün çatladığını anlamak zor.teste göre hareket ederizgünaydın.bugün ateşim hastalıktan dolayı yüksek çıktı canım.öğlen teste bakarız artık
Keşke canım görmüştüm geçmiş olsun tekrar. İlaçlar fayda sağlayacak inşallah. Ben regli olunca baslıycam +yumurtlama döneminde süt buhari da yapacağım insallah. Süt buhari çok methediliyo
Meyveliturta19 bence de Çatladı çalışmalar güzel.bana da 14 gibi geldi ama çok da sıkıntı değil.ff in bir bildiği vardır elbet:) 13.gün geç saatlerde bile çatlamış olabilir.ha 13 ha 14 çalışmalar güzel sıkıntı yok
evet canım bende doktorun dediği gibi oluyordu gün içinde geliyordu.ama şimdi direk geliyor.madem normalmiş sıkıntı yok
Geçmiş olsunhasta oldum yaaateşimde yüksek o yüzden.işe bile gidemedim bugün.inş.akşama kadar iyi olurum.bugünde çalışma olmalı
Çok yükselmiş. Geçmiş olsun. Bol bol dinlen canım.
Tüh ya geçmiş olsun tam da ovu zamanı.ateşi görünce dedim zaten bu kız hasta olacak diye.çok yükselmiş.artık ateşten hangi gün çatladığını anlamak zor.teste göre hareket ederiz
Benden de aynı şekilde ilişkiden sonra ya da ertesi gün lavb. geliyor
Bu arada yorumları okumadan tablolara baktım ateş uçmuş.. hastaymışsın çok geçmis olsun.
Çok dikkat et felaket bir salgın var
Allahtan ovü testi kullanıyorsun ona bakarak yumurtlama dönemini kesinlestirirsin sıkma canini
çok sağolun kızlar.aynen ateşten anlamam artık zor.ovu testine kaldım.sizlerde kendinize çok dikkat edin.gerçekten salgın var.güzel beslenin meyve yeyin ve bol sıvı tüketin.doktorlar hep bunu diyorGeçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?