Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Veson düne kadar 07:45'te ölçüyordum iki hafta boyunca belki sonrasında da saat 07:00 'da ölçeceğim grafiği etkiler mi

Merhabalar 15 ocak'da idrar testiyle hamile oldugumu ogrendim kizlar. Darisi basiniza Allahim isteyen herkese bu duyguyu yasatsin isallah
hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizlere olsun inşallah aminnn

Ne güzel bir haber :) tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤
Aminn dua ediyorum hepiniz icin. Ama hicbir zaman Allahtan umudu kesmemek lazim gercekten. Tup bebek tedavisine baslamak icin adetimi beklerken ogrendim ve inanamadim. Allahim isteyen herkese nasip etsin

Aminn dua ediyorum hepiniz icin. Ama hicbir zaman Allahtan umudu kesmemek lazim gercekten. Tup bebek tedavisine baslamak icin adetimi beklerken ogrendim ve inanamadim. Allahim isteyen herkese nasip etsin

Aminn çok sagol hamilelerin duasina çok inanırım inşallah hepimiz bir gün böyle umut oluruz.
Özellikle çırpınıp sonra güzel haberlerle gelen kişiler daha çok umut oluyor.. sende yaşamıssındır zaman zaman dibe düştüğümüz umutsuzlaştığımız anlar çok oluyor.. o yüzden Allah razı olsun :)
Sağlıkla kucağına aldığının haberini de burada bekliyoruz inşallah.. keyfini çıkar bol bolll kesinlikle bu senin hakkın :)

C Certo88 nasılsın aşılama yaptırıyordun ne durumdasın sanırım ateş takibini bırakmışsın
@deeploneliness hilallll Veson kizlar cumartesi asilamam yapildi 2 tane solda yumurtam oldu asilamam da sorunsuz gecti 40 dak yattirdilar hastanede. Canim bitaz acidi ama simdi iyiyim. Ates olcmemeye calisiyorum atesin dustugunu gorunce canim sikilicak diye. Ama dun bugun yazdim.

Canım hayırlı olsun, bence de ölçme stress olma hic, bu ay elinizden geleni yaptınız iki yumurta demissin belki biri bi kac gun sonra da catlayabilir ates gec yukseliyor bu gibi durumlarda, uzun zamandir haber yoktu. İnsallah bu ay güzel haberler gelir senden ve bekleyen tum kızlardan. Simdi bekleme zamani

Slm kızlar Meyveliturta19 süt buharının faydasının olduğunu düşünüyorum çünkü o ay hamile kaldım burda da tavsiye ettim hep ama dikkate alınmadı normalde ilişkiden önce yapıyorlarmış ama ben eşim alay eder diye onun olmadığı akşamlarda yarım saat civarında oturdum tıkanıklık varsa onu açıyormuş ve o ay hamile kaldım hemde ikizlere annemde bana öyle hamile kalmış deneyin kızlar zararı olmaz bir lt sütün içine bir demet maydonozu atın kaynasın sonra belinize sarın battaniyeyi tuvalet yapar gibi çömelin üstüne yarım saat soğuyana kadar valla 4 kere falan yapmışımdır fazla değil

kaç gün arayla 4 kere yaptın canım

İnşallah bu çektiklerinin karşılığında mutlu bir haber alır hepsini unutursun❤
Eğer ateş ölçmek seni bu süreçte strese sokuyorsa aynen ölçme bu aralar pozitif şeylere hep odaklan

Bende bunu kocamdan gizli yapmam lazım yoksa tımarhanelik duruma geldiğimi düşünür :)) O zaman benim bu ay geçti.. eğer adet olursam yumurtlama döneminde ilişki olmadan bir kaç saat önce mi yapacağım?

canım hayırlı olsun inşallah güzel haberlerle gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…