Aynen çalışmıyorsan eğer o evde yokken gündüz yapabilirsin ovu günleri yaparsan daha iyi bencede komik oluyor alay eder popoda falan kabın izi kalıyorBende bunu kocamdan gizli yapmam lazım yoksa tımarhanelik duruma geldiğimi düşünür :)) O zaman benim bu ay geçti.. eğer adet olursam yumurtlama döneminde ilişki olmadan bir kaç saat önce mi yapacağım?
kızlar doktordan geldim.ciddi hastalanmışım.ciğerlerde kanda enfeksiyon varmış.bir torba ilaç verdi.bu ilaçlar bizim bebek çalışmamızı sekteye uğratır mı.yani bu ay bebek işini unutsakmı ki.daha ovu testide yapamadım.şimdi yapcam
Allah razı olsun canım.aynen herkes hasta.dün annem acillik gitti bayıldı falan.onun yanına gidip geldik akşamına ben hasta oldum.sana da Allah kolaylık versin.güle güle büyüt bebeğini.Çok geçmiş olsun canım. Felaket bir salgın var çok dikkat et kendine bol bol su ve vitamin almaya çalış
Allah razı olsun canım.aynen herkes hasta.dün annem acillik gitti bayıldı falan.onun yanına gidip geldik akşamına ben hasta oldum.sana da Allah kolaylık versin.güle güle büyüt bebeğini.
sağol canım.o benden önce hasta olmuştu antibiotik kullanıyor zaten bişey olmazAminn canım darısı hepinizin başına inşallah. Annene de çok geçmiş olsun. Ovu testine bakılırsa kocaya da bulastiracaksin gribi :))
Cnmmm çok ama çok sevindim Rabbim kucağına aldığın günleri göstersin inşallahMerhabalar15 ocak'da idrar testiyle hamile oldugumu ogrendim kizlar. Darisi basiniza Allahim isteyen herkese bu duyguyu yasatsin isallah
İlişki sayısı tablodaki kadar mı sadeceAminndua ediyorum hepiniz icin. Ama hicbir zaman Allahtan umudu kesmemek lazim gercekten. Tup bebek tedavisine baslamak icin adetimi beklerken ogrendim ve inanamadim. Allahim isteyen herkese nasip etsin
Boşver ölçme Kafanı boşalt başka Şeyler yap Kafanı dağıt.mutlu son olur inşallah@deeplonelinesshilallll Veson kizlar cumartesi asilamam yapildi 2 tane solda yumurtam oldu asilamam da sorunsuz gecti 40 dak yattirdilar hastanede. Canim bitaz acidi ama simdi iyiyim. Ates olcmemeye calisiyorum atesin dustugunu gorunce canim sikilicak diye. Ama dun bugun yazdim.
Geçmiş olsun gebelik düşünüyoruz deseydin ona göre yazardıkızlar doktordan geldim.ciddi hastalanmışım.ciğerlerde kanda enfeksiyon varmış.bir torba ilaç verdi.bu ilaçlar bizim bebek çalışmamızı sekteye uğratır mı.yani bu ay bebek işini unutsakmı ki.daha ovu testide yapamadım.şimdi yapcam
Ooo maşallah o kadar oldu mu yaaAllah razı olsun kuzum çok şükür iyiyiz bugün kırkımız çıktı :)) Sen nasilsin? Arada bakıyorum buralara guzel haberler var mı diye ama yazamıyorum :)
Uykusuz gazlı geceler ağlamaklı gunduzlere devam valla.. Meme reddi başladı 3.haftada hala devam ediyor, süt geri gitmesin diye sürekli sağıyorum bir taraftan da her defasında emer mı diye deniyorum ama çok yorucu oluyor. 49-50 kiloya düştüm düşün
Gün aşırı ya da 36 saat ara ile olabilirVeson bugünkü test böyle.düne göre daha geç saatte yapabildim.ilişki olsun mu olmasın mı bilemedim bu kadar ilaçtan sonra.ilişki bugün değilde yarın olsa olurmu ki.rapor aldım işe gitmeyeceğim.kocişte evde.gün içinde oldururum ben
Eki Görüntüle 2227343
hiç aklıma gelmedi çok kötüydüm çünkü.bide 3 hastane gezdik heryer doluydu.bir an önce çıkıp eve gitmenin peşindeydim.Geçmiş olsun gebelik düşünüyoruz deseydin ona göre yazardı
bugün olmazsa artık yarın gün içinde olur.sonrasına da bakarım.Gün aşırı ya da 36 saat ara ile olabilir
Maşallah size. Çok sevindim iyi olmanıza. Cadı teyzen gelir bak diye korkut belki emerAllah razı olsun kuzum çok şükür iyiyiz bugün kırkımız çıktı :)) Sen nasilsin? Arada bakıyorum buralara guzel haberler var mı diye ama yazamıyorum :)
Uykusuz gazlı geceler ağlamaklı gunduzlere devam valla.. Meme reddi başladı 3.haftada hala devam ediyor, süt geri gitmesin diye sürekli sağıyorum bir taraftan da her defasında emer mı diye deniyorum ama çok yorucu oluyor. 49-50 kiloya düştüm düşün
Tebrikler.Merhabalar15 ocak'da idrar testiyle hamile oldugumu ogrendim kizlar. Darisi basiniza Allahim isteyen herkese bu duyguyu yasatsin isallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?