Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar doktordan geldim.ciddi hastalanmışım.ciğerlerde kanda enfeksiyon varmış.bir torba ilaç verdi.bu ilaçlar bizim bebek çalışmamızı sekteye uğratır mı.yani bu ay bebek işini unutsakmı ki.daha ovu testide yapamadım.şimdi yapcam

cibi35 ve @LeYLa_21 bebişler nasıl? Siz nasılsınız?

Allah razı olsun kuzum çok şükür iyiyiz bugün kırkımız çıktı :)) Sen nasilsin? Arada bakıyorum buralara guzel haberler var mı diye ama yazamıyorum :)
Uykusuz gazlı geceler ağlamaklı gunduzlere devam valla.. Meme reddi başladı 3.haftada hala devam ediyor, süt geri gitmesin diye sürekli sağıyorum bir taraftan da her defasında emer mı diye deniyorum ama çok yorucu oluyor. 49-50 kiloya düştüm düşün

Bende bunu kocamdan gizli yapmam lazım yoksa tımarhanelik duruma geldiğimi düşünür :)) O zaman benim bu ay geçti.. eğer adet olursam yumurtlama döneminde ilişki olmadan bir kaç saat önce mi yapacağım?
Aynen çalışmıyorsan eğer o evde yokken gündüz yapabilirsin ovu günleri yaparsan daha iyi bencede komik oluyor alay eder popoda falan kabın izi kalıyor kullanmadığın bi kaba koyarsın belli biryerden sonra bacakları ağrıyor insanın ben oturuyordum önceden hatta hamile kalmak isteyenler hamama gidermiş var demekki faydası inşallah sana da olur canım

Çok geçmiş olsun canım. Felaket bir salgın var çok dikkat et kendine bol bol su ve vitamin almaya çalış

Veson bugünkü test böyle.düne göre daha geç saatte yapabildim.ilişki olsun mu olmasın mı bilemedim bu kadar ilaçtan sonra.ilişki bugün değilde yarın olsa olurmu ki.rapor aldım işe gitmeyeceğim.kocişte evde.gün içinde oldururum ben

Çok geçmiş olsun canım. Felaket bir salgın var çok dikkat et kendine bol bol su ve vitamin almaya çalış
Allah razı olsun canım.aynen herkes hasta.dün annem acillik gitti bayıldı falan.onun yanına gidip geldik akşamına ben hasta oldum.sana da Allah kolaylık versin.güle güle büyüt bebeğini.

Allah razı olsun canım.aynen herkes hasta.dün annem acillik gitti bayıldı falan.onun yanına gidip geldik akşamına ben hasta oldum.sana da Allah kolaylık versin.güle güle büyüt bebeğini.

Aminn canım darısı hepinizin başına inşallah. Annene de çok geçmiş olsun. Ovu testine bakılırsa kocaya da bulastiracaksin gribi :))

Kızlar saçma bi soru sorucam sende ona mı takıldın demeyin ama şimdi şu çin takvimi varya ben Kasım ayı sonunda yaşadım son ilişkimi ve yumurtlama da öyle benim tabloma bi bakar mısınız ben kasımda mı hamile kalmış oluyorum aralıkta mı

Boşver ölçme Kafanı boşalt başka Şeyler yap Kafanı dağıt.mutlu son olur inşallah

Geçmiş olsun gebelik düşünüyoruz deseydin ona göre yazardı

Ooo maşallah o kadar oldu mu yaa

Gün aşırı ya da 36 saat ara ile olabilir

Maşallah size. Çok sevindim iyi olmanıza. Cadı teyzen gelir bak diye korkut belki emer İyi bak meleğimize ve kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…