Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tedavin hayıtlı olsun. İnş. Tutmustur.

Wuuu maşallah size :) ben de yapacağım yumurtlama deneminde mi yaptınız siz

hilallll cnm mutlaka bugünü değerlendir
ateşi sabah 36.1 görüp girdim ama,dereceyi açıp doğrumu girdim diye baktım 36.7 ymiş.böyle girince çizgi çekti haliyle.gerçi gene normal ateşim değil.gece 38.3 lerden inmedi ateşim baygın gibi yattım.bugün gün içinde bi ılişki oldururum inşallah.

Ben yeni bir kab alırım ona özel :)
Hamamı da ilk kez duydum aslında istediğim an hamama gitme şansına sahibim hamamın sıcaklığı mı iyi geliyormuş?

6:30 da kendi kendime uyandım sonra dalmışım yine 7 de ölçtüm 36.7 çıktı şaşırdım ateşe yine ölçtüm 36.6 çıktı :) Bende onu yazdım belki uyanmamın etkisi vardır diye

Veson Cordelia buda bugün ki testim.dün akşam 6 da yapmıştım.aynı saatlerde yapamadım pek.bunuda 3buçukta yaptım.öğlen de ılişki oldu

Yumurta çatlamış gibi daha açık. Hadi hayırlısı olsun. İnş. Tutar. Sağlıkla gelsin bebeğin
testim biraz daha durunca resimdekinden daha koyu oldu ama gene dünkinden silikti.inşallah tutar bu ay.valla hastalıktan elim kolum kalkmıyordu genede oldurdum.eşim bana gülüyor sen neymişsin yaa bu halde bile ihmal etmiyorsun diyo.

Amin canim insallah dua et sen bize insallah hepimiz kavusuruz bebislere

Arkadaşlar merhaba ilk kez ateş mevzusunu denedim bu ay tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim

Eklentiler

• IMG_1112.webp
    243,9 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…