Tedavin hayıtlı olsun. İnş. Tutmustur.@deeplonelinesshilallll Veson kizlar cumartesi asilamam yapildi 2 tane solda yumurtam oldu asilamam da sorunsuz gecti 40 dak yattirdilar hastanede. Canim bitaz acidi ama simdi iyiyim. Ates olcmemeye calisiyorum atesin dustugunu gorunce canim sikilicak diye. Ama dun bugun yazdim.
Amiin. Gözünüz aydın Allah hayırlı etsin. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.Merhabalar15 ocak'da idrar testiyle hamile oldugumu ogrendim kizlar. Darisi basiniza Allahim isteyen herkese bu duyguyu yasatsin isallah
Wuuu maşallah size :) ben de yapacağım yumurtlama deneminde mi yaptınız sizSlm kızlarMeyveliturta19 süt buharının faydasının olduğunu düşünüyorum çünkü o ay hamile kaldım burda da tavsiye ettim hep ama dikkate alınmadı normalde ilişkiden önce yapıyorlarmış ama ben eşim alay eder diye onun olmadığı akşamlarda yarım saat civarında oturdum tıkanıklık varsa onu açıyormuş ve o ay hamile kaldım hemde ikizlere annemde bana öyle hamile kalmış deneyin kızlar zararı olmaz bir lt sütün içine bir demet maydonozu atın kaynasın sonra belinize sarın battaniyeyi tuvalet yapar gibi çömelin üstüne yarım saat soğuyana kadar valla 4 kere falan yapmışımdır fazla değil
Cok tesekkur ederim canimHayırlı olsun canım. Allah sağsalim kucana almayı nasip etsin. Darısı bize artık.
AminnAllah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah canım
AminnCnmmm çok ama çok sevindim Rabbim kucağına aldığın günleri göstersin inşallah
Yok canim degilİlişki sayısı tablodaki kadar mı sadece
Cook tesekkur ederim canimTebrikler.Sağlıkla kucağına al tatlım.
AminnAmiin. Gözünüz aydın Allah hayırlı etsin. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
ateşi sabah 36.1 görüp girdim ama,dereceyi açıp doğrumu girdim diye baktım 36.7 ymiş.böyle girince çizgi çekti haliyle.gerçi gene normal ateşim değil.gece 38.3 lerden inmedi ateşim baygın gibi yattım.bugün gün içinde bi ılişki oldururum inşallah.hilallll cnm mutlaka bugünü değerlendir
Aynen çalışmıyorsan eğer o evde yokken gündüz yapabilirsin ovu günleri yaparsan daha iyi bencede komik oluyor alay eder popoda falan kabın izi kalıyorkullanmadığın bi kaba koyarsın belli biryerden sonra bacakları ağrıyor insanın ben oturuyordum önceden hatta hamile kalmak isteyenler hamama gidermiş var demekki faydası inşallah sana da olur canım
Ölçümlerin içi boş görünüyor düzelir mi ya da yapmam gereken bir şey var mıYok cnm etkilenmez 7 de ölç artık
canım bundan sonrakileri düzenli aynı saatte ölçersen düzelirÖlçümlerin içi boş görünüyor düzelir mi ya da yapmam gereken bir şey var mı
Yumurta çatlamış gibi daha açık. Hadi hayırlısı olsun. İnş. Tutar. Sağlıkla gelsin bebeğinVeson Cordelia buda bugün ki testim.dün akşam 6 da yapmıştım.aynı saatlerde yapamadım pek.bunuda 3buçukta yaptım.öğlen de ılişki oldu
Eki Görüntüle 2227640
testim biraz daha durunca resimdekinden daha koyu oldu ama gene dünkinden silikti.inşallah tutar bu ay.valla hastalıktan elim kolum kalkmıyordu genede oldurdum.eşim bana gülüyor sen neymişsin yaa bu halde bile ihmal etmiyorsun diyo.Yumurta çatlamış gibi daha açık. Hadi hayırlısı olsun. İnş. Tutar. Sağlıkla gelsin bebeğin
Amin canim insallah dua et sen bize insallah hepimiz kavusuruz bebislereCanım hayırlı olsun, bence de ölçme stress olma hic, bu ay elinizden geleni yaptınız iki yumurta demissin belki biri bi kac gun sonra da catlayabilir ates gec yukseliyor bu gibi durumlarda, uzun zamandir haber yoktu. İnsallah bu ay güzel haberler gelir senden ve bekleyen tum kızlardan. Simdi bekleme zamani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?