Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bebek için sonuçta insanın zaman kaybetmek istemiyor.

Dil altından mı ölçüyorsun?
Grip vs son günlerde yaşandı mı?
Alkol kullanımı oldumu ölçüm zamanları?
Farklı bir durum var mı? PCO , düşük, kürtaj vb?
evet dil altından ölçüyorum diğer durumlar olmadı herhangi özel bir ilaç kullanımı da yok sadece bu ay b vitamini kompleksi ve hayıt içmiştim adetle başladım 12 gün içtim bıraktım

Cordelia Sen nasılsın iyi misin?
Şu bizimle ilgilenmelerin varya.. inşallah çok mutlu olacaksın❤ Ve bizimle de o mutlu haberleri mutlaka paylaşacaksın :)
Teşekkürlerrrr. İyiyim çok şükür. Güzel haberler geldikçe mutlu oluyorum. İnşallah hepimiz muradımıza ereceğiz.
Mutlu haberler paylaşacağız.

Arkadaşlar merhaba ilk kez ateş mevzusunu denedim bu ay tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
Bence yumurta çatlamış şuan herşey normal. İlk günler fark etmediğin ufak bir hastalık durumu mu oldu mu bilemedim. Nadir gördüğümüz bir durum... Ayrıca Çalışmalar gözükmüyor resimde??
Takibe devam edin bakalım. İnşallah bu tablo hamilelikle sonuçlansın. @Veson daha çok yardımcı olacaktır.

Son düzenleme:
juliet55 tabloyu gördüm anlık iniş çıkışlar olmuş ama ff çizgiyi çekmiş.zaten ateş de ovulasyondan sonra durulmuş gibi gözüküyor.
Güzel arkadaşım Cordelia gerekenleri yazmış.ilişkiler gözükmediği için ona yorum yapamıyoruz.artık bekleme zamanı.hadi hayırlısı

İlişkiler 5i ve 15i arası günaşırı oldu bugün ateşim 36.5 ve adet belirtilerim var 3 gündür sanırım yine bişey yok 2 yıl olacak nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…