- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
Arkadaşlar merhaba ilk kez ateş mevzusunu denedim bu ay tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
Bebek için sonuçta insanın zaman kaybetmek istemiyor.testim biraz daha durunca resimdekinden daha koyu oldu ama gene dünkinden silikti.inşallah tutar bu ay.valla hastalıktan elim kolum kalkmıyordu genede oldurdum.eşim bana gülüyor sen neymişsin yaa bu halde bile ihmal etmiyorsun diyo.
Evet işe gidiyorum hep aynı saatte kalkıyorum hemen ölçüyorumHep aynı saatte mi ölçüm yapıyorsun? Uyanır uyanmaz yapıyorsun dimi..
Tablon biraz değişik geldi bana..Veson daha iyi anlar
Dil altından mı ölçüyorsun?Evet işe gidiyorum hep aynı saatte kalkıyorum hemen ölçüyorum
Amin canim insallah dua et sen bize insallah hepimiz kavusuruz bebislere
evet dil altından ölçüyorum diğer durumlar olmadı herhangi özel bir ilaç kullanımı da yok sadece bu ay b vitamini kompleksi ve hayıt içmiştim adetle başladım 12 gün içtim bıraktımDil altından mı ölçüyorsun?
Grip vs son günlerde yaşandı mı?
Alkol kullanımı oldumu ölçüm zamanları?
Farklı bir durum var mı? PCO , düşük, kürtaj vb?
Kaç günde bir adetler?evet dil altından ölçüyorum diğer durumlar olmadı herhangi özel bir ilaç kullanımı da yok sadece bu ay b vitamini kompleksi ve hayıt içmiştim adetle başladım 12 gün içtim bıraktım
Teşekkürlerrrr.Cordelia Sen nasılsın iyi misin?
Şu bizimle ilgilenmelerin varya.. inşallah çok mutlu olacaksın❤ Ve bizimle de o mutlu haberleri mutlaka paylaşacaksın :)
Bence yumurta çatlamış şuan herşey normal. İlk günler fark etmediğin ufak bir hastalık durumu mu oldu mu bilemedim. Nadir gördüğümüz bir durum... Ayrıca Çalışmalar gözükmüyor resimde??Arkadaşlar merhaba ilk kez ateş mevzusunu denedim bu ay tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
ılişki az ve öz oldu hayırlısı olsun artıkhilallll cnm test silinmeye Başlamış ilişkiden var oh mis hadi hayırlısı inşallah
27-28 günde bir oluyorum. Herhangi bir hastalık durumu olmadıKaç günde bir adetler?
Link yolla ilk sayfaya ekleyelim27-28 günde bir oluyorum. Herhangi bir hastalık durumu olmadı
Hadi inşallah bu ay birkaç güzel haber alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?