Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hilallll dün gece rüyamda seni gördüm tablon 30küsür günlerdeydi ve yeşil yeşil parlıyordu. Çok güzel bir duygu yaşıyordun. Rabbim inşallah bu ay nasip eder
ay ne güzel bir rüya görmüşsün.o günler bana hep rüya gibi geliyor zaten.Allahım bu ay hepimize nasip etsede sayfamız hepten yeşillense keşke

Muhtemelen 17 ocak gibi çatlatma iğnesi oldun. Ovu testi ondan pozitiftir. Hamilelik testinde pozitif çıkabilir. Bu hamilesin yada değilsin demek değil. Ateş yumurtlama sonrası benimde 37. 1 ve yukarısını görüyor. Sabırla beklemelisin. Ateşin de güzel inş. Tutmuştur.

Aşılamada kullandığın çatlatma iğnesi sebebiyle ovülasyon testi baya koyu çıkıyor. İki kere aşılama yaptırdım ilkinde ovülasyon testi yapmıştım drum anlamsız ilaca bağlı öyle çıkıyor demişti. İnşallah sonucun pozitif olur beklemek zor olsa da sabretmek gerekiyor

canım bu kadar stres yapma kendine.şu an ovu.testide gebelik testide pozitif gösterir.ben aşılama yaptırdığımda bana hep 13.gün kan ver dediler.en az 12 gün geçmesi lazım sabırla beklemen gerekiyor.inşallah aşılaman pozitif olur.

Testler iğnenin etkisi ile koyu çıkıyor.başka şeylere odaklanmaya çalış.git güzel bir film seç Mısır patlat film izle

kızlar günaydın. Veson Cordelia normalde ateşimi 6.45-7.00 arası ölçerim.bugün 6.10 da uyandım ölçtüm 36.0 çıktı.yatıp tekrar 7 de uyanınca ölçtüm 36.2 çıktı ikisinin ortalamasını girdim ama.ikinci bi yumurta olabilirmi.dün akıntı ve kasık ağrım da vardı

Her ihtimale çalış diyeceğim demeye korkuyorum.nasıl oldun iyi misin

Canım klomen kullandın olabilir tabii ki. Sen nasıl oldun? Hastalık nedeniyle ateş çok fazla şey anlatmıyor. Belki ilaçlar ateşini düşürüyordur. Sen durumun kötü değilse çalışmaları ihmal etme tatlım.

öksürük dışında iyiyim canım sağol.dediğin gibi belki ilaçlarda düşürüyor olabilir.bir sürü ilaç içiyorum sonuçta.şimdilik iyiyim.akşam bi sıkıntı olmazsa ılişki olur gibi inşallah

Ay inşallah hamilesindir :) Çok az kaldı son 1 haftamız kaldı güzel haberler alacağız inşallah :)
Bende o akşamki ateş güvenli değil .. adetliyken deneme yaptım yüksek çıktı. Özellikle bir şey yedikten sonra yüksek çıkıyor. Su bile içsem..
O yüzden akşamları daha ölçmüyorum hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…