Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba Veson ben ff yi kaldırıp yeniden yükledim ama eski grafiklerim yüklenmedi. Bu durumda yapabileceğimiz bisey var mı?

dvtb ateşi erkenden düşürmüşsün bu ay vakitlice çatlar inşallah. Çalışmaları ihmal etme. PM e dikkat ediyor musun? Neden bu şekilde tablon?

Kızlar eşimden sperm testi istedi doktor. Bir yer önerdi daha henüz aramadık.
Merkezleri araştırmadan önce size sormak istedim deneyimlerinizden dolayı.. öncelikle eşimi stres sarmış durumda. Evde bu testi yapabilme şansı var mı?
Sürekli erteliyor.. utanıyorum deyip duruyor.
İstanbul'da yaşıyorum sizin önerdiğiniz bir yer var mı?
Ortalama ücretleri ne kadar?

Ablamın eşi evde yapıp götürüyodu ama en kısa sürede ulaştırmak gerekir Laboratuvara. İstanbulda yer bilmiyorum ama özel hastaneleri arayıp fiyat bilgisi alabilirsin çok maliyetli değildir bence. Çekinecek bişey yok aslinda ama kendi tercihi tabii

düzen labaratuvar var kuzum benim bildiğim ve iyi olan.istanbulda da şubeleri var.ilk başlarda evet zor oluyor onlar için.utanıyorlar doğal olarak.eğer özelde yapılacaksa biraz daha rahat olur.düşünsene biz devlet hastanesinde yaptırdık.sadece biz olmuyorduk.sırayla o odaya giriyorlar.çıktıklarında çok utanıyorlardı.çünkü kalabalık oluyor.ve insanlar çıkınca bakıyor.eşim ilk istenildiği zaman stres olup verememişti.odaya girip geri çıkmıştı.bende üstelemedim.sonra bi gün çok erken gittik kimse yoktu ilk o girdi halletti :)) sonrada alıştı.her aşılamada verdiği için.gayet rahat

Ben o zaman ev imkanını hiç söylemeyeyim ona.. beni çok zorlayacak bu süreçte belli..
Fiyat konusunda da gerçekten iyi bir yere bütçe sınırım yok.
Ama iki yerde aynı kalitedeyse birine sırf adından dolayı fazla para vermek istemiyorum.
Ben iki yüzümüze güleni iyi doktor belleyip çıkışta kazığı yediğim için.. o yüzden bu süreçte daha temkinli olacağım.
Sadece ultrasyondan karnıma bakıp hiç bir halt yapmayan doktora 400 tl bayılmışlığım da var. Geçen ay daha detaylı muayenede adam 200 tl aldı helali hoş olsun keşke o 400 u ona verseydim dedim.. hakkıyla işini yaptıklarında canımı istesinler ama diğer türlü enayi gibi hissediyorum

Beni delirtti yeminle.. dün diyor sabaha kadar uyuyamadım nasıl yapacağım diye. Bizim mecbur özel hastanede olmak zorunda çünkü eşimin aşırı temizlik titizlik takıntısı var. Gider devlette onu bahane eder yapmaz.
Dediğin odaları okudum sabah attım ona yine nasıl olacak diyor. Beni bu adamın nazı gerçekten tükketti artık.
Ulan elin adamı elini rahme soktu nasıl olacak dedim mi ben sana!
Pis pis konuşturuyor beni .. sinirlerim çok bozdu iyice.

Çok sağolasın düzen lab. özel dimi bakayım ben ona bi

evet canım özel.bi fiyat alırsın en azından.

sorma erkekler bu tarz konularda bizden daha nazlılar.benim eşimin hakkını yemeyim nazlanmadı,hatta hastaydı genede gittik ama veremedi ilk seferde.oda nasıl diye sormuştum.işte lavabo sabun kağıt havlu falan.bide tv varmış o tarz şeylerin gösterildiği.dedim tv ye ne gerek var herkesin elinde tlfn var dedim.herkeste internet yok ama dedi :) hatta ilk gittiğimizde biri odadaydı baya önce girmiş.bekleyenlerden biri gireli 1 saat oldu çıkmadı diye görevliye dedi.sonra ordaki görevli geldi kapıyı tıklattı ses yok.en son adamın ismini okuyup eşini çağırdılar.içerde konuşma sesi geliyor bi bakın eşinize seslenin falan dedi.ee bizimki de bunları görünce daha çok stres olmuştu.evet kolay değil ama bize yapılan işlemlerin yakında çok basit.inşallah bir an önce yaptırır kurtulursunuz.

Ultrasona 400 mü Fena kazık

Merhaba kızlar
Bugün doktora gittim 6 ay olmayınca muayene etmiyor. söylemesi ayıp olmasın adet sonrası ilk ilişkide eşim senden koku geliyor dedi. Ben ise bir koku almıyorum. Genede dr söyledim şu anda birşey yok sadece şeffaf akıntım geliyor. Bana fitil verdi rahimi temizliyormuş. Benim pazar pazartesi yumurtam çatlayabilir dedim. Bugün bir tane fitil al ilişki olmasın birdaha birhafta sonra al dedi. zaten tam yumurtanın çatladığının ertesi gün ilişkiye girin dedi. Birde bana ozonla rahim yıkamadan ve kan alıp ozonla karıştırıp tekrar enjekte etmekten bahsetti. Bu işlemle rahim daha iyi olacakmış. Bu konıda bilginiz var mı? Ne yapayım ben? Yardım lütfen.. Veson

Hiç duymadım cnm hiç bilgim yok

Ay evet o gercekten kotu olmus kapıyı dinliyormuş havası olmuş içeriden ses geliyor falan demesi.. eşinin etkilenmesi çok normal
Dediğin gibi bize yapılanlarının yanında onların bu testi çokta eziyet değil..
Şimdi eşim eve geldi 3 gündür grip bu halde vermeyeyim dedi :) Bende şey düşündüm zaten doktor bizi 3 ay sonra çağırdı ben son ay yaptırtayım o zamana kadar da kendini hazırlar psikolojik olarak..
Böyle kurbanlık koyun gibi hissetmesin kendini :)

Canım daha önce yapılmadıysa spermiyogram son aya bırakmayın derim belki takviye falan alması gerekir eşinin

Enfeksiyon mu varmış yani?
Daha önce bende fitil kullanmıştım..
Istersen bu konu üzerine jinekoloji bölünde konu aç belki daha detaylı bilgisi ya da yaşamış biri çıkabilir

Canım daha önce yapılmadıysa spermiyogram son aya bırakmayın derim belki takviye falan alması gerekir eşinin

Yetersiz çıkarsa diye dimi.. bunu düşünemedim çok doğru söylüyorsun o zaman haftaya bat günüm eğer bu ay tutmazsa adet dönemimde gider verir testi çok sağolasin

eşinin sonucuna da 3 ay sonra bakacaksa bencede öyle yap canım.zaten her seferinde sonuçlar farklı çıkıyor.en azından daha yakın bi tarihte yapılmış bir test olur.hem o arada yerde bakarsınız dediğin gibi eşinde kafa olarak hazır olur.belkide gitmenize gerek kalmadan bebiş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…